Sayın İkv Ailesine Selam Olsun
Arkadaslar Ben Gençxqataloq GEçtiğimiz günlerde çarım çalınmış ve Zorda olsa itemler madenler haricinde çarıma kavuşmuştum.Sayın [DEV]Lathander Teşekkürü Borç Bilirm
Benim çarım çalındığı VAkit Aktarım yaptıgını zannettiğim Ctnkxbanka Aslında olayla hiçbir ilgisi yokmuş.Biz Konuşup Görüştük Fotoğraflar Öyle Evet Almışta Fakat bunu Benm çarımdaki Hırsız Kişi İsteyerek vermis Ctnkxbanka Ve Ctnk Hırsızlıkla herhangi bir bağlantısı yoktur.
YApılan yanlış Ctnkxbanka Ban YEmiştir 2012 Yılına Kadar sonucunda Sayın Gm ve yöneticilere bu konu hakkında İlgilenmelerini rica ediyorum .Ctnkxbanka Suçsuzdur MAğdurdur.Sercan Kardesimle Oturup Taraflar Görüşülmüştür.
Emeği Geçecek Ve GEçmiş HErkese Sonsuz Sevgiler olsun
Gençxqataloq
Yanlışlık
- cotanak
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Yanlışlık
Olan oldu ama olmamalıydı ki orda kim olsa yanlış analrdı. O adama defalarca alış veriş açtım ama bana verdiği eşyayı bir türlü veremedm bütün itemelri ve eşyaları oradaki insanlara dağıttıktan sonra alış veriş enqelleyp oyundan çıktı. Nedense çekilen fotoğrafta adamın sölediği sözler yok ve ya çekilmemiş. Adam bölgeden Ctnkxbank ' a hediiyemdr dedi. ama bu ve bunu gibi kelimeler fotoğrafta yer almamşış sanırım. Syn. Ahmet arkadaşım bu onurlu davranışından dolayı sana teşekkürlerimi sunar adamın bana verdiği eşyaları sana vermeyi istiyorum. Saygılarımla
Ctnkxbank
Ctnkxbank
Sağlık olsun
Kardesim Olması Gerekiyormus ki Böyle Samimiyetten Doğan Bir Ark Doğdu Olması gerektiğini Farzedelim
Fotolara gelince İnt CAfedeydim o an ve anca bu fotoları alabildim.İtemlere Gelince Ateş Düştüğü YEri yakarmış Kardesim Snde BEnde Birşeyler kaybettik Sağlık olsun
Reel Hayattada Görüsmek dilekleriyle
Gençxqataloq
Fotolara gelince İnt CAfedeydim o an ve anca bu fotoları alabildim.İtemlere Gelince Ateş Düştüğü YEri yakarmış Kardesim Snde BEnde Birşeyler kaybettik Sağlık olsun
Reel Hayattada Görüsmek dilekleriyle
Gençxqataloq