KLAN SAVASLARI LODOS VE AZR
- xmustafaukx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: kopuk
KLAN SAVASLARI LODOS VE AZR
KLAN SAVASLARI KAN DAVASINA DONDU LEN TILSIMI NASIL BIRAKTIYSAM HALA AYNI YENI GELLEN LERR BILE ESKILER YENILERI YOLDAN CIKARDILAR :mrgreen: :mrgreen: DAHA DUNGECE SAAT 03 00 LE 06 00 5 AZR BI LODOS SAVASCININ PESIN DE LODOS AMMA LODOS SAVASCI 5 AZR HAKKINDAN GELDI :lol: TABI SUSTURULMALAR DA CABASI ARADA BENDE SUSTURULDUM NEYSE SALLA SADECE SIZDE RICAM SEVIIYELI OLALIM ZATEN OYUN BATTI ANLAYAN ANLAR BU KONUYU ACMASAY DIM ICIM DE KALIR DI ACCI KAN YEME GITSIN KLAN NA YADA KITAPCAR LARA GECIP ONUNE GELLEN LERR URASMASIN RICA EDIM :evil: KULAN DIM BILGISAYAR DA TURKCE KAREKTER YOK
15 YILDIR TURKIYEDE DEGILIM KLANDIM BILGISAYAR TURK DEGIL TURKCE TUSLAR YOK
Re: KLAN SAVASLARI LODOS VE AZR
Biraz Türkçeniz değişmiş gibi
Klavyenizde Türkçe tuşlar olmamasıda çok sıkıntı.
AZR değil Arz bu arada 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Mustafa öncelikle foruma hoşgeldin.HaNdSoMe yazdı:Biraz Türkçeniz değişmiş gibiKlavyenizde Türkçe tuşlar olmamasıda çok sıkıntı.
AZR değil Arz bu arada
Uzun süredir seni göremiyorduk
Şu harfleri doğru ve yerinde basarsan başka bir problem yok.....
- xmustafaukx
- Acemi Savaşçı
xmustafaukx yazdı:![]()
HOSBULDUK AMMA INSALLAH ESKISI GIBI DALASMAYIYIZ
![]()
![]()
İnsanların dalaştığı nerede görülmüş Mustafa ....
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Oyundakı O An Karekterının Adını Yazsana Sen Kardesım BeLkı Bızımde Bı Cıft Dıcek Lafımız Olur eLbet .Kım BıLır O Bes Arzın IcındekıLerden Bırıde Bendım .?xmustafaukx yazdı: KLAN SAVASLARI KAN DAVASINA DONDU LEN TILSIMI NASIL BIRAKTIYSAM HALA AYNI YENI GELLEN LERR BILE ESKILER YENILERI YOLDAN CIKARDILAR :mrgreen: :mrgreen: DAHA DUNGECE SAAT 03 00 LE 06 00 5 AZR BI LODOS SAVASCININ PESIN DE LODOS AMMA LODOS SAVASCI 5 AZR HAKKINDAN GELDI :lol: TABI SUSTURULMALAR DA CABASI ARADA BENDE SUSTURULDUM NEYSE SALLA SADECE SIZDE RICAM SEVIIYELI OLALIM ZATEN OYUN BATTI ANLAYAN ANLAR BU KONUYU ACMASAY DIM ICIM DE KALIR DI ACCI KAN YEME GITSIN KLAN NA YADA KITAPCAR LARA GECIP ONUNE GELLEN LERR URASMASIN RICA EDIM :evil: KULAN DIM BILGISAYAR DA TURKCE KAREKTER YOK15 YILDIR TURKIYEDE DEGILIM KLANDIM BILGISAYAR TURK DEGIL TURKCE TUSLAR YOK
![]()

- xmustafaukx
- Acemi Savaşçı
Oyundakı O An Karekterının Adını Yazsana Sen Kardesım BeLkı Bızımde Bı Cıft Dıcek Lafımız Olur eLbet .Kım BıLır O Bes Arzın IcındekıLerden Bırıde Bendım .? Xkorkux sizin le alakasi yok apla bu olay 2 gun once oldu benim suan kulandim karekter adi Wmwm :mrgreen: :lol: :lol: diher carlarimin adi gizli kalsin