Nihat Bey
Nocomment'in Fuarda İsteği Üzerine Aşağıdaki Konuyu Açtım Kendisine Bildirsen Sevinirim
viewtopic.php?f=46&t=102274
Teste girecekler açıklanmadı?
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Re: Teste girecekler açıklanmadı?
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Nerull yazdı:Hiç kimseyi o kadar bekletmek istemeyiz HaNdSoMe. "Çok kısa bir süre" den kastımız günlerle ifade ediliyor. Oyuncularımızla hafta sonuna kadar duyurmuş ve iletişime geçmiş oluruz
Günlerle ifade ediliyor dediğin olay yani 1 ayı 30 gün olarak ifade edersek günlerle ifade etmişiz kim bilir kaç gün 60 90
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Biz teşekkür ederiz Cihan. Arz ve Lodos ile fuarda paylaşılan bilgileri detaylı olarak yakında web sitemizde ayrı bir sayfada yayınlayacağız.cihankaraca yazdı:Bilgi İçin Teşekkür Ederim Nihat Bey
Ayrıca fuarda Bana Ve 2 Yaşındaki Kızıma Olan İlginizden Dolayı Size Ahmet Avcı (CaptainATX) ve Nocomment'e Tekrar Teşekkür Etmek İsterim Yeni Bölgeyi Merakla Bekliyorum
İyi Çalışmalar Ayrıca DEV GORGAR'ın Yaptığı Slayt Anlatımında Maalesef Yer Alamadım ve dinleyemedim Çekilen Kamera Görüntüleride Çok Boğuk ve Anlaşılması Güç O Slaytın Daha Düzgün Şekilde Yayınlanması Mümkün müdür?
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Teşekkür Ederim Fuardan Sonra yönetim Hakkındaki Fikirlerim Çok Değişti Gerçekten Eleştiriye Uzak Bir Yönetim Ekibi Var Karşımızda Bunu Yüzyüze Gelince Daha Net Anlıyor İnsan Gerçekten İyi Kalpli İnsanlarsınız SaygılarımlaNerull yazdı:Biz teşekkür ederiz Cihan. Arz ve Lodos ile fuarda paylaşılan bilgileri detaylı olarak yakında web sitemizde ayrı bir sayfada yayınlayacağız.cihankaraca yazdı:Bilgi İçin Teşekkür Ederim Nihat Bey
Ayrıca fuarda Bana Ve 2 Yaşındaki Kızıma Olan İlginizden Dolayı Size Ahmet Avcı (CaptainATX) ve Nocomment'e Tekrar Teşekkür Etmek İsterim Yeni Bölgeyi Merakla Bekliyorum
İyi Çalışmalar Ayrıca DEV GORGAR'ın Yaptığı Slayt Anlatımında Maalesef Yer Alamadım ve dinleyemedim Çekilen Kamera Görüntüleride Çok Boğuk ve Anlaşılması Güç O Slaytın Daha Düzgün Şekilde Yayınlanması Mümkün müdür?
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Peki Nihat abi oyuna giren arkadaslardan kac kisi secildi ?
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım