baraka1997 yazdı:BAYRAM ABİ GAFFAR METREN 2 3 SANİYE GECİKMELİ Serkanlarla(CREATHEOS) 6 7 defa gaffara gittik kaos, deprem ve direnci birkaç saniye geç veriyor. Ama güzel bir tasarım
Eğer hem kutubu sen açıp tabikide büyücü isen yetişene kadar 1 saniye gecikir eğer tam vaktinde başlatabilirseniz hiç gecikme olmaz Bayramla çok iyi tutarız biz süreleri
He bu arada Bayramım eline sağlık bunu forumda paylaşmak büyüklük
Çok farklı durumlarda denedim senden başka kimseden bu süre olayını duymadım boğaç. Pc ile ilgili olabilir. Çünkü Windows xp , 2000, 7 ve hatta win 8 de denendi hem 32 bit sürümlerinde hem 64 bit sürümlerinde
Ben hayatımda 1 kere gaffarmetre kullandım oda ilk defa tek şifa gittiğimde direnci unutmıyım diye.
Bu arada Gaffarmatiği SERKAN (CREATHEOS) açıyo.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Bayram ilk önce paylaşım kararını ve yaptığın işi çok saygı değer buluyorum. Tasarımını ilk zaman kullanan deneklerinden biriydim bunun içinde şimdi daha da gurur duydum. GAFFARMATİK son derece başarılı, akıllıca, çok kullanışlı, emeğine eline aklına sağlık sevgili kardeşim. Dedim ya daha da saygı duyulması gereken nokta bunu herkese ve hiç bir karşılık beklemeden, kibirden uzak duruşun, erdemin son kavşağı tevazü ile tüm kullanıcılara paylaşıma açmandı.
Yorumlar zaten seni baş üstüne koymuş. Bir kaç kıskançlık gördüm ama yine tavrın uslubun sana yakışır tonda.
" SOFRASINI KENDİNE İLK KURANLA, SOFRASINI İKRAMA AÇAN İLK " arasındaki farkı anlatmayı kayda değer bulmuyorum.
SOFRASINI HERKESE İLK AÇAN seni özenerek izliyorum. Umarım seni örnek alır, esinlenirler.
Bayram ilk önce paylaşım kararını ve yaptığın işi çok saygı değer buluyorum. Tasarımını ilk zaman kullanan deneklerinden biriydim bunun içinde şimdi daha da gurur duydum. GAFFARMATİK son derece başarılı, akıllıca, çok kullanışlı, emeğine eline aklına sağlık sevgili kardeşim. Dedim ya daha da saygı duyulması gereken nokta bunu herkese ve hiç bir karşılık beklemeden, kibirden uzak duruşun, erdemin son kavşağı tevazü ile tüm kullanıcılara paylaşıma açmandı.
Yorumlar zaten seni baş üstüne koymuş. Bir kaç kıskançlık gördüm ama yine tavrın uslubun sana yakışır tonda.
" SOFRASINI KENDİNE İLK KURANLA, SOFRASINI İKRAMA AÇAN İLK " arasındaki farkı anlatmayı kayda değer bulmuyorum.
SOFRASINI HERKESE İLK AÇAN seni özenerek izliyorum. Umarım seni örnek alır, esinlenirler.
sevgilerimle
KıyameTCeLLadı
Abi sana özel teşekkür ederim sabırla her aşamada gönderdiğim programı denediğin ve destek verdiğin için .
Arkadaşlar yok biz sizden önce kullandıkta siz geride kaldınız da böyle yorumlar yapmayın adamda kullanmıştır heralde ama yeni gaffar kesmeye başlayanlar ya da daha rahat gaffar kesilsin diye adam koymuş programı o zaman sizde koysaydınız sizinkinden de faydalanırdık