Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak

Mesaj gönderen sshinobi »

Merhaba,

Oyunda çoğu kişinin hoşuna gitmeyen bir nokta da karşı klandan birinin işiniz olduğu halde klan parası kazanmak için size saldırması. Klana dahil olan herkes savaşmak için dahil olmuyor sonuçta. Bence oyunda kabadayı modu olduğu gibi bir de tarafsız mod olmalı. Mesela tarafsız moda girmiş biri karşı klandan birine saldıramaz ve kendisine karşı klandan saldırı gelemez olmalı. Moda girmek için son 5 dk'da veya 10 dk'da karşı klandan birine saldırmamış olmalı. Süreyi rastgele verdim. Moddan çıkmak için de menzilinde düşman unsur bulunmamalı. Yoksa tarafsız modda bir grubun içine girip moddan çıktıktan sonra gruba saldırmak isteyen çokça olur.

Sizin de bu konuda düşünceleriniz vardır?
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Re: Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak

Mesaj gönderen umutdeniz »

KLana gir diye zorlalyan yok o zaman klandan çık
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

umutdeniz yazdı:KLana gir diye zorlalyan yok o zaman klandan çık

Çok dahiyane bir fikir.
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

sshinobi yazdı:Merhaba,

Oyunda çoğu kişinin hoşuna gitmeyen bir nokta da karşı klandan birinin işiniz olduğu halde klan parası kazanmak için size saldırması. Klana dahil olan herkes savaşmak için dahil olmuyor sonuçta. Bence oyunda kabadayı modu olduğu gibi bir de tarafsız mod olmalı. Mesela tarafsız moda girmiş biri karşı klandan birine saldıramaz ve kendisine karşı klandan saldırı gelemez olmalı. Moda girmek için son 5 dk'da veya 10 dk'da karşı klandan birine saldırmamış olmalı. Süreyi rastgele verdim. Moddan çıkmak için de menzilinde düşman unsur bulunmamalı. Yoksa tarafsız modda bir grubun içine girip moddan çıktıktan sonra gruba saldırmak isteyen çokça olur.

Şahsi fikrimi söylemem gerekirse, klan mensubu olarak kazandığımız paralarla, özel efsunlu eşyaları bir ödül gibi alabiliyorsak, karşılığında da oyunda sürekli bir tehlike altında olma riskini de göze alabilmeliyiz. Aksi takdirde oyunun mantığı ve hikayesinin büyük bölümünü içeren taraf olabilme tutkusu tamamen kaybolacaktır. Tavsiyem, kendinizi hazırladıktan sonra klana tamamen bağlanın ve bu zamana kadar yalnızca işiniz oldukça klana dahil olun.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

ee o zaman ne anlamı kaldı klanların seni zorlayan yok klana gir diyen yok görevin varsa çık klandan bu kadar basit
Kullanıcı avatarı
Bazinga
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bazinga »

Klana giren kişi gelecek bütün tehlikeleri kabul etmiş sayılır. Eğer işi varsa klandan çıkması daha iyidir. Yok çıkamam diyorsa, ölmeye katlanmak zorunda. Karşı klan mensubu kişiler, her yerde ve her zaman sana saldırma hakkına sahiptirler.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Klan parası biriktirme gibi bir derdin düşüncen yoksa görevlerini alırken ve teslim ederken klandan çıkabilirsin. Ben karakter kasarken öyle yapıyordum.

Sancakta komutanda arzlar bekler genelde göreve gidip gelmeye çalışan düşük lvl karakterleri kesmekten de büyük keyif alırlar. Daha 49 olmamış karaktere kadim kesercesine saldırırlar :)
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

@ 2 haklı beyler dağılın !
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

umutdeniz yazdı:KLana gir diye zorlalyan yok o zaman klandan çık
Beyin Bedava .. :D

Güzel bir öneri .. Mesela ben karakter açarken ilk olarak 25 levelde kp kasıyorum ve daha sonrasında klanda ve loncada iken tam görev yaparken veya Komutan'a görevi teslim etmek için çıktığımda direk dalıyorlar ve doğal olarak sinir stres oluyorum..
Klana girdiysen kesilirsin işin varsa klandan çık fikrine sahip olan akıllılar.. Her klandan çıkışta 1000kp gidecek ? + Loncada isen Lonca puanın düşecek ? Mantık çalıştırıp yorum yapın.. Bu ikv ESKİ ikv değil ...!
Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Mrdz yazdı:
sshinobi yazdı:Merhaba,

Şahsi fikrimi söylemem gerekirse, klan mensubu olarak kazandığımız paralarla, özel efsunlu eşyaları bir ödül gibi alabiliyorsak, karşılığında da oyunda sürekli bir tehlike altında olma riskini de göze alabilmeliyiz. Aksi takdirde oyunun mantığı ve hikayesinin büyük bölümünü içeren taraf olabilme tutkusu tamamen kaybolacaktır. Tavsiyem, kendinizi hazırladıktan sonra klana tamamen bağlanın ve bu zamana kadar yalnızca işiniz oldukça klana dahil olun.
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön