VE OYUN HAKLARI İHLALİ... FERRO DAN OYUN PARASINI 100 KONTÖR KARŞILIĞI SATTIĞI İTİRAFI, GÖRELİM ŞİMDİ ŞU ASİL ROW LARI KENDİ KURALLARINI UYGULAYIP FERMOCUKLARINI LONCALARINDAN ATACAKLARMI ?FERRO yazdı:Mert bu kadar aşağılık olduğunu bilmiyordum.
Sana para vermek istemedim diye yaptığın çirkefliğe bak.
Senin bu kadar #@!? biri olduğunu bildiğim için zaten sana 5 kuruş vermedim.
Vermek zorunda mıyım ki?
Para benim param değil mi?
Zaten kendin de söylemiştin msn'de demin bu oyunun en #@!? benim falan diye...
Şimdi siliyorum seni msn'den.
100 kontör de cebine kalsın.
Ayrıyeten bizim özel muhabbetlerimizi foruma taşıman başlı başına bir terbiyesizlik.
Numaramı da sil.. Bir daha asla ne ara ne de sor beni...
Oyunu bıraktığımı duyunca itemleri bana ver diyecek kadar adi bir insanmışsın gerçekten bunu da bugün öğrendim...
Kadim hidrayla gelen son...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Kadim hidrayla gelen son...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Lütfen Lodooslar Hidra'yı kesemiyor demeyin. Dün 5 veya daha fazla kez kestik.
Şimdi "Aa, o kadar kestiler bize izin vermediler." demeyin lütfen.
En baştan beri biz ordaydık ve olayı baştan bilmeyen Rowx Loncası için söylüyorum;
Arkadaşlar Lodoslar için görev grupları belirlenmişti ve her Lodos için sırayla görevi yaptık, Turanxakrepuğur sağolsun.
Şimdi sıra sizin olsaydı sizden önce gelen Lodos gruplarına ayıp olacaktı.
Rowx'ler ondan sonra tabi ki sıra size geliyor buna bir itiraz yok.
Arada siz de saldırarak yardım ettiğiniz için teşekkürler.
En baştan beri biz ordaydık ve olayı baştan bilmeyen Rowx Loncası için söylüyorum;
Arkadaşlar Lodoslar için görev grupları belirlenmişti ve her Lodos için sırayla görevi yaptık, Turanxakrepuğur sağolsun.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
seninle resmen daş... geçiyordum bunun farkında olduğunu sanıyordum ama sen ciddiye almışsın. bunu senin yaşına bağlıyorum. çömezliğine.. hata bizde ki seni adam yerine koyduk muhabbet ettik.
alın mertin bahsettiği diyaloglar..

alın mertin bahsettiği diyaloglar..

ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
Deli sen çok yaşa imi devam et beni çok eğlendiriyorsun.. 
Bu oyunda kimseye 5kuruş para satmadım. Satmam da. Aksini iddia eden ben ferrodan para satın aldım desin.
Bu mert şeref.sizi ile yine makara yapmak için söylemiştim tüm bu sözleri o gitmiş ciddiye almış ne diyebilirim..
mert + olarak şunu söylemeliyim ki seninle dostluk kurmamın sebebi beni eğlendirmen idi. istersen buraya 4-5 ay öncesine kadar bütün sohbet günlüklerinin fotosunu koyayım hepsinde seninle makara yaptığım gerçeği var. ama dedim ya yaşın küçük.. ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye alıyorsun sürekli. bu yüzden olsa gerek sürekli bana darılman..
Bu oyunda kimseye 5kuruş para satmadım. Satmam da. Aksini iddia eden ben ferrodan para satın aldım desin.
Bu mert şeref.sizi ile yine makara yapmak için söylemiştim tüm bu sözleri o gitmiş ciddiye almış ne diyebilirim..
mert + olarak şunu söylemeliyim ki seninle dostluk kurmamın sebebi beni eğlendirmen idi. istersen buraya 4-5 ay öncesine kadar bütün sohbet günlüklerinin fotosunu koyayım hepsinde seninle makara yaptığım gerçeği var. ama dedim ya yaşın küçük.. ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye alıyorsun sürekli. bu yüzden olsa gerek sürekli bana darılman..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
DELİKURTUN KONUSMAYA HAKKI YOKTUR
buqun e.ö de Rowx Lern arkasndan atıp tutarken banada hırsız ezme demısdı bakın sonucunda ne mi oLdu ?
1. ws Joker :1 DeLifino : 0

