İKV Dükkan [Gerçek Eşyalar] 3
Re: İKV Dükkan [Gerçek Eşyalar] 3
Mousepad ve arz lodos tişörtüne bayıldım eline saglık 
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
harkonen yazdı:bende en cok philiyi sevdimRespirasyon yazdı:Hepsi birbirinden güzel olmuş eline sağlık
bu arada favorim
perfect
Kısacası BLanK 
Excellent.XxBaDFeeLxX yazdı:harkonen yazdı:bende en cok philiyi sevdimRespirasyon yazdı:Hepsi birbirinden güzel olmuş eline sağlık
bu arada favorim
perfect
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
amazinglos34 yazdı:Excellent.XxBaDFeeLxX yazdı:harkonen yazdı:bende en cok philiyi sevdimRespirasyon yazdı:Hepsi birbirinden güzel olmuş eline sağlık
bu arada favorim
perfect
umutdeniz
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Türkçe konuşun be . Edgü .umutdeniz yazdı:amazinglos34 yazdı:Excellent.XxBaDFeeLxX yazdı:harkonen yazdı:bende en cok philiyi sevdimRespirasyon yazdı:Hepsi birbirinden güzel olmuş eline sağlık
bu arada favorim
perfect
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
roalı değil işte hepsi gm yalakası beleşten mal sahibi olmaya çalışırlar madem çok meraklısınız gidin tasarımcı firmada çalışın sanalda oluşturduğun penye sanalda kalır git reelde yapda roa yalakalarına satarsın . roa DEĞİLMİSİNİZ HEPİSİNZ YALAKASINIZ ARKADAŞ.
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Ellerine sağlık üstad.Sobee studios yazılarını kaldırsak günlük hayatta çok rahat giyilebilecek veyahut kullanılabilecek eşyalar.Tasarımlarının ve başarılarının devamını dilerim.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Beğeni, fikir ve eleştirilerini dile getiren herkese çok teşekkür ederim.
• Sobee, ileride böyle ürünleri piyasaya sürecek olsa elbette logosunu kullanacaktır, bu gayet doğaldır. Logo,
hem sahipliği hem de reklamı temsil ediyor. Benim de eşyaların üzerine logoyu eklememin sebebi budur.
• samedsedir0606, mavi renkli tişört tasarımı üzerinde bulunan figür şeytana değil, Sivri Ada'da bulunan Taşkanat adlı yaratığa aittir
XCEZAX, ben de sigara kullanmıyorum ama kullanan oyuncuları da düşünmek istedim.
Gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkür ederim. Sobee, umarım bir gün gerçek eşya ürünlerinin satışına başlar.
Biz İKV gönüllüleri de oyunumuzun eşyalarını büyük bir zevk ve gurur içinde kullanmanın mutluluğunu yaşarız.
• Sobee, ileride böyle ürünleri piyasaya sürecek olsa elbette logosunu kullanacaktır, bu gayet doğaldır. Logo,
hem sahipliği hem de reklamı temsil ediyor. Benim de eşyaların üzerine logoyu eklememin sebebi budur.
• samedsedir0606, mavi renkli tişört tasarımı üzerinde bulunan figür şeytana değil, Sivri Ada'da bulunan Taşkanat adlı yaratığa aittir
Gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkür ederim. Sobee, umarım bir gün gerçek eşya ürünlerinin satışına başlar.
Biz İKV gönüllüleri de oyunumuzun eşyalarını büyük bir zevk ve gurur içinde kullanmanın mutluluğunu yaşarız.
2009-2013
Philo'ya bayıldım Umut.Hepsi birbirinden güzel,eline sağlık kardeşim.
elbette yazar ama etiketde fln yazarJouRney yazdı:Beğeni, fikir ve eleştirilerini dile getiren herkese çok teşekkür ederim.
• samedsedir0606, mavi renkli tişört tasarımı üzerinde bulunan figür şeytana değil, Sivri Ada'da bulunan Taşkanat adlı yaratığa aittirXCEZAX, ben de sigara kullanmıyorum ama kullanan oyuncuları da düşünmek istedim.
umutdeniz