Ws taktiği önemliymiş demekki.
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Ws taktiği önemliymiş demekki.
Ferhatın bir rezilliği daha belgelenmiş oldu .Bi itemi bile olmayan adamı kesmiş gelmiş hava atıyor ve adamın önceki gün ezdiği rhazakda savaşçısından destek veriyor.Bu arada kesebilen varsa gönder dedi duyurulur.Ferhat sen konuma bile girme bu konumunda kilitlenmesini istemiyorum.

- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Ezik adamı kesmiş diye foto koymuşda diyosunda.Sende ezik adam TECRÜBESİZ büyücüleri kesmiş onun fotolarını koymuşunHeaDSHoT yazdı:Ferhatın bir rezilliği daha belgelenmiş oldu .Bi itemi bile olmayan adamı kesmiş gelmiş hava atıyor ve adamın önceki gün ezdiği rhazakda savaşçısından destek veriyor.Bu arada kesebilen varsa gönder dedi duyurulur.Ferhat sen konuma bile girme bu konumunda kilitlenmesini istemiyorum.
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Tecrübesiz olsun item nötr ediyo okmu sende çık konudan ?ByaLoNeII yazdı:Ezik adamı kesmiş diye foto koymuşda diyosunda.Sende ezik adam TECRÜBESİZ büyücüleri kesmiş onun fotolarını koymuşunHeaDSHoT yazdı:Ferhatın bir rezilliği daha belgelenmiş oldu .Bi itemi bile olmayan adamı kesmiş gelmiş hava atıyor ve adamın önceki gün ezdiği rhazakda savaşçısından destek veriyor.Bu arada kesebilen varsa gönder dedi duyurulur.Ferhat sen konuma bile girme bu konumunda kilitlenmesini istemiyorum.
Buyur seninde büyücün varsa at bakalım ikisi ile sonuçlar ne olucak merak ediyorum:)
Boşverin Şimdi Şöyle Oldu Böyle Oldu.Adam Almış.Helal Olsun..
Karşıdaki de Armut Topluyodu O Sırada Galiba
...
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Bunu okuyun ve dağılın.carnec23 yazdı:Boşverin Şimdi Şöyle Oldu Böyle Oldu.Adam Almış.Helal Olsun..
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Arkadaşım ben meran oyuncusuyum .O powerxicefresh meranda oynayan full + full büyücülü bir adamın yan çarı, o çara direnç setini koyup milleti kesip hava atıyor.Sende onun yalakası olarak foruma müthiş büyücü deyip Dip not olarakta halilin kuzeniyim dedi ,yazmışsın.O çar halilin ta kendisi zaten.
Yani hava atmak için yada halile yalakalık olsun diye açtığın bu konunun ,konu başlığında '' ws taktiği önemliymiş demekki.'' diyorsun. İyi ya işte taktik önemliymiş .Bak 0 dirençle bende kesiyorum..Elektriğe bozma atan powerxicefresh'i ..Ayrıca vs atan olursa RELAXEEFENDYY çağır gelip atayım dedim.Bunda bir rezillik görmüyorum.Evet iddaalı bir büyücüyüm.Yenilmişliğimde var.İstediğinlede atarım sıkıntı yok ..
Ve bana çok fotoğraf atmışsın demişsin.Sen powerxicefresh ile ilgili kaç fotoğraf atmışsın bir bak.Bu konuyu hem meran genel etkileşime hemde buraya açmışsın.Amacın herşeyin MERANDA olan herkes tarafından biliniyor zaten.Kankix loncasındasın en azından kankixsinerji nickin.O loncanın hırsız olduğunuda bilmeyen yok.Şimdi bak işine ..
Yani hava atmak için yada halile yalakalık olsun diye açtığın bu konunun ,konu başlığında '' ws taktiği önemliymiş demekki.'' diyorsun. İyi ya işte taktik önemliymiş .Bak 0 dirençle bende kesiyorum..Elektriğe bozma atan powerxicefresh'i ..Ayrıca vs atan olursa RELAXEEFENDYY çağır gelip atayım dedim.Bunda bir rezillik görmüyorum.Evet iddaalı bir büyücüyüm.Yenilmişliğimde var.İstediğinlede atarım sıkıntı yok ..
Ve bana çok fotoğraf atmışsın demişsin.Sen powerxicefresh ile ilgili kaç fotoğraf atmışsın bir bak.Bu konuyu hem meran genel etkileşime hemde buraya açmışsın.Amacın herşeyin MERANDA olan herkes tarafından biliniyor zaten.Kankix loncasındasın en azından kankixsinerji nickin.O loncanın hırsız olduğunuda bilmeyen yok.Şimdi bak işine ..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Çt itemli büyüleri kesti diye foruma koymussun,benim büyücümde çt itemli ve ferhat herife 1 el bile vermedi.Attığın yorumda ezik büyücüyü kesmişsin diyorsun.Bir dediğin diğerini tutmuyor ne anlatmaya çalışıyorsun ?
O herifin ws attığı kisiler hayatında ws atmayan adamlar.Üstünde çt itemi olan cok iyi ws atacak diye bir şey yok.Ws atmayı bilmeyen adamlarla atarsan alırsın tabii.Karşısına Ferhat cıktı 1 el bile alamadı.Sen hala neyin davasını yapıyorsun anlat hele .
O herifin ws attığı kisiler hayatında ws atmayan adamlar.Üstünde çt itemi olan cok iyi ws atacak diye bir şey yok.Ws atmayı bilmeyen adamlarla atarsan alırsın tabii.Karşısına Ferhat cıktı 1 el bile alamadı.Sen hala neyin davasını yapıyorsun anlat hele .
Sabaha kadar benim açtığım yeni forum hesaplarını kapat yönetim.Açık olanlarla geliriz.Sıkıntı yaratamazsınız..
El mi YAMAN (Ferhatreyiz) Mi YAMAN GÖRELİM..Denemesi bedava!
El mi YAMAN (Ferhatreyiz) Mi YAMAN GÖRELİM..Denemesi bedava!
''SaKaRYaLıII'' neresındensın kardeş sakaryanın özel mesaj at bana.
Konuşmalara bakarsak Ferhat haklı.Ferhatreyiz yazdı:Arkadaşım ben meran oyuncusuyum .O powerxicefresh meranda oynayan full + full büyücülü bir adamın yan çarı, o çara direnç setini koyup milleti kesip hava atıyor.Sende onun yalakası olarak foruma müthiş büyücü deyip Dip not olarakta halilin kuzeniyim dedi ,yazmışsın.O çar halilin ta kendisi zaten.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
küçükken sokaklarda top oynayan çocuklardan top sahibi çocuk sürekli yenilip durunca "top benim oynatmıyorum seni" derdi
büyüdü bilgisayar internet forum öğrendi yazılanları sindiremedi "benim konum çık konumdan" demeye başladı
tuttumu tutmadı
peki ya tutarsa :?:
büyüdü bilgisayar internet forum öğrendi yazılanları sindiremedi "benim konum çık konumdan" demeye başladı
tuttumu tutmadı
peki ya tutarsa :?:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.