GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!
usta sana zahmet v3 çıkartıpta semihanın canı 22 olunca dk zamanı değişiyor ya o süreyide hesaplayıp programa koyman mümkün mü bb yaparken kolaylık sağlar.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Aslında istek sayısı arttı. Senin istediğin ve diğer istekleri güzelce toparlayıp yenilikler ekleyebilirimMuvaFFa yazdı:usta sana zahmet v3 çıkartıpta semihanın canı 22 olunca dk zamanı değişiyor ya o süreyide hesaplayıp programa koyman mümkün mü bb yaparken kolaylık sağlar.
Ciddi olarak bunu ANDROID ve iOS sistemine taşırsak iyi iş görür bence
StopWatch & Timer kullanıcısı olarak (Şifacıyım) direnç, can kurtaran ve kaos sürelerine tek sayaçtan bakmakta zorlanıyorum bu Gaffarmatik Android e taşınırsa çok süper olur...
StopWatch & Timer kullanıcısı olarak (Şifacıyım) direnç, can kurtaran ve kaos sürelerine tek sayaçtan bakmakta zorlanıyorum bu Gaffarmatik Android e taşınırsa çok süper olur...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar Oyunu Normal çözünürlüğünde oynamaya devam etmek istiyorsanız pref_launch dosyasında sadece Full screen özelliğini 1 yerine 0 yapın. Oyun normal boyutlarında görünecektir. Çözünürlüğü azaltan arkadaşlar GaFFaRMaTiK seçiliyken oyunda yeteneklerin üstüne Başlat çubuğu geldiği için değişiklik yapmaktadırlar. Ama Sayaçları başlatıp tekrar oyuna tıklarsanız herhangi bir sorun oluşmamaktadır.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
windows phone için isteyen olursa kendim için yazdığım uygulamayı gönderebilirim
-
- Teşkilat Neferi
Evet bir kaç arkadaşımda söylemişti telefonumuzda kullansak daha rahat olur diye. Ama telefonların işletim sistemleri farklı bir platform. Onlara özel zaman ayırmam lazım ama malum reel bir hayatımızda var ve bu zaman konusunda biraz sıkıntı yaratıyo. Ama araştırmalara başlayacağım imkanım olursa neden olmasınHaNdSoMe yazdı:Ciddi olarak bunu ANDROID ve iOS sistemine taşırsak iyi iş görür bence
Bende başladım java platformunda ve google' un kendi sunduğu programlarda oluyor şuan için C dillerini biliyorumTeknoBYraM yazdı:Evet bir kaç arkadaşımda söylemişti telefonumuzda kullansak daha rahat olur diye. Ama telefonların işletim sistemleri farklı bir platform. Onlara özel zaman ayırmam lazım ama malum reel bir hayatımızda var ve bu zaman konusunda biraz sıkıntı yaratıyo. Ama araştırmalara başlayacağım imkanım olursa neden olmasınHaNdSoMe yazdı:Ciddi olarak bunu ANDROID ve iOS sistemine taşırsak iyi iş görür bence
bu arada play storeye yüklenip 5bin üstü indirilirse google nexus one cep telefonu yolluyormuş(devam ediyor mu bilmiyorum)
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Teşkilat Neferi
Kontrol ettim 2 linkte aktif durumda.Splash yazdı:Link yeniler misin? Yada upload edermisiniz?
Selamun aleyküm öncelikle eline saglık hocam ben bunu indirdim açıyorum bunu oyuna giriyorum üstte falan kalmıyor hep oyunu alta alıptamı bakıcaz nası etcez w7 kullanıcısıyım bi yardımcı olurmusun hep üstte dursun bu gaffarmatik