Ey Türk gençliği,birinci vazifen,Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve mudafaa etmektir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kurban bayramını yazmak için önden gidenleri burada Cumhuriyet Bayramını aynı şekilde kutlamalarını dilerim.
Yöneticiler Kurban Bayramı kutlarken yanını 29 Ekim'i yazamadınız sanırım. Unutmayın burada ezan okunuyorsa ATATÜRK sayesindedir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
batuhannnn yazdı: Ey Türk gençliği,birinci vazifen,Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve mudafaa etmektir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kurban bayramını yazmak için önden gidenleri burada Cumhuriyet Bayramını aynı şekilde kutlamalarını dilerim.
Yöneticiler Kurban Bayramı kutlarken yanını 29 Ekim'i yazamadınız sanırım. Unutmayın burada ezan okunuyorsa ATATÜRK sayesindedir.
Provokasyona gerek yok kardeş
-
- Demirci Çırağı
Kardeşim,böyle bir yorumu yazma amacını anlamış değilim.batuhannnn yazdı: Unutmayın burada ezan okunuyorsa ATATÜRK sayesindedir.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun.
Ne mutlu Türk' üm diyene!
CHIVALROUS
Cumhuriyet yönetiminde halk egemenligi esastır.Halkın iradesini hiçe sayan ve bayram kutlamalarını engellemeye çalışan zihniyeti kınıyorum.Tüm engellere ragmen CUMHURİYETİNE sahip çıkan yürekli insanların 89. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.
Bu anlamlı günde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, Mustafa Kemal Atatürk gibi insanlığın övgüsüne mazhar olan bir lidere ve Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin 89. yıldönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk`ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Hayal yazdı:
Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.
Bu anlamlı günde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, Mustafa Kemal Atatürk gibi insanlığın övgüsüne mazhar olan bir lidere ve Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin 89. yıldönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk`ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
xFahrenheitx yazdı:Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Biraz geç gördüm özür dilerim Hepinizin Geçmiş 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.!
Mustafa Kemal Atatürk
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.!
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen