Bune la Böyle HERKES DOLANDIRICI
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Bune la Böyle HERKES DOLANDIRICI
la şöyle ağzımızın tadıyla kavgada ettirmiyorlar hemen düzenlemişler :twisted:
GodFreyxDeccaL 
Ya bunun bir oyun olduğunu ne çabuk unutuyoruz.
Hırsa kapılıp parasına vs de neyin nesi ?
Eskiden de ws yapardık ama zevkine.
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Para Yok , VS Yalan !!!111!1! :twisted:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
aLp Her Donemde TıLsımda Cesıt Cesıt Moda GeLıyor . Tıpkı Eskı Cag Orta Cag Yenı Cag FeLan Gıbı.39da KanatmaLı Ws AtıLırdı 49 GeLdı Kanatmasız Ws atan Dıye BoLGeye Yazı YazıLıyordu Sımdı Ise Parasına Ws atan Savascı YazıLıyor Yanı Daha NeLer Gorucez ZamanLa.MaLum Item Sıstemı Cok Sacma Sapan Bısey oLdu Oyundakı Butun SavascıLarın %99'da Aynı Item Kım Iska Gecerse Vay HaLıne Oyuzden Su SıraLar Vs FeLan Bos Is .AlpAykan yazdı:Ya bunun bir oyun olduğunu ne çabuk unutuyoruz.

- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
uAMaRiHuaNa yazdı:[İçerik düzenlenmiştir.\LePHa] önceden millet vs atarken sancakta biz sarıyoduk eskiler bilir:D:D ne alakaysa qq

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Aynen kardeşim.Nedenben yazdı:aLp Her Donemde TıLsımda Cesıt Cesıt Moda GeLıyor . Tıpkı Eskı Cag Orta Cag Yenı Cag FeLan Gıbı.39da KanatmaLı Ws AtıLırdı 49 GeLdı Kanatmasız Ws atan Dıye BoLGeye Yazı YazıLıyordu Sımdı Ise Parasına Ws atan Savascı YazıLıyor Yanı Daha NeLer Gorucez ZamanLa.MaLum Item Sıstemı Cok Sacma Sapan Bısey oLdu Oyundakı Butun SavascıLarın %99'da Aynı Item Kım Iska Gecerse Vay HaLıne Oyuzden Su SıraLar Vs FeLan Bos Is .AlpAykan yazdı:Ya bunun bir oyun olduğunu ne çabuk unutuyoruz.
Ama cidden şu an ki ikv tamamen boş.
-
- Demirci Çırağı
Geçmiş olsun
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
GodFreyxDeccaLL yazdı:Yok arkadaş ws yi bırakıcam ya ws atıyoruz adam parayı vermiyor harbi bunlar yüzünden oyundan soğudum la Bu ay'ki [İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]diye bi bi saf :evil: :twisted:
Büyücü vs atıyorsan iddaalı HAKEM'li ayarlayalım . . İstersen Özel Mesaj yoluyla ulaş,TILSIM'da yazayimde sunucun meran diyecek aynştaynlar çıkmasın . :geek:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Ferhat Sana Hakem Mi Dayanır :mrgreen:Ferhatreyiz yazdı:GodFreyxDeccaLL yazdı:Yok arkadaş ws yi bırakıcam ya ws atıyoruz adam parayı vermiyor harbi bunlar yüzünden oyundan soğudum la Bu ay'ki [İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]diye bi bi saf :evil: :twisted:
Büyücü vs atıyorsan iddaalı HAKEM'li ayarlayalım . . İstersen Özel Mesaj yoluyla ulaş,TILSIM'da yazayimde sunucun meran diyecek aynştaynlar çıkmasın . :geek:

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
iLkeriLker25 yazdı:Ferhat Sana Hakem Mi Dayanır :mrgreen:Ferhatreyiz yazdı:GodFreyxDeccaLL yazdı:Yok arkadaş ws yi bırakıcam ya ws atıyoruz adam parayı vermiyor harbi bunlar yüzünden oyundan soğudum la Bu ay'ki [İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]diye bi bi saf :evil: :twisted:
Yok bende arkadaş gibi yenilenlerin para vermemesinden yakınan biriyim..Atarsa ulaşsın bana buralardayız..
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize