İKV Oyununda ' LAN ' Kelimesi Yasakmı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: İKV Oyununda ' LAN ' Kelimesi Yasakmı ?

Mesaj gönderen Vandervaart »

Yasakmı deil mi=) hanginiz doru sölüonz=)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Saniriim yasak değil türkiyede (LAN) kelimesi çok yaygin ve argoya girmez ama argo olarakta kabul edenler var.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Teşekkür ederim arkadaşlar ...
Kullanıcı avatarı
RIC3BOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen RIC3BOY »

14 Şubat 2010 saat 5:34 de ''LAN'' kelimesini kullandığımdan 2 gün süre ile hesabım susturma cezası aldı.Aslında ''LAN'' kelımesınde birşey yok ama bu YÖNETIM'in arkadaşı eşi veya dostu olunca ne yazıkki oluyor.Cezası olduğu taktirde 999 blok alan adamın üyeliği açılıyor.Esprısıne ''AÇIK VAR'' demek ile hesabın 999 ceza alıyor ve LOG kayıtlarına bakma gibi bir düşünceye sahip olmuyorlar.İstanbul kıyamet vaktı oyunu'nun gerçek yüzü bu.Bunu yazdım diye Forum gözlemcisi veya GM konuya cevabımı silecektır.İttifat etsem bu konu hep güncel ve hep koruma altında kalacaktır.Ne yazıkkı ''YÖNETİM'' bile taraf tutuyor...
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

RIC3BOY yazdı:14 Şubat 2010 saat 5:34 de ''LAN'' kelimesini kullandığımdan 2 gün süre ile hesabım susturma cezası aldı.Aslında ''LAN'' kelımesınde birşey yok ama bu YÖNETIM'in arkadaşı eşi veya dostu olunca ne yazıkki oluyor.Cezası olduğu taktirde 999 blok alan adamın üyeliği açılıyor.Esprısıne ''AÇIK VAR'' demek ile hesabın 999 ceza alıyor ve LOG kayıtlarına bakma gibi bir düşünceye sahip olmuyorlar.İstanbul kıyamet vaktı oyunu'nun gerçek yüzü bu.Bunu yazdım diye Forum gözlemcisi veya GM konuya cevabımı silecektır.İttifat etsem bu konu hep güncel ve hep koruma altında kalacaktır.Ne yazıkkı ''YÖNETİM'' bile taraf tutuyor...
Ah ahmet ahhxD msne geç hadixD
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Gunluk hayatta da cok fazla kullandigimiz kelime ztn :) oyun icinde de ister istemez kullaniliyor.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

kardeşim bende 13.02.2010 tarihinde lan kelimesini kullandıgım için 2 gün sustutılma cezası aldım hayret ettim

Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
aNCYRa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aNCYRa »

Kişiden kişiye (GM'den GM'ye , Yönetici'den Yönetici'ye) değişiyo bu mesela DEV Sancağa gelmişti ve birisi DEV'e bölgeden eziq demişti şaka yapmak amacıyla ve DEV onu cezalandırmadı , doğru olanda buydu bence , BeyazKöşkte GM bölgedeyken birisi bölgeden arkadaşına ''Sürtüq : )'' yazdı ve ceza almadı ama gene beyaz köşkte çok sevdiğim bi abim bi arkadaşına bölgeden ezük dedi , o arkadaşıyla hep şakalaşırlardı böyle ama GM abimi 7gün susturdu ve abim oyunu bıraktı... Yani GM lerin Yöneticilerin falan ezik,lan.. diyen yasaklanır gibi bi liste hazırladıklarını sanmıyorum.. O anki psikolojilerine bağlı adam eziq dedi gm güldüyse sorun yok ama gm sinirliyse /nah bile yapsanız banned :D Bununla ilgili eski forumda ve hatta bu forumda bir sürü konu var inceleyin küfür etmediği/etmediğini sandığı (eziq,lan diyerek) halde ceza alanlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen senhar15 »

Petcarar yazdı:LAN niye yasak olsunki Yerel alan ağı demek :D
eh eh eh eh :mrgreen:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön