depar attıktan sonra durdurma atan savaşçı bence bıraksınSEXYBOY yazdı:eğer zeki bir büyücü isen savaşçının kralı gelse seni alt edemez depar attınmu kilitle veye kutp aç durudurcak byük ihtimal kutp açdı isen kiletle kiletledi isen kutp aç telsa aç mraton giy
büyücü 100 can savaşçı Kill
Büyücülerin ezikliği...
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Büyücülerin ezikliği...
Ne kotasından bahsediyonuz siz ya daha iyi efeklerin oyunda olmamasının nedeni çok kota yiyecek olmasımı tamamen yönetimin vurdum duymazlıgı ve becerisizliği yada oyun motorunun daha fazla şeyi kaldırmamasından kaynaklanıyor daha 10 kişi bir arada sağlık bir şekilde görüntüleyemeyen bir oyundan bahsediyoruz daha silahlar karakterlerin elinde durdurmayı beceremiyen bir yönetim var sizde kalkmış kota yerde ondan yapılmıyor diyorsunuz varmı böyle bir şey bırakın kendinizi kandırmayı
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Sonunda bu tarz bir konuda Büyücü oynamasını bilen bir kişinin yorum yapmasına sevindimNothingxSeries yazdı:Savaşçı deparladığında ondan manevra ile kaçamayan bir büyücü ( Durdurma atılmazsa) bizden değildir
Ws attığım savaşçıların %90 ı nın deparları boşa gidiyor.
Durdurma desen ; 10 bb , 15 kutup 1 tesla ile geziyorum. Bozamazsam kutup + tesla , kaç.
Daha kim kimi kesemiyor?
Ama evet, Canımız çok az olmasına rağmen 22-28 k arası vurabiliyoruz. Bunu da unutmayın. Bir büyücünün savaşçı ws sinde en iyi kombinasyon çember +Buz
Büyücüde fizik +elek
Şifacıda ?? Değişir.
Ayrıca karakterden ne istediğinize karar verin ona göre itemlerinizi seçin. Savaşçı gözüyle bakın. Hasarcı olacaksan ofans olursun yeteneklerini ona göre ayarlarsın ve itemlerini ona göre giyersin. Tank olacaksan onun yetenekleri ve itemleri farklıdır. Siz Büyücüdesiniz hasarcı itemler giyiyorsunuz. Solucan item giyip gezin bakın savaşçı size kaç vurabilecek. İlla çemberliden Kıyamet set düştü diye kıyamet eşyalarla gezmeniz gerekmiyo. Tanıdığım bir büyücü abartıp Farabi solucan Büyücü itemlerle geziyodu. Onun hiç şikayet ettiğini görmedim
Kısacası Amacınızı belirleyin ve itemlerinizle yeteneklerinizi o yönde ayarlayın. Ateş çemberiyle aynı anda 20 savaşçıyı yatıran büyücü görmediyseniz bunu siz gerçekleştirin
+1TeknoBYraM yazdı:Sonunda bu tarz bir konuda Büyücü oynamasını bilen bir kişinin yorum yapmasına sevindimNothingxSeries yazdı:Savaşçı deparladığında ondan manevra ile kaçamayan bir büyücü ( Durdurma atılmazsa) bizden değildir
Ws attığım savaşçıların %90 ı nın deparları boşa gidiyor.
Durdurma desen ; 10 bb , 15 kutup 1 tesla ile geziyorum. Bozamazsam kutup + tesla , kaç.
Daha kim kimi kesemiyor?
Ama evet, Canımız çok az olmasına rağmen 22-28 k arası vurabiliyoruz. Bunu da unutmayın. Bir büyücünün savaşçı ws sinde en iyi kombinasyon çember +Buz
Büyücüde fizik +elek
Şifacıda ?? Değişir.Arkadaşlar ben dahil sürekli söylenen şeyi neden yapmıyorsunuz? Çemberlitaş yetenekleri ile ws atmayın. Savaşçının durdurma yeteneği zihin tutmazsa büyücüye karşı hiç bir şansı kalmaz. 15 kutup 15 zihin 10 bb ile bir savaşçıya durdurma atma fırsatı dahi vermemeniz lazım.
Ayrıca karakterden ne istediğinize karar verin ona göre itemlerinizi seçin. Savaşçı gözüyle bakın. Hasarcı olacaksan ofans olursun yeteneklerini ona göre ayarlarsın ve itemlerini ona göre giyersin. Tank olacaksan onun yetenekleri ve itemleri farklıdır. Siz Büyücüdesiniz hasarcı itemler giyiyorsunuz. Solucan item giyip gezin bakın savaşçı size kaç vurabilecek. İlla çemberliden Kıyamet set düştü diye kıyamet eşyalarla gezmeniz gerekmiyo. Tanıdığım bir büyücü abartıp Farabi solucan Büyücü itemlerle geziyodu. Onun hiç şikayet ettiğini görmedim. Bu arkadaşımda Tüm setleri tamam. Ama Çemberlitaştan düşüyo diye kıyamet setle gezmek zorunda değil.