2. ws Joker:2 deLifino : 0

3. kez de yatrcakdm ama qururna yedıremeyp deparLa kacarak eLmden zor kurtuLdu ezme

Ya sen adam oLucaksn ! Ya ben senı her qordqmde böLe ezıcem...
deLikurt, Tuana fark etmez Joker Kayar affetmez..!!!
buqun e.ö de Rowx Lern arkasndan atıp tutarken banada hırsız ezme demısdı bakın sonucunda ne mi oLdu ?
1. ws Joker :1 DeLifino : 0

2. ws Joker:2 deLifino : 0

3. kez de yatrcakdm ama qururna yedıremeyp deparLa kacarak eLmden zor kurtuLdu ezme

Ya sen adam oLucaksn ! Ya ben senı her qordqmde böLe ezıcem...
deLikurt, Tuana fark etmez Joker Kayar affetmez..!!!
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
FotoLarın sıRası Karısmıs ama önemi yok sonucda her türLü per ettm ıkı kez o benı hıc keSemedı karzmamn 80 oLması herkes saıttır baska ıkı Lodos daLdı...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
Her satırını okudum.Sonuç olarak ; kesinlikle haklısın.
Darsh, dün senle sohbet ettim , kaç ay önce gitmişti şimdi geldi ama buraya yazdıklarından sonra senin hakkındaki düşüncelerimi bir çırpıda silmek derler ya , aynen öyle oldu.
Muhalefet etmeye gelen arkadaşlara ; başka konu mu yok diyorum.
Titxtuana'ya hitaben ;
Ferhatın yanında 3-5 tane kişi yok.Onlarca dostu var.
Ben Ferhat'ı bir yıla yakındır tanırım.Senin yazdığın sıfatların hiçbirini görmedim onda.
Çok konuşma.Hele hele düşünmeden hiç konuşma.
Son sözüm sana atıp tutan insan ; ikile !
Darsh, dün senle sohbet ettim , kaç ay önce gitmişti şimdi geldi ama buraya yazdıklarından sonra senin hakkındaki düşüncelerimi bir çırpıda silmek derler ya , aynen öyle oldu.
Muhalefet etmeye gelen arkadaşlara ; başka konu mu yok diyorum.
Titxtuana'ya hitaben ;
Ferhatın yanında 3-5 tane kişi yok.Onlarca dostu var.
Ben Ferhat'ı bir yıla yakındır tanırım.Senin yazdığın sıfatların hiçbirini görmedim onda.
Çok konuşma.Hele hele düşünmeden hiç konuşma.
Son sözüm sana atıp tutan insan ; ikile !
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Söz konusu anlattıkların gerçekten çok güzel günlerdi bazı olumsuz yanıtlar için kafanı bile yormaya deymez orhan açıklamayı yapmıs kimse bi yere gidemez az gider kafanı dinler geri gelirsin, kendini özletme en kısa sürede burada ol.
selametle.
Söz konusu anlattıkların gerçekten çok güzel günlerdi bazı olumsuz yanıtlar için kafanı bile yormaya deymez orhan açıklamayı yapmıs kimse bi yere gidemez az gider kafanı dinler geri gelirsin, kendini özletme en kısa sürede burada ol.
selametle.

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalarcomplex yazdı:Lütfen Lodooslar Hidra'yı kesemiyor demeyin. Dün 5 veya daha fazla kez kestik.
Küçük bir not düşeyim: Kadımı ilk kessende lodos klanı olmustur.

SİNCE 2007...
Aa, tekrar okudum da kendi yazımı. Asıl yazmam gerekeni yazmamışım. :arrow: Umarım rahat bir kafayla dönersin.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