Yanlışlık

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Yanlışlık

Mesaj gönderen ahmetakif »

Sayın İkv Ailesine Selam Olsun

Arkadaslar Ben Gençxqataloq GEçtiğimiz günlerde çarım çalınmış ve Zorda olsa itemler madenler haricinde çarıma kavuşmuştum.Sayın [DEV]Lathander Teşekkürü Borç Bilirm

Benim çarım çalındığı VAkit Aktarım yaptıgını zannettiğim Ctnkxbanka Aslında olayla hiçbir ilgisi yokmuş.Biz Konuşup Görüştük Fotoğraflar Öyle Evet Almışta Fakat bunu Benm çarımdaki Hırsız Kişi İsteyerek vermis Ctnkxbanka Ve Ctnk Hırsızlıkla herhangi bir bağlantısı yoktur.

YApılan yanlış Ctnkxbanka Ban YEmiştir 2012 Yılına Kadar sonucunda Sayın Gm ve yöneticilere bu konu hakkında İlgilenmelerini rica ediyorum .Ctnkxbanka Suçsuzdur MAğdurdur.Sercan Kardesimle Oturup Taraflar Görüşülmüştür.

Emeği Geçecek Ve GEçmiş HErkese Sonsuz Sevgiler olsun

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Anektod

Arkadaslar Şu Anektodu sizlerle paylaşsam Güzel Olur

Bu konuyu burda açmamalıydım Ama Kendisiyle Görüştüğüm Ctnkxbanka Yani sercan ark Söz Vermiştim

Rastgele

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
cotanak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Yanlışlık

Mesaj gönderen cotanak »

Olan oldu ama olmamalıydı ki orda kim olsa yanlış analrdı. O adama defalarca alış veriş açtım ama bana verdiği eşyayı bir türlü veremedm bütün itemelri ve eşyaları oradaki insanlara dağıttıktan sonra alış veriş enqelleyp oyundan çıktı. Nedense çekilen fotoğrafta adamın sölediği sözler yok ve ya çekilmemiş. Adam bölgeden Ctnkxbank ' a hediiyemdr dedi. ama bu ve bunu gibi kelimeler fotoğrafta yer almamşış sanırım. Syn. Ahmet arkadaşım bu onurlu davranışından dolayı sana teşekkürlerimi sunar adamın bana verdiği eşyaları sana vermeyi istiyorum. Saygılarımla

Ctnkxbank
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sağlık olsun

Kardesim Olması Gerekiyormus ki Böyle Samimiyetten Doğan Bir Ark Doğdu Olması gerektiğini Farzedelim

Fotolara gelince İnt CAfedeydim o an ve anca bu fotoları alabildim.İtemlere Gelince Ateş Düştüğü YEri yakarmış Kardesim Snde BEnde Birşeyler kaybettik Sağlık olsun

Reel Hayattada Görüsmek dilekleriyle

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
cotanak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen cotanak »

fotoları bana yollicaktın msn eklemiştm fotolara bakmam lazım...
Kullanıcı avatarı
CaPuRrOo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CaPuRrOo »

:cry: :cry: BENada Verdi o Genckatolok 177 kolye ve yüzük benimde charım aynı şekilde 2012 yılına kadar bloke oldu kolayla hiç bir şekilde alakam yoktur lütfen acın charımı :cry: :cry: :cry: :cry:

“Genel Sohbet” sayfasına dön