Gazap yetenegı düzelmesi.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
last01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Gazap yetenegı düzelmesi.

Mesaj gönderen last01 »

Gazap yetenegı 15 olmasına ragmen 45 kudret yıyor bunu azaltsanız nasıl olur ? :shock:
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Gazap yetenegı düzelmesi.

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

hallederiz dert etme sen az otur kudretin dolsun iş tamamdır
...
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Bence böyle olması daha iyi. Sebeb: Şifacıların VS karşılaşmasında kudred öncelik olarak daha çok önem gösteriyor. Gazap Yeteneği düşük kudred alırsa bu yeteneği her 60 saniyede bir kullanmaya başlar kullanıcılar. Mantık olarak düşünürsek her 60 saniyeden sonra şifa bas, sonra tekrar Gazap Yeteneğini çalıştır olması çok saçma olur.

Gazap Yeteneğini 1 defalık kullanmak her iki taraf içinde çekişmeli karşılaşma için bire-bir!

Hayırlı günler,
Esedullah
Şifa| M. A. B.
Açıklama kendi görüşümcedir. Yorumlar serbest.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Gazap yeteneğini kapayıp can basıp tekrar açmayı engellemek için böyle bir uygulamaya gidilmiş olunabilir.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Bence böyle olması daha iyi. Sebeb: Şifacıların VS karşılaşmasında kudred öncelik olarak daha çok önem gösteriyor. Gazap Yeteneği düşük kudred alırsa bu yeteneği her 60 saniyede bir kullanmaya başlar kullanıcılar. Mantık olarak düşünürsek her 60 saniyeden sonra şifa bas, sonra tekrar Gazap Yeteneğini çalıştır olması çok saçma olur.

Gazap Yeteneğini 1 defalık kullanmak her iki taraf içinde çekişmeli karşılaşma için bire-bir!

Hayırlı günler,
Esedullah
Şifa| M. A. B.
Açıklama kendi görüşümcedir. Yorumlar serbest.
Katılıyorum.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.

“Şifacı” sayfasına dön