*Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardım lütfen*
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Re: *Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardım lütfen*
Deniyim bir teşekkür ederim
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
Bilader eğer intel ekran kartlı laptop aldıysan hiç kasma o problem düzelmez intelin ekran kartları oyun oynatmaz.hortlak yazdı:Deniyim bir teşekkür ederim
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mahşer
Evet intel ekran kartlı laptop aldım fakat arkadaşın verdiği linkten güncelledikden sonra bi problem yok şimdilik Yinede teşekkürler. 
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
PC'nin fişini çek.Daha fazla yaşamasın o.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: *Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardım lütfen*
Revo Uninstaller programıyla Gelişmiş olarak kaldır.(Gelişmiş ne demek dersen yükledikten sonra anlarsın.)Ardından ikv launcher senin pc ne ikv'nin part dosyalarını indirmiştir bununla ilgili konu var gerekli konumda bulunan sobee dosyasını kaldır ardından yeniden indir.
Revo Uninstaller programı klasik Program Ekle/Kaldır'dan çok daha iyidir.Bu program silinen programın regedit kayıtlarını ve gereksiz kalıntılarını siler.
İndirmek için(Freeware): http://www.revouninstaller.com/start_fr ... nload.html
Biraz bekle download işlemi başlayacaktır.İşe yarayıp yaramadığını buraya yaz ona göre yardım edelim yada moderatörler konuyu kilitlesin.Kolay gelsin iyi forumlar/oyunlar.
EDİT: Pardon sorun çözülmüş şimdi dikkat ettim.
Revo Uninstaller programı klasik Program Ekle/Kaldır'dan çok daha iyidir.Bu program silinen programın regedit kayıtlarını ve gereksiz kalıntılarını siler.
İndirmek için(Freeware): http://www.revouninstaller.com/start_fr ... nload.html
Biraz bekle download işlemi başlayacaktır.İşe yarayıp yaramadığını buraya yaz ona göre yardım edelim yada moderatörler konuyu kilitlesin.Kolay gelsin iyi forumlar/oyunlar.
EDİT: Pardon sorun çözülmüş şimdi dikkat ettim.

*Sana dinsiz diyenlere
*Seni unutanlara
*Atatürkçü geçinip hiçbir şey olmayanlara
YAZIKLAR OLSUN!...