İkvnin Çöküşü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: İkvnin Çöküşü

Mesaj gönderen kargasa »

beyaz köşkte oyuncu kalmamış ha...
<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-347259/1.jpg">Resime Bak</a>
Resim[/URL]
görev yapılmıyor beyaz köşkte !
Resim[/URL]
ws lerin tadı tuzu kalmadı ws atacak adam yok !
Resim[/URL]

amacım polemik değil.aldığım bir çok resimden sadece birkaçı.ha bazen gerçekten kimseyi göremezsin. o da oyunu kimse oynamadığından değil. ya saat itibari ile oyunda kimse yoktur yada herkes bölgelerdedir.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

ayrıca resimler için özür dilerim daha önce foruma resim koymadığım için acemi işi küçük resim oldular.
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

EVCILSAYKO yazdı:meteorla canlandı çemberlitaşla bitti oyun 2007 ... ve sonrası yok girip çıkıyorum sadece forumu takip ediyorum yorumları okuyorum ticari malzeme olarak görüldüğümüz için ve köle olarak düşünüldüğümüzden bütün bunlar. Abicim bu oyunu memurlar bile oynardı eskiden öğretmenler vs.. maden başı sohbetler ederdik . 5 saat sıgınak vs yapamaz bu insanlar yapamayıncada geri kalıyor eziklenen adam niye girsin oyuna ? anca anti sosyal kişiliği olan veya bir işi gücü olmayan adamlar kral olur oyunda .. nerde o tungsten kuyruguna girip sırayla çektiğimiz günler.. en değerli madenin tungsten oldugu günler nerde.. nerde... oyunun fazla ömrü kalmadı zaten oynayan 1000 kişi var yok .
:roll:
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

HaNdSoMe yazdı:29 levelden devam ettiğimiz abilerle 39 level çok güzel geçmişti.Özellikle vs lerin doruğa ve taktiğin ön planda olduğu zamanlardı.

Resim
DADASKENT :shock: Bazen teşkilat sunucusunu özlüyorum :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen jupiter »

kargasa yazdı:beyaz köşkte oyuncu kalmamış ha...
<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-347259/1.jpg">Resime Bak</a>
Resim[/URL]
görev yapılmıyor beyaz köşkte !
Resim[/URL]
ws lerin tadı tuzu kalmadı ws atacak adam yok !
Resim[/URL]

amacım polemik değil.aldığım bir çok resimden sadece birkaçı.ha bazen gerçekten kimseyi göremezsin. o da oyunu kimse oynamadığından değil. ya saat itibari ile oyunda kimse yoktur yada herkes bölgelerdedir.

Paşam bunlar saat kaçta alındı benim mesajıma bakarsan saat 1-6 arasını kastettiğimi görebilirsin son 5 saat derken. Elbette kadimde grup bölgelerinde birileri vardır belki benim görmediğim yine ama eminönü meteor yeraltı ada vs bu derece boş olmazdı , giderek azalıyor gördüğüm insan sayısı ... cumartesi gece için çok az adam var oyunda hafta içi olsa neyse de ...
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

bende zaten belirttim belirli saatlerde boş olabilir diye. emin ol ben gecede giriyorum oyuna ama ortalıkta neden dolaşayım bir sebep yok. maden toplamak için yer altı ada yeterli. işim yoksa bölgedeyim. bir çok oyuncuda bu durumda. ortalığın bu kadar boş olması ve oyunda yeteri kadar oyuncu gözükmemesinin nedeni yöneticilerin bizi grup bölgelerine gömmesi. ama artık sıkmaya başladı.yaratıklara karşı oyun her ne kadar eğlenceli olsa da çok kısa sürede sıkıyor. pvp sistemi oyunda çok geri planda kaldı. eskiden oyun çok güzeldi diyen arkadaşlar var ben o dönemleri göremedim ne yazıkki. ancak çok dinledim kendilerinden. herkes ws lerin ne kadar güzel olduğundan bahsediyor.yani oyunun eksiği bir bakıma yeni ws sistemi.

arz lodos eklentisinin grup bölgesi olmadığı açıklanalı çok oldu. eğer tılsım sistemi de beklenileni verirse o zaman gerçekten çok oyuncu görebileceğiz. (çok oyuncu çok lag demek bu arada ;) )

bir bakıma yeni eklenti gerçekten de ikv nin çöküşü yada yeniden doğuşu olabilir.
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

xXESREFPASALIXx yazdı:5 Senedır oynuyorum iyi bi oyun ama bazen aşiri derecede bunaltıyo katlanın =) hiç degilse hilesı yok (=
Köşeyi dönen zamanında döndü bono kopyalamayla geç sen hileyi :)
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Öncelikle bu konuyu paylaşan , arkdaşın ellerinden öperim.

Gerçekten bende 2007 yılında başlamama rağmen oyunun ne tür , Ne hala geldiği Ap açık ortada arkdaşlar. 39 lwl..gerçekten mükemmel birşeydi. Ne sert Ne ağır , Adım kadar eminimki , her savaşcı .Fareyi uzaklaşıp yakıslaştırıyordur. :) biri soruncada :) Lan kritik geliyorr :) ahah :) ahh ah...
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön