29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Mesaj gönderen batuhannnn »

Ey Türk gençliği,birinci vazifen,Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve mudafaa etmektir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Kurban bayramını yazmak için önden gidenleri burada Cumhuriyet Bayramını aynı şekilde kutlamalarını dilerim.

Yöneticiler Kurban Bayramı kutlarken yanını 29 Ekim'i yazamadınız sanırım. Unutmayın burada ezan okunuyorsa ATATÜRK sayesindedir.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Re: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Mesaj gönderen XTIMURX »

Resim
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
SVForum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen SVForum »

batuhannnn yazdı: Ey Türk gençliği,birinci vazifen,Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve mudafaa etmektir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Kurban bayramını yazmak için önden gidenleri burada Cumhuriyet Bayramını aynı şekilde kutlamalarını dilerim.

Yöneticiler Kurban Bayramı kutlarken yanını 29 Ekim'i yazamadınız sanırım. Unutmayın burada ezan okunuyorsa ATATÜRK sayesindedir.

Provokasyona gerek yok kardeş :) Kurban Bayramınıda Kutlarız, Cumhuriyet Bayramınıda Kutlarız :) Rahat ol ;)
"Kargalarin Sesi"

İletişim-Destek Formu

Kod: Tümünü seç

http://istanbuloyun.com/support.aspx
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

batuhannnn yazdı: Unutmayın burada ezan okunuyorsa ATATÜRK sayesindedir.
Kardeşim,böyle bir yorumu yazma amacını anlamış değilim.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun.
Ne mutlu Türk' üm diyene!
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

Cumhuriyet yönetiminde halk egemenligi esastır.Halkın iradesini hiçe sayan ve bayram kutlamalarını engellemeye çalışan zihniyeti kınıyorum.Tüm engellere ragmen CUMHURİYETİNE sahip çıkan yürekli insanların 89. CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Resim

Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.

Bu anlamlı günde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, Mustafa Kemal Atatürk gibi insanlığın övgüsüne mazhar olan bir lidere ve Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin 89. yıldönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk`ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Hayal yazdı:
Resim

Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.

Bu anlamlı günde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, Mustafa Kemal Atatürk gibi insanlığın övgüsüne mazhar olan bir lidere ve Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin 89. yıldönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk`ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

xFahrenheitx yazdı:Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun.
Ne mutlu Türk' üm diyene!
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

Biraz geç gördüm özür dilerim Hepinizin Geçmiş 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır,Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.!
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön