Lan halil kim bile bilmiyorum ben sadece hayret ettim attım fotoları adam ezik bunu belirtiyorum bende bu yüzden hayret ettim işte ezik çarla çt büyüleri kesti diye diyorum ya bide ben adamın yalakası değilim daha ilk defa gördüm ayrıca kankix loncasına rastgele girmiştim girdiğim dönem lonca dağıldı zaten kimseyi tanımıyorum TEKRAR BELİRTİYORUM BEN BU ADAMIN YALAKASI DEĞİLİM BUNU İLK DEFA GÖRDÜMFerhatreyiz yazdı:Arkadaşım ben meran oyuncusuyum .O powerxicefresh meranda oynayan full + full büyücülü bir adamın yan çarı, o çara direnç setini koyup milleti kesip hava atıyor.Sende onun yalakası olarak foruma müthiş büyücü deyip Dip not olarakta halilin kuzeniyim dedi ,yazmışsın.O çar halilin ta kendisi zaten.
Yani hava atmak için yada halile yalakalık olsun diye açtığın bu konunun ,konu başlığında '' ws taktiği önemliymiş demekki.'' diyorsun. İyi ya işte taktik önemliymiş .Bak 0 dirençle bende kesiyorum..Elektriğe bozma atan powerxicefresh'i ..Ayrıca vs atan olursa RELAXEEFENDYY çağır gelip atayım dedim.Bunda bir rezillik görmüyorum.Evet iddaalı bir büyücüyüm.Yenilmişliğimde var.İstediğinlede atarım sıkıntı yok ..
Ve bana çok fotoğraf atmışsın demişsin.Sen powerxicefresh ile ilgili kaç fotoğraf atmışsın bir bak.Bu konuyu hem meran genel etkileşime hemde buraya açmışsın.Amacın herşeyin MERANDA olan herkes tarafından biliniyor zaten.Kankix loncasındasın en azından kankixsinerji nickin.O loncanın hırsız olduğunuda bilmeyen yok.Şimdi bak işine ..
Ws taktiği önemliymiş demekki.
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Ws taktiği önemliymiş demekki.
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Espiritüel seni sen küçükken böyle değildin ergenmi oldun ?HUZUR yazdı:küçükken sokaklarda top oynayan çocuklardan top sahibi çocuk sürekli yenilip durunca "top benim oynatmıyorum seni" derdi
büyüdü bilgisayar internet forum öğrendi yazılanları sindiremedi "benim konum çık konumdan" demeye başladı
tuttumu tutmadı
peki ya tutarsa :?:
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Mesele halloldu alakasızlar yorum atmasın lütfen.
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
beyni sütlü bebe bisküvisi kıvamlı arkadaşım genel etkileşime konu açıp ardın sıkışınca insanları konudan kovmaya kalkarsan her türlü dalga muhabbetine meze olursun , bilgineHeaDSHoT yazdı:Espiritüel seni sen küçükken böyle değildin ergenmi oldun ?HUZUR yazdı:küçükken sokaklarda top oynayan çocuklardan top sahibi çocuk sürekli yenilip durunca "top benim oynatmıyorum seni" derdi
büyüdü bilgisayar internet forum öğrendi yazılanları sindiremedi "benim konum çık konumdan" demeye başladı
tuttumu tutmadı
peki ya tutarsa :?:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Suskunlar
İtemler Nötr mü ediyor.Sen itemleri takınca BÜYÜ KRİTİK ŞANS'ın Hepsi düşüp , hasarında belli bir oranda düşüyor direnclerin artıyor.Ve benim skillerimde 10 puan kalıyor onları 5 5 buzlara veriyorum ve adamın direnci neyde düşükse o itemi takıp kesiyorum.O adamla ws atan adamlar fizik buz. Adam fizikleri bozup buzdan 600 yese elektirkte puan olmasa max yicegi bi hasar bi wsde 5000 dir ve bu adam tek skil elek atsa bile karşıdaki ölür.Olmıyan beynini calıştırıp az hareket etsen daha iyi olurHeaDSHoT yazdı:Tecrübesiz olsun item nötr ediyo okmu sende çık konudan ?ByaLoNeII yazdı:Ezik adamı kesmiş diye foto koymuşda diyosunda.Sende ezik adam TECRÜBESİZ büyücüleri kesmiş onun fotolarını koymuşunHeaDSHoT yazdı:Ferhatın bir rezilliği daha belgelenmiş oldu .Bi itemi bile olmayan adamı kesmiş gelmiş hava atıyor ve adamın önceki gün ezdiği rhazakda savaşçısından destek veriyor.Bu arada kesebilen varsa gönder dedi duyurulur.Ferhat sen konuma bile girme bu konumunda kilitlenmesini istemiyorum.
Buyur seninde büyücün varsa at bakalım ikisi ile sonuçlar ne olucak merak ediyorum:)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bi adam bi adamı kesmiş 5 sayfa olmus vay mk
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
3 Aydır oyunla alakamı kestim fakat forumda bu konuyu görünce cevap yazmadan geçemeyeceğim, Powerxıcefresh benim ortağımın yiğeni 13 yaşında bir arkadaşdır
kullandığı çardaki itemler bilge vahşiden öteye geçmemektedir
ferhat gibi kendini böyle karakterle kıyaslayan foruma foto atanlara cevap vermeniz bile yanlıştır
ben emin , eminönü tılsım meran tanıyan tanır
SHooT ve kyLex derseniz bilirler , eminönü şampiyonu,ayrıca bu ferhat süzmesini defalarca kez yendim meran genel sohbette bir sürü konu vardır eminim
ferhat hala vs istiyorsan karkaterlerim meranda full + full bir şekilde beklemekteler
banada aksiyon olur epey bi parasına atalım haftasonu girebilirim oyuna ? 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
3.22 deki cümleye gülmekten öldüm desem yeridir
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
yaLnizadam66 yazdı:3 Aydır oyunla alakamı kestim fakat forumda bu konuyu görünce cevap yazmadan geçemeyeceğim, Powerxıcefresh benim ortağımın yiğeni 13 yaşında bir arkadaşdırkullandığı çardaki itemler bilge vahşiden öteye geçmemektedir
ferhat gibi kendini böyle karakterle kıyaslayan foruma foto atanlara cevap vermeniz bile yanlıştır
ben emin , eminönü tılsım meran tanıyan tanır
SHooT ve kyLex derseniz bilirler , eminönü şampiyonu,ayrıca bu ferhat süzmesini defalarca kez yendim meran genel sohbette bir sürü konu vardır eminim
ferhat hala vs istiyorsan karkaterlerim meranda full + full bir şekilde beklemekteler
banada aksiyon olur epey bi parasına atalım haftasonu girebilirim oyuna ?
Çok haklı olduğumu Powerxicefresh in sahibi yada bunun yalanlarına göre ortağının kuzeniymişmiş diyen adamdan görebilirsiniz. ben emin şura tanır bura tanır ortadoğu tanır .. Böyle adamların nefes alması hata diye düşünüyorum..
Her zaman beklerim Ortağının kuzeni dediğin yalan yani sizlerden biri vardı o çarda ama farketmez gelebilirsin o çarlada onunda kanıtını atabilirim hiç hiç sıkıntı olmaz. HIRSIZ ve kendi ekseninde HAVALI emin .
[yalanlarından biride 3 aydır yokum diyor ama sunucu şampiyonasında vs attık üstünden en fazla 1.5 - 2 ay geçti ] yalanı beceremiyorsan dürüst ve haksız olarak kalmayı dene emin.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<