Büyücülerin ezikliği...
Büyücülerin ezikliği...
Savasçı dan tek yemek zorundamıyız ? Adam parayla her şeyi yapmış tak bir vuruyor 12 k yeter acilen karakterlerin eşitliği lazım.
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Büyücülerin ezikliği...
Bence şuanda gayet eşit. Büyücü olan kişi eğer gerçekten karakterini tanıyor ise bir savaşçıya ne olursa olsun kolay kolay kaybetmez...
Keyifli forumlar....
Keyifli forumlar....
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Savaşçı deparladığında ondan manevra ile kaçamayan bir büyücü ( Durdurma atılmazsa) bizden değildir 
Ws attığım savaşçıların %90 ı nın deparları boşa gidiyor.
Durdurma desen ; 10 bb , 15 kutup 1 tesla ile geziyorum. Bozamazsam kutup + tesla , kaç.
Daha kim kimi kesemiyor?
Ama evet, Canımız çok az olmasına rağmen 22-28 k arası vurabiliyoruz. Bunu da unutmayın. Bir büyücünün savaşçı ws sinde en iyi kombinasyon çember +Buz
Büyücüde fizik +elek
Şifacıda ?? Değişir.
Ws attığım savaşçıların %90 ı nın deparları boşa gidiyor.
Durdurma desen ; 10 bb , 15 kutup 1 tesla ile geziyorum. Bozamazsam kutup + tesla , kaç.
Daha kim kimi kesemiyor?
Ama evet, Canımız çok az olmasına rağmen 22-28 k arası vurabiliyoruz. Bunu da unutmayın. Bir büyücünün savaşçı ws sinde en iyi kombinasyon çember +Buz
Büyücüde fizik +elek
Şifacıda ?? Değişir.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
Zihin tutulması geldimi tak gidiyoruz zaten...
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Solucan giyin.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
-
thenemne0032
- İri Fare Avcısı

Ya şu çok bilmişler fazla konuşuyor yok zihin atmaymış yok kutupmuş arkadaş siz hiç diğer oyunlara bakmadınızmı diğer oyunlardaki büyücülere baksanız ikv deki büyücüye büyücü denmesinin hakaret olduğunu anlarsınız büyücü denmiyecek kadar kötü bir karakter metin2 oynadınmı hiç veya başka bir online oyun metin2 de gördünmü bir suranın savaşçıdan tek yediğini bir suranın yani büyücünün 2 - 3 savaşçıyı kaçmadan aynı anda aldığını görmedinmi büyücü dediğin gökten şimşek indirir ağır alan hasarı atar sürekli hasarı vardır ikv deki büyücüye bakalım tek bildiği meteorit buz meteorit buz tek hasar skilleri bunlar 2.olarak hangi oyunda 6 yılda anca 49 level çıktığı görülmüşki? o zaman biz buoyunda 70 80 90 gelmesini 10 - 20 yıl bekleriz eh o zamana kadar yaşlanırız artık çocuklarımız bakar çarımıza ne yapalım
birşeyi daha anlatmak istiyorum ikv deki saçmalıklardn birini yine bir oyunu örnek vererek yahu arkadaş adam açmış 49 level çar büyücü yapmış 1 yıl anca emek harcamıi yanına kendisi gibi birini almış 49 full dizli bir büyücüyü kesiyor biz 4 yıl harcayalım sonuc bu olsun bu ne demek arkadas hadi 2 kesemez diyelim 3 keser ne fark eder diğer oyunlarda itemini full diz o kadar zaman harca en yüksek seviyelerden ol üstün full dizili olsun terminatör olursun terminatör peki bu oyuna bakalım üstümüzü oyunun en iyi sekilde dizmişiz 45 lvl bi savaşçı zihin attımı pat 2-3 yiyoruz ne yani bu sizin pvp anlayiniz bu mu
hangi oyunda gördünüz en yüksek seviye olan kisilerin itemlerinin aynı olduğunu itemleri aynı oolsa özellikleri farklı hadi özellikleride geçelim yetenekeri farklı gelişmiş oluyor diğer oyunlarda o kadar farklıki item çeşitliliği o kadar çokki hangi itemi giyeceğini şaşırıyorsun ikvdeki yetenek saçmalığına bakın herkez sabit 15 veriyor arkadaş insan bir yetenek geliştirme çıkartır parası olan güçlü olan emek harcayan yeteneğini geliştirir 45 lvl 49 lvl hiç emek harcamamıs adamdan 2 3 yemez ama nerde ikv hiç böyle güzel birşey yaparmı yapmaz
simdi diceksiniz burda diğer oyunlara özenmişsiniz bizim oyunumuz farklı arkadaş neyiniz farklı oyunun kötü olmasından başka neyi farklı insanlar oyuna hikaye için girmiyor PVP için giriyor Aklınıza sokun PVP için!!
