KLAN SAVASLARI LODOS VE AZR

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xmustafaukx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Lonca: kopuk

KLAN SAVASLARI LODOS VE AZR

Mesaj gönderen xmustafaukx »

KLAN SAVASLARI KAN DAVASINA DONDU LEN TILSIMI NASIL BIRAKTIYSAM HALA AYNI YENI GELLEN LERR BILE ESKILER YENILERI YOLDAN CIKARDILAR :mrgreen: :mrgreen: DAHA DUNGECE SAAT 03 00 LE 06 00 5 AZR BI LODOS SAVASCININ PESIN DE LODOS AMMA LODOS SAVASCI 5 AZR HAKKINDAN GELDI :lol: TABI SUSTURULMALAR DA CABASI ARADA BENDE SUSTURULDUM NEYSE SALLA SADECE SIZDE RICAM SEVIIYELI OLALIM ZATEN OYUN BATTI ANLAYAN ANLAR BU KONUYU ACMASAY DIM ICIM DE KALIR DI ACCI KAN YEME GITSIN KLAN NA YADA KITAPCAR LARA GECIP ONUNE GELLEN LERR URASMASIN RICA EDIM :evil: KULAN DIM BILGISAYAR DA TURKCE KAREKTER YOK :cry: 15 YILDIR TURKIYEDE DEGILIM KLANDIM BILGISAYAR TURK DEGIL TURKCE TUSLAR YOK :cry:
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: KLAN SAVASLARI LODOS VE AZR

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Biraz Türkçeniz değişmiş gibi :) Klavyenizde Türkçe tuşlar olmamasıda çok sıkıntı. :) AZR değil Arz bu arada :)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

HaNdSoMe yazdı:Biraz Türkçeniz değişmiş gibi :) Klavyenizde Türkçe tuşlar olmamasıda çok sıkıntı. :) AZR değil Arz bu arada :)
Mustafa öncelikle foruma hoşgeldin.
Uzun süredir seni göremiyorduk :)

Şu harfleri doğru ve yerinde basarsan başka bir problem yok.....
Kullanıcı avatarı
xmustafaukx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

:D :D HOSBULDUK AMMA INSALLAH ESKISI GIBI DALASMAYIYIZ :D :D
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

xmustafaukx yazdı: :D :D HOSBULDUK AMMA INSALLAH ESKISI GIBI DALASMAYIYIZ :D :D

İnsanların dalaştığı nerede görülmüş Mustafa .... :)
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

xmustafaukx yazdı: KLAN SAVASLARI KAN DAVASINA DONDU LEN TILSIMI NASIL BIRAKTIYSAM HALA AYNI YENI GELLEN LERR BILE ESKILER YENILERI YOLDAN CIKARDILAR :mrgreen: :mrgreen: DAHA DUNGECE SAAT 03 00 LE 06 00 5 AZR BI LODOS SAVASCININ PESIN DE LODOS AMMA LODOS SAVASCI 5 AZR HAKKINDAN GELDI :lol: TABI SUSTURULMALAR DA CABASI ARADA BENDE SUSTURULDUM NEYSE SALLA SADECE SIZDE RICAM SEVIIYELI OLALIM ZATEN OYUN BATTI ANLAYAN ANLAR BU KONUYU ACMASAY DIM ICIM DE KALIR DI ACCI KAN YEME GITSIN KLAN NA YADA KITAPCAR LARA GECIP ONUNE GELLEN LERR URASMASIN RICA EDIM :evil: KULAN DIM BILGISAYAR DA TURKCE KAREKTER YOK :cry: 15 YILDIR TURKIYEDE DEGILIM KLANDIM BILGISAYAR TURK DEGIL TURKCE TUSLAR YOK :cry:
Oyundakı O An Karekterının Adını Yazsana Sen Kardesım BeLkı Bızımde Bı Cıft Dıcek Lafımız Olur eLbet .Kım BıLır O Bes Arzın IcındekıLerden Bırıde Bendım .?
Resim
Kullanıcı avatarı
xmustafaukx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyundakı O An Karekterının Adını Yazsana Sen Kardesım BeLkı Bızımde Bı Cıft Dıcek Lafımız Olur eLbet .Kım BıLır O Bes Arzın IcındekıLerden Bırıde Bendım .? Xkorkux sizin le alakasi yok apla bu olay 2 gun once oldu benim suan kulandim karekter adi Wmwm :mrgreen: :lol: :lol: diher carlarimin adi gizli kalsin

“Genel Sohbet” sayfasına dön