İKV Oyununda ' LAN ' Kelimesi Yasakmı ?
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: İKV Oyununda ' LAN ' Kelimesi Yasakmı ?
Yasakmı deil mi=) hanginiz doru sölüonz=)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Saniriim yasak değil türkiyede (LAN) kelimesi çok yaygin ve argoya girmez ama argo olarakta kabul edenler var.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Teşekkür ederim arkadaşlar ...
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
14 Şubat 2010 saat 5:34 de ''LAN'' kelimesini kullandığımdan 2 gün süre ile hesabım susturma cezası aldı.Aslında ''LAN'' kelımesınde birşey yok ama bu YÖNETIM'in arkadaşı eşi veya dostu olunca ne yazıkki oluyor.Cezası olduğu taktirde 999 blok alan adamın üyeliği açılıyor.Esprısıne ''AÇIK VAR'' demek ile hesabın 999 ceza alıyor ve LOG kayıtlarına bakma gibi bir düşünceye sahip olmuyorlar.İstanbul kıyamet vaktı oyunu'nun gerçek yüzü bu.Bunu yazdım diye Forum gözlemcisi veya GM konuya cevabımı silecektır.İttifat etsem bu konu hep güncel ve hep koruma altında kalacaktır.Ne yazıkkı ''YÖNETİM'' bile taraf tutuyor...
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Ah ahmet ahhxD msne geç hadixDRIC3BOY yazdı:14 Şubat 2010 saat 5:34 de ''LAN'' kelimesini kullandığımdan 2 gün süre ile hesabım susturma cezası aldı.Aslında ''LAN'' kelımesınde birşey yok ama bu YÖNETIM'in arkadaşı eşi veya dostu olunca ne yazıkki oluyor.Cezası olduğu taktirde 999 blok alan adamın üyeliği açılıyor.Esprısıne ''AÇIK VAR'' demek ile hesabın 999 ceza alıyor ve LOG kayıtlarına bakma gibi bir düşünceye sahip olmuyorlar.İstanbul kıyamet vaktı oyunu'nun gerçek yüzü bu.Bunu yazdım diye Forum gözlemcisi veya GM konuya cevabımı silecektır.İttifat etsem bu konu hep güncel ve hep koruma altında kalacaktır.Ne yazıkkı ''YÖNETİM'' bile taraf tutuyor...

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Gunluk hayatta da cok fazla kullandigimiz kelime ztn
oyun icinde de ister istemez kullaniliyor.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
kardeşim bende 13.02.2010 tarihinde lan kelimesini kullandıgım için 2 gün sustutılma cezası aldım hayret ettim
Yakamozxefemeih
Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kişiden kişiye (GM'den GM'ye , Yönetici'den Yönetici'ye) değişiyo bu mesela DEV Sancağa gelmişti ve birisi DEV'e bölgeden eziq demişti şaka yapmak amacıyla ve DEV onu cezalandırmadı , doğru olanda buydu bence , BeyazKöşkte GM bölgedeyken birisi bölgeden arkadaşına ''Sürtüq : )'' yazdı ve ceza almadı ama gene beyaz köşkte çok sevdiğim bi abim bi arkadaşına bölgeden ezük dedi , o arkadaşıyla hep şakalaşırlardı böyle ama GM abimi 7gün susturdu ve abim oyunu bıraktı... Yani GM lerin Yöneticilerin falan ezik,lan.. diyen yasaklanır gibi bi liste hazırladıklarını sanmıyorum.. O anki psikolojilerine bağlı adam eziq dedi gm güldüyse sorun yok ama gm sinirliyse /nah bile yapsanız banned
Bununla ilgili eski forumda ve hatta bu forumda bir sürü konu var inceleyin küfür etmediği/etmediğini sandığı (eziq,lan diyerek) halde ceza alanlar...

- senhar15
- Demirci Çırağı
eh eh eh eh :mrgreen:Petcarar yazdı:LAN niye yasak olsunki Yerel alan ağı demek
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]