neyse arkadaslar uzattım kusura bakmayin icimi döktüm bunlari birinin yazmasi gerekti artik
birşeyi daha anlatmak istiyorum ikv deki saçmalıklardn birini yine bir oyunu örnek vererek yahu arkadaş adam açmış 49 level çar büyücü yapmış 1 yıl anca emek harcamıi yanına kendisi gibi birini almış 49 full dizli bir büyücüyü kesiyor biz 4 yıl harcayalım sonuc bu olsun bu ne demek arkadas hadi 2 kesemez diyelim 3 keser ne fark eder diğer oyunlarda itemini full diz o kadar zaman harca en yüksek seviyelerden ol üstün full dizili olsun terminatör olursun terminatör peki bu oyuna bakalım üstümüzü oyunun en iyi sekilde dizmişiz 45 lvl bi savaşçı zihin attımı pat 2-3 yiyoruz ne yani bu sizin pvp anlayiniz bu mu
hangi oyunda gördünüz en yüksek seviye olan kisilerin itemlerinin aynı olduğunu itemleri aynı oolsa özellikleri farklı hadi özellikleride geçelim yetenekeri farklı gelişmiş oluyor diğer oyunlarda o kadar farklıki item çeşitliliği o kadar çokki hangi itemi giyeceğini şaşırıyorsun ikvdeki yetenek saçmalığına bakın herkez sabit 15 veriyor arkadaş insan bir yetenek geliştirme çıkartır parası olan güçlü olan emek harcayan yeteneğini geliştirir 45 lvl 49 lvl hiç emek harcamamıs adamdan 2 3 yemez ama nerde ikv hiç böyle güzel birşey yaparmı yapmaz
simdi diceksiniz burda diğer oyunlara özenmişsiniz bizim oyunumuz farklı arkadaş neyiniz farklı oyunun kötü olmasından başka neyi farklı insanlar oyuna hikaye için girmiyor PVP için giriyor Aklınıza sokun PVP için!!
neyse arkadaslar uzattım kusura bakmayin icimi döktüm bunlari birinin yazmasi gerekti artik
-
thenemne0032
- İri Fare Avcısı

SIRF BUNU YAZMAK İÇİN ÜYE OLDUM!!
