Gazap yetenegı düzelmesi.
Gazap yetenegı düzelmesi.
Gazap yetenegı 15 olmasına ragmen 45 kudret yıyor bunu azaltsanız nasıl olur ? :shock:
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Gazap yetenegı düzelmesi.
Selamlar,
Bence böyle olması daha iyi. Sebeb: Şifacıların VS karşılaşmasında kudred öncelik olarak daha çok önem gösteriyor. Gazap Yeteneği düşük kudred alırsa bu yeteneği her 60 saniyede bir kullanmaya başlar kullanıcılar. Mantık olarak düşünürsek her 60 saniyeden sonra şifa bas, sonra tekrar Gazap Yeteneğini çalıştır olması çok saçma olur.
Gazap Yeteneğini 1 defalık kullanmak her iki taraf içinde çekişmeli karşılaşma için bire-bir!
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa| M. A. B.
Açıklama kendi görüşümcedir. Yorumlar serbest.
Bence böyle olması daha iyi. Sebeb: Şifacıların VS karşılaşmasında kudred öncelik olarak daha çok önem gösteriyor. Gazap Yeteneği düşük kudred alırsa bu yeteneği her 60 saniyede bir kullanmaya başlar kullanıcılar. Mantık olarak düşünürsek her 60 saniyeden sonra şifa bas, sonra tekrar Gazap Yeteneğini çalıştır olması çok saçma olur.
Gazap Yeteneğini 1 defalık kullanmak her iki taraf içinde çekişmeli karşılaşma için bire-bir!
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa| M. A. B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Gazap yeteneğini kapayıp can basıp tekrar açmayı engellemek için böyle bir uygulamaya gidilmiş olunabilir.
-
- Demirci Çırağı
Katılıyorum.Esadullah yazdı:Selamlar,
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa| M. A. B.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.