Merhaba,
Oyunda çoğu kişinin hoşuna gitmeyen bir nokta da karşı klandan birinin işiniz olduğu halde klan parası kazanmak için size saldırması. Klana dahil olan herkes savaşmak için dahil olmuyor sonuçta. Bence oyunda kabadayı modu olduğu gibi bir de tarafsız mod olmalı. Mesela tarafsız moda girmiş biri karşı klandan birine saldıramaz ve kendisine karşı klandan saldırı gelemez olmalı. Moda girmek için son 5 dk'da veya 10 dk'da karşı klandan birine saldırmamış olmalı. Süreyi rastgele verdim. Moddan çıkmak için de menzilinde düşman unsur bulunmamalı. Yoksa tarafsız modda bir grubun içine girip moddan çıktıktan sonra gruba saldırmak isteyen çokça olur.
Sizin de bu konuda düşünceleriniz vardır?
Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Klana Dahil Olmuşken Dolaşmak
umutdeniz yazdı:KLana gir diye zorlalyan yok o zaman klandan çık
Çok dahiyane bir fikir.
Şahsi fikrimi söylemem gerekirse, klan mensubu olarak kazandığımız paralarla, özel efsunlu eşyaları bir ödül gibi alabiliyorsak, karşılığında da oyunda sürekli bir tehlike altında olma riskini de göze alabilmeliyiz. Aksi takdirde oyunun mantığı ve hikayesinin büyük bölümünü içeren taraf olabilme tutkusu tamamen kaybolacaktır. Tavsiyem, kendinizi hazırladıktan sonra klana tamamen bağlanın ve bu zamana kadar yalnızca işiniz oldukça klana dahil olun.sshinobi yazdı:Merhaba,
Oyunda çoğu kişinin hoşuna gitmeyen bir nokta da karşı klandan birinin işiniz olduğu halde klan parası kazanmak için size saldırması. Klana dahil olan herkes savaşmak için dahil olmuyor sonuçta. Bence oyunda kabadayı modu olduğu gibi bir de tarafsız mod olmalı. Mesela tarafsız moda girmiş biri karşı klandan birine saldıramaz ve kendisine karşı klandan saldırı gelemez olmalı. Moda girmek için son 5 dk'da veya 10 dk'da karşı klandan birine saldırmamış olmalı. Süreyi rastgele verdim. Moddan çıkmak için de menzilinde düşman unsur bulunmamalı. Yoksa tarafsız modda bir grubun içine girip moddan çıktıktan sonra gruba saldırmak isteyen çokça olur.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
ee o zaman ne anlamı kaldı klanların seni zorlayan yok klana gir diyen yok görevin varsa çık klandan bu kadar basit
Klana giren kişi gelecek bütün tehlikeleri kabul etmiş sayılır. Eğer işi varsa klandan çıkması daha iyidir. Yok çıkamam diyorsa, ölmeye katlanmak zorunda. Karşı klan mensubu kişiler, her yerde ve her zaman sana saldırma hakkına sahiptirler.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Klan parası biriktirme gibi bir derdin düşüncen yoksa görevlerini alırken ve teslim ederken klandan çıkabilirsin. Ben karakter kasarken öyle yapıyordum.
Sancakta komutanda arzlar bekler genelde göreve gidip gelmeye çalışan düşük lvl karakterleri kesmekten de büyük keyif alırlar. Daha 49 olmamış karaktere kadim kesercesine saldırırlar
Sancakta komutanda arzlar bekler genelde göreve gidip gelmeye çalışan düşük lvl karakterleri kesmekten de büyük keyif alırlar. Daha 49 olmamış karaktere kadim kesercesine saldırırlar
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
@ 2 haklı beyler dağılın !
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Beyin Bedava ..umutdeniz yazdı:KLana gir diye zorlalyan yok o zaman klandan çık
Güzel bir öneri .. Mesela ben karakter açarken ilk olarak 25 levelde kp kasıyorum ve daha sonrasında klanda ve loncada iken tam görev yaparken veya Komutan'a görevi teslim etmek için çıktığımda direk dalıyorlar ve doğal olarak sinir stres oluyorum..
Klana girdiysen kesilirsin işin varsa klandan çık fikrine sahip olan akıllılar.. Her klandan çıkışta 1000kp gidecek ? + Loncada isen Lonca puanın düşecek ? Mantık çalıştırıp yorum yapın.. Bu ikv ESKİ ikv değil ...!

Mrdz yazdı:Şahsi fikrimi söylemem gerekirse, klan mensubu olarak kazandığımız paralarla, özel efsunlu eşyaları bir ödül gibi alabiliyorsak, karşılığında da oyunda sürekli bir tehlike altında olma riskini de göze alabilmeliyiz. Aksi takdirde oyunun mantığı ve hikayesinin büyük bölümünü içeren taraf olabilme tutkusu tamamen kaybolacaktır. Tavsiyem, kendinizi hazırladıktan sonra klana tamamen bağlanın ve bu zamana kadar yalnızca işiniz oldukça klana dahil olun.sshinobi yazdı:Merhaba,
Nothing