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Lonca: Kristal
thenemne0032 yazdı:Ya şu çok bilmişler fazla konuşuyor yok zihin atmaymış yok kutupmuş arkadaş siz hiç diğer oyunlara bakmadınızmı diğer oyunlardaki büyücülere baksanız ikv deki büyücüye büyücü denmesinin hakaret olduğunu anlarsınız büyücü denmiyecek kadar kötü bir karakter metin2 oynadınmı hiç veya başka bir online oyun metin2 de gördünmü bir suranın savaşçıdan tek yediğini bir suranın yani büyücünün 2 - 3 savaşçıyı kaçmadan aynı anda aldığını görmedinmi büyücü dediğin gökten şimşek indirir ağır alan hasarı atar sürekli hasarı vardır ikv deki büyücüye bakalım tek bildiği meteorit buz meteorit buz tek hasar skilleri bunlar 2.olarak hangi oyunda 6 yılda anca 49 level çıktığı görülmüşki? o zaman biz buoyunda 70 80 90 gelmesini 10 - 20 yıl bekleriz eh o zamana kadar yaşlanırız artık çocuklarımız bakar çarımıza ne yapalım
Bu söylediklerinde aslında genel anlamda haklısın çeşitlilik herkesin istediği bir oyun stili ancak bazı imkanlar ve bazı şeyler buna müsade etmiyor olabilir. Mesela : Bazı hareketli ışıklı vb yetenekler kota sorunu oluşturuyor ve bu yüzden oyunların % 90 ı kota yiyor oynarken ... Fakat bu ikv de mevcut değil. Bu yüzden interneti sınırlı olan bir çok arkadaş oyunu rahatlıkla oynayabiliyor. Peki kota yeseydi ne olurdu ? İşte bu durumda şuanda oyunda mevcut olan birçok oyuncu ne yazık ki olmazdı ... Fakat dediğiniz gibi gökten şimşek indirmek vb yerine kota yiyen şeyler haricinde çok daha etkili ve gösterişli yetenekler gelebilir. Tabii buda ikv yönetiminin birazda hayal gücüne bağlı bir sistemdir. Emin olun oyunda hata olmasın aksaklık olmasın diye ellerinden geleni yapıyor ikv yönetimi ancak bazen bazı şeyler ne yazık ki zorunluluktan kısıtlanabiliyor. Lvl konusuna gelince elbette o konudada haklısın. Fakat şuanda 49 lvl olmasına rağmen bir çok kişi üstünü BEN DAHİL hala dizememiş durumda. Bunuda lütfen göz önünde bulundurunuz. Umuyorum ki ARZ LODOS güncellemesi herkesin beklentisi dahilinde olur ve oyunu bırakan birçok arkadaşımızda oyuna döner bir daha bırakmamak üzere
Keyifli forumlar...
En son Kristalx tarafından 13 Eyl 2012 11:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Beyin kullanın.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
-
thenemne0032
- İri Fare Avcısı

Cevap yazığın için teşekkürler ancak şunu yazayım kota dediğin olay türklerinin ne kadar düşük bir seviyede olduğunu gösteirr yanlış anlamayın şu şekilde yabancı ülkelere bakarsanız bizim kullandımız internetin 10 katını kullanırken bizim verdiğimiz paranın 10 da 1 ini veriyorlar işte buda yine ülkemizden kaynaklı çok kısıtlıyız çok !! biz gelişene kadar diğer ülkeler yiyip bitiricek bizi
bide şu konuyu söyleyim item tamamlayamama konusu illaki 3 karakter üstüne yöneliceksin diye birşey yok zaten 1 karakter açtım yaklaşık 3 ay oldu sadece 2 ceket 2 asası eksik bunlarda tabiki olucak eksikler ancak 2 asa 2 ceket eksik diye fazla bir problem yaraticani sanmiyorum artı olarak bunları yparken birde tank ve şifa açtım tankın ışık setini şifanın fundi setinin tamamladım şifaya kangal aldım büyüye tesla aldım ve oyuna 3 ay önce başladığmda 0 parayla başladım yani bu item dizmek fazla zor bir iş değil
bide şu konuyu söyleyim item tamamlayamama konusu illaki 3 karakter üstüne yöneliceksin diye birşey yok zaten 1 karakter açtım yaklaşık 3 ay oldu sadece 2 ceket 2 asası eksik bunlarda tabiki olucak eksikler ancak 2 asa 2 ceket eksik diye fazla bir problem yaraticani sanmiyorum artı olarak bunları yparken birde tank ve şifa açtım tankın ışık setini şifanın fundi setinin tamamladım şifaya kangal aldım büyüye tesla aldım ve oyuna 3 ay önce başladığmda 0 parayla başladım yani bu item dizmek fazla zor bir iş değil