GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Re: GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!

Mesaj gönderen MuvaFFa »

usta sana zahmet v3 çıkartıpta semihanın canı 22 olunca dk zamanı değişiyor ya o süreyide hesaplayıp programa koyman mümkün mü bb yaparken kolaylık sağlar.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

MuvaFFa yazdı:usta sana zahmet v3 çıkartıpta semihanın canı 22 olunca dk zamanı değişiyor ya o süreyide hesaplayıp programa koyman mümkün mü bb yaparken kolaylık sağlar.
Aslında istek sayısı arttı. Senin istediğin ve diğer istekleri güzelce toparlayıp yenilikler ekleyebilirim ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Ciddi olarak bunu ANDROID ve iOS sistemine taşırsak iyi iş görür bence
StopWatch & Timer kullanıcısı olarak (Şifacıyım) direnç, can kurtaran ve kaos sürelerine tek sayaçtan bakmakta zorlanıyorum bu Gaffarmatik Android e taşınırsa çok süper olur...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Arkadaşlar Oyunu Normal çözünürlüğünde oynamaya devam etmek istiyorsanız pref_launch dosyasında sadece Full screen özelliğini 1 yerine 0 yapın. Oyun normal boyutlarında görünecektir. Çözünürlüğü azaltan arkadaşlar GaFFaRMaTiK seçiliyken oyunda yeteneklerin üstüne Başlat çubuğu geldiği için değişiklik yapmaktadırlar. Ama Sayaçları başlatıp tekrar oyuna tıklarsanız herhangi bir sorun oluşmamaktadır.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

windows phone için isteyen olursa kendim için yazdığım uygulamayı gönderebilirim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

HaNdSoMe yazdı:Ciddi olarak bunu ANDROID ve iOS sistemine taşırsak iyi iş görür bence
StopWatch & Timer kullanıcısı olarak (Şifacıyım) direnç, can kurtaran ve kaos sürelerine tek sayaçtan bakmakta zorlanıyorum bu Gaffarmatik Android e taşınırsa çok süper olur...
Evet bir kaç arkadaşımda söylemişti telefonumuzda kullansak daha rahat olur diye. Ama telefonların işletim sistemleri farklı bir platform. Onlara özel zaman ayırmam lazım ama malum reel bir hayatımızda var ve bu zaman konusunda biraz sıkıntı yaratıyo. Ama araştırmalara başlayacağım imkanım olursa neden olmasın ;)

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

TeknoBYraM yazdı:
HaNdSoMe yazdı:Ciddi olarak bunu ANDROID ve iOS sistemine taşırsak iyi iş görür bence
Evet bir kaç arkadaşımda söylemişti telefonumuzda kullansak daha rahat olur diye. Ama telefonların işletim sistemleri farklı bir platform. Onlara özel zaman ayırmam lazım ama malum reel bir hayatımızda var ve bu zaman konusunda biraz sıkıntı yaratıyo. Ama araştırmalara başlayacağım imkanım olursa neden olmasın ;)
Bende başladım java platformunda ve google' un kendi sunduğu programlarda oluyor şuan için C dillerini biliyorum :)

bu arada play storeye yüklenip 5bin üstü indirilirse google nexus one cep telefonu yolluyormuş(devam ediyor mu bilmiyorum) ;)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Link yeniler misin? Yada upload edermisiniz?
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Splash yazdı:Link yeniler misin? Yada upload edermisiniz?
Kontrol ettim 2 linkte aktif durumda.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Acsxspinx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Acsxspinx »

Selamun aleyküm öncelikle eline saglık hocam ben bunu indirdim açıyorum bunu oyuna giriyorum üstte falan kalmıyor hep oyunu alta alıptamı bakıcaz nası etcez w7 kullanıcısıyım bi yardımcı olurmusun hep üstte dursun bu gaffarmatik

“Genel Etkileşim” sayfasına dön