Fuardan en Özel Kare :D

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Medic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Re: Fuardan en Özel Kare :D

Mesaj gönderen Medic »

Bu batuhan bi harika dostum :D
NowaR
AbaraiRENJİ
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Deniz kanka o tişörte çok uyumlu bi isim olmuş :lol: :lol: Seni çevirenlere derdin ben yapmadım abiii :) :) :lol: [GM]Egelim de bana yapıştırdı Batuhangs diye dedim abi burda öldürtücenmi bizi :) :) İyiki de batuhangs yazmışsın ya geçen sene Gökhan'ın yaptığı gibi gallarado yazsaydın :?: :lol: :lol: Artık kimin elinde kalırdın tahmin bile edemezdik pampaaa :D :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz ;)

Ayrıca insanları güldürebiliyorsam ne mutlu bana beni reelden tanıyanlar ciddiliğimi bilirler. ben bu oyuna eğlenmeye giriyorum bu yüzden espride yapıyorum şakada yapıyorum. Efsane olmuşsam ne mutlu bana 4 yılda Batuhangs ismini iyi yada kötü duyurabilmişsem bunun önünde dalga değil alkış gereklidir.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Sebebimsensin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ordaburdaötedeberide.

Mesaj gönderen Sebebimsensin »

batuhannnn yazdı:cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz ;)

Ayrıca insanları güldürebiliyorsam ne mutlu bana beni reelden tanıyanlar ciddiliğimi bilirler. ben bu oyuna eğlenmeye giriyorum bu yüzden espride yapıyorum şakada yapıyorum. Efsane olmuşsam ne mutlu bana 4 yılda Batuhangs ismini iyi yada kötü duyurabilmişsem bunun önünde dalga değil alkış gereklidir.
he olm he sen çok komiksin çok güldürüyon bak güldüm :D mk ogün bu vardı şugün şu vardı mk liselisi git okulunu oku oyunla ne işin var dimi yani
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

batuhannnn yazdı:cuma günü fuara gidicektim malumunuz okuldan dolayı yetişemedim cumartesi günü arkadaşlarım gitti onlarda batuhangs yazdırmışlar ancak ben sınavdaydım çıktığımdada saat 6 idi. Pazar günü dersane vardı. Kısacası fuara gitmek nasip olmadı seneye inşallah. Bu fotoyada güldüm ayrıca usta kavgalı olduğum kimse yok emin ol ki dalanda cesaret edicekte çıkmaz ;)

Sen pazar günü fuara gelseydin cesaretin babasını görücektin be olum :)
Kullanıcı avatarı
bymad22
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bymad22 »

batuhan adamsın :D Keşke sende gelebilseydin tanışmak nasip olurdu
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

bymad22 yazdı:batuhan adamsın :D Keşke sende gelebilseydin tanışmak nasip olurdu
yazın istanbula gelirsen tanışmak isterim emre
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
bymad22
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bymad22 »

İnşallah gelirim görüşürüz :)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

liseli diyodum ilk okullu cıktı
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Arkadaşlar insanlarla alay etmek çok hiç hoş değil. Hüsn-ü Zan sahibi olalım.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön