Bune la Böyle HERKES DOLANDIRICI
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bune la Böyle HERKES DOLANDIRICI
Yok arkadaş ws yi bırakıcam ya ws atıyoruz adam parayı vermiyor harbi bunlar yüzünden oyundan soğudum la Bu ay'ki [İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]diye bi bi saf :evil: :twisted:
GodFreyxDeccaL 
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Re: Bune la Böyle HERKES DOLANDIRICI
Aynen kanka para vermiyolar 
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Bu oyunu yaklaşık olarak tam 6 yıl boyunca oynadım tılsımda 4 yıllık maceram var çok eski bi oyuncuyum beni eskilerden çok kişi bilir şimdi de bilen bilir. Neyse lafı uzatmadan şunu söyleyim bu oyuna benim kadar para dökmüş çok az adam bulursun bu kadar oynayan adam da çok zor bulursun ama bu oyunun bana bi faydasını görmedim 4 yıllık üniversiteyi uzattıkça uzattım bi gün bırakma kararı alıp derslerime çalışma kararı aldım bi de baktım ki okul bitiverdi. Yani bu oyunda herşey sanal herşey sahte çok nadir öyle gerçek arkadaşlık kuran. İtemini çalan wsde parasını vermeyen diyosun neden versin ki adam kazansaydı atıyorum sen vermezdin şimdi o burada konu açmıştı. Yani oyundan soğudum diyorsun bırak oyunu hayatına bak geleceğin elinden gidiyor bak benim tam 6 yılım gitti bu oyuna gece gündüz oynardım eroin gibidir bu oyun bırakmakta çok zorlanırsın..
Ben bıraktım mutluyum bi daha da dönmem allah döndürmesin herkese de bırakmasını tavsiye ediyorum gerçek hayat cidden çok güzel gezin eğlenin spor yapın sinemaya gidin günlük yapacağınız aktiviteleri bu oyun yüzünden yapamıyorsunuz sadece oyunu 1 kere bırak ve kendini dışarıya at farkı göreceksin kardeşim...
IIxLeJYoNeRxII
LaSxPLaGaSx
Denizxlord
Ben bıraktım mutluyum bi daha da dönmem allah döndürmesin herkese de bırakmasını tavsiye ediyorum gerçek hayat cidden çok güzel gezin eğlenin spor yapın sinemaya gidin günlük yapacağınız aktiviteleri bu oyun yüzünden yapamıyorsunuz sadece oyunu 1 kere bırak ve kendini dışarıya at farkı göreceksin kardeşim...
IIxLeJYoNeRxII
LaSxPLaGaSx
Denizxlord
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
denizxlord ben kimin parasını vermemişim la bu gğne kadar saçma saçma konuşma oyunuda sadece zevk için boş vakitlerimde oynuyorum ben senin gibi bağımlı olmam raad ol
GodFreyxDeccaL 
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Yaşın çok küçük buna veriyorum istediğini söyle beni anlaman için daha çok büyümen lazım tartışma konusu olsun diye söylemedim olayı tartışmaya çekme. Ben 28 yaşındayım bu oyunda çok tecrübeliyim sana bi büyüğün olarak tecbürelerinden bahsediyorum bana denizxlord diyosun adımı bilmediğin belli bu yüzden de bu oyunda yeni olduğunu düşünüyorum neyse devam et böyle bi kaç yıl sonra anlarsın....
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Güneş balçıkla sıvanmaz moruk
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
la adama bak ne saf çıktı neymiş yeniymişim tanımıyormuşum denizxlord diyormuşum 1. seni tanımak zorunda değilim 2. eğer oyunda değerin olsa tanırdım 3.forumdaki adın denixlord diye sana öyle hitap ettim 4.28 yaşında olman bişeyi değiştirmez zeka yaşın 13 :twisted:
GodFreyxDeccaL 
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
[İçerik düzenlenmiştir.\LePHa] önceden millet vs atarken sancakta biz sarıyoduk eskiler bilir
:D:D ne alakaysa qq 
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı
Tartışmaya yönelik iletileriniz düzenlenmiştir.Devamı halinde kişiler gerekli moderasyona uğrayabilir ve konu kilitlenebilir.
Bilginize...
Bilginize...
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Çokta fifiiiiiiiLePHa yazdı:Tartışmaya yönelik iletileriniz düzenlenmiştir.Devamı halinde kişiler gerekli moderasyona uğrayabilir ve konu kilitlenebilir.
Bilginize...
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <