Teste girecekler açıklanmadı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

Re: Teste girecekler açıklanmadı?

Mesaj gönderen cihankaraca »

Nihat Bey

Nocomment'in Fuarda İsteği Üzerine Aşağıdaki Konuyu Açtım Kendisine Bildirsen Sevinirim

viewtopic.php?f=46&t=102274
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Nerull yazdı:Hiç kimseyi o kadar bekletmek istemeyiz HaNdSoMe. "Çok kısa bir süre" den kastımız günlerle ifade ediliyor. Oyuncularımızla hafta sonuna kadar duyurmuş ve iletişime geçmiş oluruz ;)

Günlerle ifade ediliyor dediğin olay yani 1 ayı 30 gün olarak ifade edersek günlerle ifade etmişiz kim bilir kaç gün 60 90
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

cihankaraca yazdı:Bilgi İçin Teşekkür Ederim Nihat Bey

Ayrıca fuarda Bana Ve 2 Yaşındaki Kızıma Olan İlginizden Dolayı Size Ahmet Avcı (CaptainATX) ve Nocomment'e Tekrar Teşekkür Etmek İsterim Yeni Bölgeyi Merakla Bekliyorum

İyi Çalışmalar Ayrıca DEV GORGAR'ın Yaptığı Slayt Anlatımında Maalesef Yer Alamadım ve dinleyemedim Çekilen Kamera Görüntüleride Çok Boğuk ve Anlaşılması Güç O Slaytın Daha Düzgün Şekilde Yayınlanması Mümkün müdür?
Biz teşekkür ederiz Cihan. Arz ve Lodos ile fuarda paylaşılan bilgileri detaylı olarak yakında web sitemizde ayrı bir sayfada yayınlayacağız.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

Mesaj gönderen cihankaraca »

Nerull yazdı:
cihankaraca yazdı:Bilgi İçin Teşekkür Ederim Nihat Bey

Ayrıca fuarda Bana Ve 2 Yaşındaki Kızıma Olan İlginizden Dolayı Size Ahmet Avcı (CaptainATX) ve Nocomment'e Tekrar Teşekkür Etmek İsterim Yeni Bölgeyi Merakla Bekliyorum

İyi Çalışmalar Ayrıca DEV GORGAR'ın Yaptığı Slayt Anlatımında Maalesef Yer Alamadım ve dinleyemedim Çekilen Kamera Görüntüleride Çok Boğuk ve Anlaşılması Güç O Slaytın Daha Düzgün Şekilde Yayınlanması Mümkün müdür?
Biz teşekkür ederiz Cihan. Arz ve Lodos ile fuarda paylaşılan bilgileri detaylı olarak yakında web sitemizde ayrı bir sayfada yayınlayacağız.
Teşekkür Ederim Fuardan Sonra yönetim Hakkındaki Fikirlerim Çok Değişti Gerçekten Eleştiriye Uzak Bir Yönetim Ekibi Var Karşımızda Bunu Yüzyüze Gelince Daha Net Anlıyor İnsan Gerçekten İyi Kalpli İnsanlarsınız Saygılarımla
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Peki Nihat abi oyuna giren arkadaslardan kac kisi secildi ?
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön