küçük bi sıkıntı hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CeLaLDayi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: küçük bi sıkıntı hakkında

Mesaj gönderen CeLaLDayi »

Merhaba Bende bu Eşya iadesi için sıkıntıyı dile getireyim Madem eşya iadesi yapılıyor o zaman hakkı neyse öyle yapılsın adam saat 4 te oyuna girmişş saat akşamın 7 sine kadar bekliyor ve eşyaları geri verilmiyor o zaman oraya adamın ismini yazmaya ne gerek var
Kullanıcı avatarı
NeMuTLuTuRKmDYNE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Return Ofthe Kings

Mesaj gönderen NeMuTLuTuRKmDYNE »

he Bİde Bişey daha eklemek isterim Yetkilinin Verdiği saatlerde Sadace oyunda deyilmiş ben bunu cıkardım bu notdan Yanılıyormuyum
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
ahmo45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: [RoN]

Mesaj gönderen ahmo45 »

ZoPa yazdı:Black » 29 Ekm 2012 19:16

Merhabalar;

Eşya iadesi için Teşkilat sunucusunda 16:53:18,17:38:21,18:18:26 saatleri arasında oyunda olmadığınız görülmektedir. Eşya iadesi viewtopic.php?f=46&t=80197 konumuzu takip etmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

nıhayet esya ıade talebım kabul edıldı. saat 18.00da esyalar ıade edılecek dendı saat 5.15te falan oyuna gırdm beklıyorm o da tmm. saat 19.30 oldu hala beklıyorm destege konu acıyorm ve aldıgım cvb yukarda abı dalga mı gcıyonuz ?? saat 4te mı baslıyo lanet ıade ?? cocuk mu var karsında ?? gel teskılat sunucusuna sor bu adam ne zamandır oyunda ?? bı kez dustum oyundan hemen gırdm o arada mı geldınız ?? beklemek bu kadar mı zor lanet esyalar ıcın ??
adam 5 te oyuna gırdı we hala esya ıadesı ıcın beklıyolar we foruma yazınca werılen tek cevap esya ıadesı saatınde oyunda deıldınız bu boyle adam 5 te oyuna gırdı we hala beklıyo
Resim
      • IıFReSHxMoKıI
    • IıIFeLLaHIıI
Revenge Of Nobility
Kullanıcı avatarı
reco45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reco45 »

bu nedir arkadaş ya bu iadelerin belli bi saati var adam hemen 2 dk girip çıkmakla eşya iadesimi olur hiç yarım saat sunucuda durması gerekir hemen bulamadı diye oyundan çıkıp gidilmezki kutu alın şöyle olcak böyle olcak karakter iade eşya iade herkez görüyo eşya iadeyi ne biçim bi iştir bu herkez para veriyo buraya ama kimse verdiğinin karşılığını alamıyo
Resim
Resim
kekocan
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Gaziantep

Mesaj gönderen kekocan »

Yapcakları iş 10 dk girip vermek 3 haftadır bi baltayı vermıyorlar onu geçelım adamın tüm itemleri atılmıs adama 2 saat önceden oyunda olsaydın deniliyor adamın işi gücü var kendisi gibi boş insan sanıyor bi oyun yapıyorsan oyunun içine oyun katmayın yok yürümüyorsa kaldırın oyunu. :evil: :evil:

LeoNKİNG

NoktA. KadaR DeGerİn Varsa VirgüL KaDaR eĞilMiCekSiN. :evil:
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Merhabalar;

Eşya iadesi için Teşkilat sunucusunda 16:53:18,17:38:21,18:18:26 saatleri arasında oyunda olmadığınız görülmektedir. Eşya iadesi viewtopic.php?f=46&t=80197 konumuzu takip etmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

nıhayet esya ıade talebım kabul edıldı. saat 18.00da esyalar ıade edılecek dendı saat 5.15te falan oyuna gırdm beklıyorm o da tmm. saat 19.30 oldu hala beklıyorm destege konu acıyorm ve aldıgım cvb yukarda abı dalga mı gcıyonuz ?? saat 4te mı baslıyo lanet ıade ?? cocuk mu var karsında ?? gel teskılat sunucusuna sor bu adam ne zamandır oyunda ?? bı kez dustum oyundan hemen gırdm o arada mı geldınız ?? beklemek bu kadar mı zor lanet esyalar ıcın ??

Halit,senin acil imana gelmen lazım.Oğlum yönetim beklemezz :) beklerse polis çeker para cezası yazar yanlış yerde bekledi diye :) beklerlermi hiç biz oynayalım onlar bayram etsin artık sınır ötesine giderler :) Kuzey ırakta kıyamet kopuyor diye :)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
Ironmanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Ironmanx »

Merhabalar;

İyi forumlar.

Şimdi forumda gayet iyi açıklamışsınız saatler hakkında ama tutarsızlık var arkadaşlar.. ki şahitimdir bütün gün oyundaydım ve bu arkadaşımız saat 5 gibi oyuna gelip eşya iadesi hakkında konuştuk (: ve şimdi kalkıp şu belirtilen saatler de oyunda değildiniz diyorsunuz ? ne yaptığınıza dikkat etmenizi öneririm destek takımı arkadaşları (: umarım en kısa zamanda hatanızı telafi etmeniz dileği ile , buna bir son verin artık..
En son Ironmanx tarafından 29 Eki 2012 20:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
ReNaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ReNaS »

Şu destek ekıbıyız dıyen arkadaşlar size şöyle bişey sorayım İnsanın bir işi çıkamazmı yani ? yada 5 dk bekleyemiyormusunuz bu kadar acizmisiniz ? gerçi arkadaşımız oyundaydı oyundan düştü yada neti kesildi 2 dk...
[TerKıİıDiyaR]
amorYcastigo
[ZuLuMKaR]
Nice Diyar'lar Terkettim Savaş'lar uğruna..Birlik,Beraber'lik için ''İSTANBUL''
Kullanıcı avatarı
NeMuTLuTuRKmDYNE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Return Ofthe Kings

Mesaj gönderen NeMuTLuTuRKmDYNE »

ReNaS yazdı:Şu destek ekıbıyız dıyen arkadaşlar size şöyle bişey sorayım İnsanın bir işi çıkamazmı yani ? yada 5 dk bekleyemiyormusunuz bu kadar acizmisiniz ? gerçi arkadaşımız oyundaydı oyundan düştü yada neti kesildi 2 dk...
Kayıtlar neyse o Doğrudur. Biz gene yalancı olacaz kesin : :D
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
deviltimes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen deviltimes »

Destek
NeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:he Bİde Bişey daha eklemek isterim Yetkilinin Verdiği saatlerde Sadace oyunda deyilmiş ben bunu cıkardım bu notdan Yanılıyormuyum

Katılıyorum Sana
takFİŞİBİTİRİŞİ takFİSİBİTİRİSİ takFISIBITIRISI <<_O

“Genel Etkileşim” sayfasına dön