GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Re: GaFFaRMaTiK Hizmetinizde !!!

Mesaj gönderen baraka1997 »

TeknoBYraM yazdı:
Emoscann yazdı:
baraka1997 yazdı:BAYRAM ABİ GAFFAR METREN 2 3 SANİYE GECİKMELİ Serkanlarla(CREATHEOS) 6 7 defa gaffara gittik kaos, deprem ve direnci birkaç saniye geç veriyor. Ama güzel bir tasarım =)
Eğer hem kutubu sen açıp tabikide büyücü isen yetişene kadar 1 saniye gecikir eğer tam vaktinde başlatabilirseniz hiç gecikme olmaz Bayramla çok iyi tutarız biz süreleri :)
He bu arada Bayramım eline sağlık bunu forumda paylaşmak büyüklük :)
Çok farklı durumlarda denedim senden başka kimseden bu süre olayını duymadım boğaç. Pc ile ilgili olabilir. Çünkü Windows xp , 2000, 7 ve hatta win 8 de denendi hem 32 bit sürümlerinde hem 64 bit sürümlerinde ;)
Ben hayatımda 1 kere gaffarmetre kullandım oda ilk defa tek şifa gittiğimde direnci unutmıyım diye.
Bu arada Gaffarmatiği SERKAN (CREATHEOS) açıyo. =)
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Eline emeğine sağlık Bayram çok yararlı bir program...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
Language
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Language »

teşekkür ederim kardesim çok isime yaradı..
MimxHadeSS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MimxHadeSS »

programın kaynak kodlarını gönderirseniz 8-) oyunun üzerinde tutucak şekilde(ön planda) derlerim.. :mrgreen:

oyunu aşağı atma derdine girmezsiniz :) yada pencere modunda oynama..
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

:D güzel paylaşım :arrow: :mrgreen: :|
Ray malifalitiko
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Çok kişi istedi arkadaşlar ama kaynak kodu paylaşmıyorum ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

Herkese selamlar

Bayram ilk önce paylaşım kararını ve yaptığın işi çok saygı değer buluyorum. Tasarımını ilk zaman kullanan deneklerinden biriydim bunun içinde şimdi daha da gurur duydum. GAFFARMATİK son derece başarılı, akıllıca, çok kullanışlı, emeğine eline aklına sağlık sevgili kardeşim. Dedim ya daha da saygı duyulması gereken nokta bunu herkese ve hiç bir karşılık beklemeden, kibirden uzak duruşun, erdemin son kavşağı tevazü ile tüm kullanıcılara paylaşıma açmandı.

Yorumlar zaten seni baş üstüne koymuş. Bir kaç kıskançlık gördüm ama yine tavrın uslubun sana yakışır tonda.

" SOFRASINI KENDİNE İLK KURANLA, SOFRASINI İKRAMA AÇAN İLK " arasındaki farkı anlatmayı kayda değer bulmuyorum.

SOFRASINI HERKESE İLK AÇAN seni özenerek izliyorum. Umarım seni örnek alır, esinlenirler.

sevgilerimle

KıyameTCeLLadı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Güzel program virüs yada herhangi zararlı içerik yok.Kaynak kod isteyen arkadaşlar bu programı sizde yazabilirisiniz.Çok zorlamaz 1 günde biter
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Gokhan25 yazdı:Herkese selamlar

Bayram ilk önce paylaşım kararını ve yaptığın işi çok saygı değer buluyorum. Tasarımını ilk zaman kullanan deneklerinden biriydim bunun içinde şimdi daha da gurur duydum. GAFFARMATİK son derece başarılı, akıllıca, çok kullanışlı, emeğine eline aklına sağlık sevgili kardeşim. Dedim ya daha da saygı duyulması gereken nokta bunu herkese ve hiç bir karşılık beklemeden, kibirden uzak duruşun, erdemin son kavşağı tevazü ile tüm kullanıcılara paylaşıma açmandı.

Yorumlar zaten seni baş üstüne koymuş. Bir kaç kıskançlık gördüm ama yine tavrın uslubun sana yakışır tonda.

" SOFRASINI KENDİNE İLK KURANLA, SOFRASINI İKRAMA AÇAN İLK " arasındaki farkı anlatmayı kayda değer bulmuyorum.

SOFRASINI HERKESE İLK AÇAN seni özenerek izliyorum. Umarım seni örnek alır, esinlenirler.

sevgilerimle

KıyameTCeLLadı
Abi sana özel teşekkür ederim sabırla her aşamada gönderdiğim programı denediğin ve destek verdiğin için :) .
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
babyface
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen babyface »

Arkadaşlar yok biz sizden önce kullandıkta siz geride kaldınız da böyle yorumlar yapmayın adamda kullanmıştır heralde ama yeni gaffar kesmeye başlayanlar ya da daha rahat gaffar kesilsin diye adam koymuş programı o zaman sizde koysaydınız sizinkinden de faydalanırdık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön