İstanbul Kıyamet Vakti Pusula Programında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Pusula Programında!

Mesaj gönderen senhar15 »

güzel
ikv yı ekranda görmek guzel
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Çok güzel tanıtmışlar S0bee'yi ve yaptığı işleri ama ikv ye ayrılan bölüm çok çok az geldi :(
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

teamxtolgacan yazdı:sevgılı ahmet benımde bu konuyla ılgılı bır dusuncem vardı fakat sıze dogrudan ulasamıyoruz malum solemek ıstedıgım su skyturk te matrax ısımlı bir program var ve bu programı alemfm radyocusu zekı kayahan coskun sunuyor kı bellı oranlarda dınleyıcısı olan bır kısı mevlut dınc abımız bu kısıyle baglantıya gecıp bırgun yayınına katılırsa gercekten cok guzel tanıtacaktır oyunumuzu dıye dusunuyorum ve katılmasını dehsetle ıstıyorum program cumartesı saat 23:15 de baslayıp gece saat 3 :00 ularında bıtmektedır. bıze ve mevlut dınc abımıze gercekten destek olacagını dusundugum bır kısı oyunumuza gercekten buyuk bır olcude katkısı olacaktır SAYGILRIMLA dusuncemı yabana atmayıp mevlut dınc abımıze ıletın derım

kafa bulur o gerekesiz :D o arasın mevlüt dinç i.sen mail at zkc.onu ilk radyoda millete tencere tabak tangırdatırken duydum.adam deli :D
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Güzel Olmuş Tebrikler.

Not:Dk 2,37 de GÖrdüğüüz Gibi Yeşil Hidra Eminönünde
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Pusula gibi bir programda yeralmak gerçekten çok güzel olmuş. Türkiye deki ender kalitede araştırmacı habercilik yapan programlarından biri. Tabi daha çok tanıtım yapılabilir mesela devler wıpeout a katılıp etap bitirince sobee diye bağırabilir :lol: :lol: :lol:
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

Tunerone yazdı:
teamxtolgacan yazdı:sevgılı ahmet benımde bu konuyla ılgılı bır dusuncem vardı fakat sıze dogrudan ulasamıyoruz malum solemek ıstedıgım su skyturk te matrax ısımlı bir program var ve bu programı alemfm radyocusu zekı kayahan coskun sunuyor kı bellı oranlarda dınleyıcısı olan bır kısı mevlut dınc abımız bu kısıyle baglantıya gecıp bırgun yayınına katılırsa gercekten cok guzel tanıtacaktır oyunumuzu dıye dusunuyorum ve katılmasını dehsetle ıstıyorum program cumartesı saat 23:15 de baslayıp gece saat 3 :00 ularında bıtmektedır. bıze ve mevlut dınc abımıze gercekten destek olacagını dusundugum bır kısı oyunumuza gercekten buyuk bır olcude katkısı olacaktır SAYGILRIMLA dusuncemı yabana atmayıp mevlut dınc abımıze ıletın derım

kafa bulur o gerekesiz :D o arasın mevlüt dinç i.sen mail at zkc.onu ilk radyoda millete tencere tabak tangırdatırken duydum.adam deli :D
delımelıadamın bellı bı dınleyıcı ve ızleyıcı kıtlesı var bıze adamlazım degılkı tanıtımı lazım ve dalga gecegını sanmıyorum bole bıseyı destekleyecektır
GÖKHAN DEMİRCAN
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

ne diyim daha çevirimiçi oyunların böyle reklamı olmaz.bunlar oyunların ne kadar zararlı olduğunu gösterme amaçlı yapılan programlar
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
zebani27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen zebani27 »

Paylaşım için teşekürler
ROWxİRONMAN

SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .

Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.

KONFUÇYÜS
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

Petcarar yazdı:Lathander de orda ölüm oyunu yönetiyo :D

ayrıca bana ikv wowdan esinlenmemiştir diyen adamlar arkadaki World of Warcraft posterini inceleyebilirler...
WoW da ultima online dan esinlenilmiştir derim ozaman bende. Bu kadar saçma sapan bi cümle kurmak için zorlanmadınmı acaba ??
Oyun programcılarının büyük kısmı çok iyioyunculardır aynı zamanda yani illaki wow oynuyolardır. Dünyanın en gelişmiş online oyunu wow olduğuna göre illaki ona benzer yanları olucaktır ama gerek konu gerek grafik tarzi ile wow la hiçbir alakası yok bence...
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

FreedommakeR yazdı:
Petcarar yazdı:Lathander de orda ölüm oyunu yönetiyo :D

ayrıca bana ikv wowdan esinlenmemiştir diyen adamlar arkadaki World of Warcraft posterini inceleyebilirler...
WoW da ultima online dan esinlenilmiştir derim ozaman bende. Bu kadar saçma sapan bi cümle kurmak için zorlanmadınmı acaba ??
Oyun programcılarının büyük kısmı çok iyioyunculardır aynı zamanda yani illaki wow oynuyolardır. Dünyanın en gelişmiş online oyunu wow olduğuna göre illaki ona benzer yanları olucaktır ama gerek konu gerek grafik tarzi ile wow la hiçbir alakası yok bence...
asit saldırısı konusunda açıklamıştım benzer yönlerini.ben wow iyidir demiyorum wowda dandik oyun çalmış ultimadan banane =) ben ikvye de düşman değilim ama esinlenilmiş kabul edin işte.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön