Ekran kartın yanlış dosyayı okuyor gibi 2 yolu var önce oyunu pc den kaldırıp tekrar kur(Oyunu kaldırdıktan sonra sobee klasörünün içinde dosya kalmamasına dikkat et)Sorun çözülmezse ekran kartının en güncel sürümünü bul onu kur.
Oyun'un içinde olmayan dosyaları görüyorsunuz, ekran kartınla alakalı olduğunu sanmıyorum.Oyunu komple silip daha sonra şu tamamen silinip silinmediğinden emin olmak için önce Sobee klasörüne göz atın içinde kayıtlı bir dosya mevcut mu eğer değilse 2.olarak şu işlemleri gerçekleştirin
Başlat>Çalıştır>Regedit yazıp enterlayın.
Aşağıdaki anahtar satırı arayın
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall
İKV mevcut ise manuel olarak silin.Ve daha sonra resmi web sitesinden oyunu yeniden indirin buyrun link:
Aynı sorun bendede var dediklerinizi yaptım ama hala devam ediyor. Ekran kartı İntel HD 3000. Pc yeni aldım acaba bi program eksikliğinden dolayımı oluyor.
Ekran kartınızdan kaynaklanan bir grafik hatası olabilir. Ekran kartınızın sürücüsünün en güncel olanını indirin, kullandığınız sürücüyü silip yeni indirdiğinizi kurun.
BuradanIntel ekran kartınızın serisini seçip, en güncel sürücüyü indirebilirsiniz. Bilgisayarı alalı 2 gün olmuşsa, garanti kapsamındayken aldığınız yere götürmeniz iyi olur.