küçük bi sıkıntı hakkında
Re: küçük bi sıkıntı hakkında
Merhaba Bende bu Eşya iadesi için sıkıntıyı dile getireyim Madem eşya iadesi yapılıyor o zaman hakkı neyse öyle yapılsın adam saat 4 te oyuna girmişş saat akşamın 7 sine kadar bekliyor ve eşyaları geri verilmiyor o zaman oraya adamın ismini yazmaya ne gerek var
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Ofthe Kings
he Bİde Bişey daha eklemek isterim Yetkilinin Verdiği saatlerde Sadace oyunda deyilmiş ben bunu cıkardım bu notdan Yanılıyormuyum
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
- ahmo45
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: [RoN]
adam 5 te oyuna gırdı we hala esya ıadesı ıcın beklıyolar we foruma yazınca werılen tek cevap esya ıadesı saatınde oyunda deıldınız bu boyle adam 5 te oyuna gırdı we hala beklıyoZoPa yazdı:Black » 29 Ekm 2012 19:16
Merhabalar;
Eşya iadesi için Teşkilat sunucusunda 16:53:18,17:38:21,18:18:26 saatleri arasında oyunda olmadığınız görülmektedir. Eşya iadesi viewtopic.php?f=46&t=80197 konumuzu takip etmeniz gerekmektedir.
İyi forumlar.
nıhayet esya ıade talebım kabul edıldı. saat 18.00da esyalar ıade edılecek dendı saat 5.15te falan oyuna gırdm beklıyorm o da tmm. saat 19.30 oldu hala beklıyorm destege konu acıyorm ve aldıgım cvb yukarda abı dalga mı gcıyonuz ?? saat 4te mı baslıyo lanet ıade ?? cocuk mu var karsında ?? gel teskılat sunucusuna sor bu adam ne zamandır oyunda ?? bı kez dustum oyundan hemen gırdm o arada mı geldınız ?? beklemek bu kadar mı zor lanet esyalar ıcın ??

- IıFReSHxMoKıI
- IıIFeLLaHIıI
bu nedir arkadaş ya bu iadelerin belli bi saati var adam hemen 2 dk girip çıkmakla eşya iadesimi olur hiç yarım saat sunucuda durması gerekir hemen bulamadı diye oyundan çıkıp gidilmezki kutu alın şöyle olcak böyle olcak karakter iade eşya iade herkez görüyo eşya iadeyi ne biçim bi iştir bu herkez para veriyo buraya ama kimse verdiğinin karşılığını alamıyo

-
- İskele Babası
- Lonca: Gaziantep
Yapcakları iş 10 dk girip vermek 3 haftadır bi baltayı vermıyorlar onu geçelım adamın tüm itemleri atılmıs adama 2 saat önceden oyunda olsaydın deniliyor adamın işi gücü var kendisi gibi boş insan sanıyor bi oyun yapıyorsan oyunun içine oyun katmayın yok yürümüyorsa kaldırın oyunu. :evil: :evil:
LeoNKİNG
NoktA. KadaR DeGerİn Varsa VirgüL KaDaR eĞilMiCekSiN. :evil:
LeoNKİNG
NoktA. KadaR DeGerİn Varsa VirgüL KaDaR eĞilMiCekSiN. :evil:
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
ZoPa yazdı:Black » 29 Ekm 2012 19:16
Merhabalar;
Eşya iadesi için Teşkilat sunucusunda 16:53:18,17:38:21,18:18:26 saatleri arasında oyunda olmadığınız görülmektedir. Eşya iadesi viewtopic.php?f=46&t=80197 konumuzu takip etmeniz gerekmektedir.
İyi forumlar.
nıhayet esya ıade talebım kabul edıldı. saat 18.00da esyalar ıade edılecek dendı saat 5.15te falan oyuna gırdm beklıyorm o da tmm. saat 19.30 oldu hala beklıyorm destege konu acıyorm ve aldıgım cvb yukarda abı dalga mı gcıyonuz ?? saat 4te mı baslıyo lanet ıade ?? cocuk mu var karsında ?? gel teskılat sunucusuna sor bu adam ne zamandır oyunda ?? bı kez dustum oyundan hemen gırdm o arada mı geldınız ?? beklemek bu kadar mı zor lanet esyalar ıcın ??
Halit,senin acil imana gelmen lazım.Oğlum yönetim beklemezz
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- Ironmanx
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Revenge Of Nobility
Şimdi forumda gayet iyi açıklamışsınız saatler hakkında ama tutarsızlık var arkadaşlar.. ki şahitimdir bütün gün oyundaydım ve bu arkadaşımız saat 5 gibi oyuna gelip eşya iadesi hakkında konuştuk (: ve şimdi kalkıp şu belirtilen saatler de oyunda değildiniz diyorsunuz ? ne yaptığınıza dikkat etmenizi öneririm destek takımı arkadaşları (: umarım en kısa zamanda hatanızı telafi etmeniz dileği ile , buna bir son verin artık..ZoPa yazdı:Black » 29 Ekm 2012 19:16
Merhabalar;
İyi forumlar.
En son Ironmanx tarafından 29 Eki 2012 20:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Şu destek ekıbıyız dıyen arkadaşlar size şöyle bişey sorayım İnsanın bir işi çıkamazmı yani ? yada 5 dk bekleyemiyormusunuz bu kadar acizmisiniz ? gerçi arkadaşımız oyundaydı oyundan düştü yada neti kesildi 2 dk...
[TerKıİıDiyaR]
amorYcastigo
[ZuLuMKaR]
Nice Diyar'lar Terkettim Savaş'lar uğruna..Birlik,Beraber'lik için ''İSTANBUL''
amorYcastigo
[ZuLuMKaR]
Nice Diyar'lar Terkettim Savaş'lar uğruna..Birlik,Beraber'lik için ''İSTANBUL''
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Return Ofthe Kings
Kayıtlar neyse o Doğrudur. Biz gene yalancı olacaz kesin :ReNaS yazdı:Şu destek ekıbıyız dıyen arkadaşlar size şöyle bişey sorayım İnsanın bir işi çıkamazmı yani ? yada 5 dk bekleyemiyormusunuz bu kadar acizmisiniz ? gerçi arkadaşımız oyundaydı oyundan düştü yada neti kesildi 2 dk...
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
- deviltimes
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
Destek
Katılıyorum Sana
NeMuTLuTuRKmDYNE yazdı:he Bİde Bişey daha eklemek isterim Yetkilinin Verdiği saatlerde Sadace oyunda deyilmiş ben bunu cıkardım bu notdan Yanılıyormuyum
Katılıyorum Sana
takFİŞİBİTİRİŞİ takFİSİBİTİRİSİ takFISIBITIRISI <<_O