Kısacası Amacınızı belirleyin ve itemlerinizle yeteneklerinizi o yönde ayarlayın. Ateş çemberiyle aynı anda 20 savaşçıyı yatıran büyücü görmediyseniz bunu siz gerçekleştirin
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Eşitlik lazım ama böyle gitmez düzenlenmesi gerekir karakterin.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
20 savascı az uzaklasıp çifteyle çakarlar görürüm büyücüyü
- kaç olur canı hemen söyliyim çifte 2 bin atsa büyücde 12 bin can var -28 binde canı kalır 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

lütfen beğenmiyorsan oynama seni zorlayan yokthenemne0032 yazdı:Ya şu çok bilmişler fazla konuşuyor yok zihin atmaymış yok kutupmuş arkadaş siz hiç diğer oyunlara bakmadınızmı diğer oyunlardaki büyücülere baksanız ikv deki büyücüye büyücü denmesinin hakaret olduğunu anlarsınız büyücü denmiyecek kadar kötü bir karakter metin2 oynadınmı hiç veya başka bir online oyun metin2 de gördünmü bir suranın savaşçıdan tek yediğini bir suranın yani büyücünün 2 - 3 savaşçıyı kaçmadan aynı anda aldığını görmedinmi büyücü dediğin gökten şimşek indirir ağır alan hasarı atar sürekli hasarı vardır ikv deki büyücüye bakalım tek bildiği meteorit buz meteorit buz tek hasar skilleri bunlar 2.olarak hangi oyunda 6 yılda anca 49 level çıktığı görülmüşki? o zaman biz buoyunda 70 80 90 gelmesini 10 - 20 yıl bekleriz eh o zamana kadar yaşlanırız artık çocuklarımız bakar çarımıza ne yapalım
birşeyi daha anlatmak istiyorum ikv deki saçmalıklardn birini yine bir oyunu örnek vererek yahu arkadaş adam açmış 49 level çar büyücü yapmış 1 yıl anca emek harcamıi yanına kendisi gibi birini almış 49 full dizli bir büyücüyü kesiyor biz 4 yıl harcayalım sonuc bu olsun bu ne demek arkadas hadi 2 kesemez diyelim 3 keser ne fark eder diğer oyunlarda itemini full diz o kadar zaman harca en yüksek seviyelerden ol üstün full dizili olsun terminatör olursun terminatör peki bu oyuna bakalım üstümüzü oyunun en iyi sekilde dizmişiz 45 lvl bi savaşçı zihin attımı pat 2-3 yiyoruz ne yani bu sizin pvp anlayiniz bu mu
hangi oyunda gördünüz en yüksek seviye olan kisilerin itemlerinin aynı olduğunu itemleri aynı oolsa özellikleri farklı hadi özellikleride geçelim yetenekeri farklı gelişmiş oluyor diğer oyunlarda o kadar farklıki item çeşitliliği o kadar çokki hangi itemi giyeceğini şaşırıyorsun ikvdeki yetenek saçmalığına bakın herkez sabit 15 veriyor arkadaş insan bir yetenek geliştirme çıkartır parası olan güçlü olan emek harcayan yeteneğini geliştirir 45 lvl 49 lvl hiç emek harcamamıs adamdan 2 3 yemez ama nerde ikv hiç böyle güzel birşey yaparmı yapmaz
simdi diceksiniz burda diğer oyunlara özenmişsiniz bizim oyunumuz farklı arkadaş neyiniz farklı oyunun kötü olmasından başka neyi farklı insanlar oyuna hikaye için girmiyor PVP için giriyor Aklınıza sokun PVP için!!
neyse arkadaslar uzattım kusura bakmayin icimi döktüm bunlari birinin yazmasi gerekti artik
...
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Evet!55ivedik55 yazdı:
lütfen beğenmiyorsan oynama seni zorlayan yok
Beklenen yorum sonunda geldi
Kim yazacak diye merak edip duruyordum
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

sabrın sonu selametRefresh yazdı:Evet!55ivedik55 yazdı:
lütfen beğenmiyorsan oynama seni zorlayan yok
Beklenen yorum sonunda geldi![]()
Kim yazacak diye merak edip duruyordum![]()
...
- proCELLAT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: loncasız
geçen şarapla büyüye 15 bin atttıydım
sınıflar arası dengeyı saglamak için yapılcak tek şey büyücülerin canları 3-4 bin yükseltılcek ve zırh gelecek kesınlıkle büyücülere zırh şart :idea:
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !