Fuardan en Özel Kare :D
Re: Fuardan en Özel Kare :D
Deniz kanka o tişörte çok uyumlu bi isim olmuş :lol: :lol: Seni çevirenlere derdin ben yapmadım abiii
:lol: [GM]Egelim de bana yapıştırdı Batuhangs diye dedim abi burda öldürtücenmi bizi
İyiki de batuhangs yazmışsın ya geçen sene Gökhan'ın yaptığı gibi gallarado yazsaydın :?: :lol: :lol: Artık kimin elinde kalırdın tahmin bile edemezdik pampaaa

- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz
Ayrıca insanları güldürebiliyorsam ne mutlu bana beni reelden tanıyanlar ciddiliğimi bilirler. ben bu oyuna eğlenmeye giriyorum bu yüzden espride yapıyorum şakada yapıyorum. Efsane olmuşsam ne mutlu bana 4 yılda Batuhangs ismini iyi yada kötü duyurabilmişsem bunun önünde dalga değil alkış gereklidir.
Ayrıca insanları güldürebiliyorsam ne mutlu bana beni reelden tanıyanlar ciddiliğimi bilirler. ben bu oyuna eğlenmeye giriyorum bu yüzden espride yapıyorum şakada yapıyorum. Efsane olmuşsam ne mutlu bana 4 yılda Batuhangs ismini iyi yada kötü duyurabilmişsem bunun önünde dalga değil alkış gereklidir.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Vatanxduty
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
he olm he sen çok komiksin çok güldürüyon bak güldümbatuhannnn yazdı:cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz![]()
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
Sen pazar günü fuara gelseydin cesaretin babasını görücektin be olumbatuhannnn yazdı:cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz![]()
batuhan adamsın
Keşke sende gelebilseydin tanışmak nasip olurdu
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
yazın istanbula gelirsen tanışmak isterim emrebymad22 yazdı:batuhan adamsınKeşke sende gelebilseydin tanışmak nasip olurdu
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Vatanxduty
Vatanxduty
İnşallah gelirim görüşürüz 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
liseli diyodum ilk okullu cıktıbatuhannnn yazdı:cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz![]()
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Arkadaşlar insanlarla alay etmek çok hiç hoş değil. Hüsn-ü Zan sahibi olalım.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)