eminim anında full bıcak set dizionAbercrombie yazdı:aynen bende 5-6 yıldır oynuyorum 3-4 günde plus varsa rahatlıkla 49 yapıp anında üst diziyorum gb ler sayesindeQatarFoundatioNN yazdı:Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsaStarlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım
Hiç 49 level olamadım
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Hiç 49 level olamadım
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
1 orada bıçak diziyorum yazmıyor 2 fullde yazmıyor önce okumayı öğren sonra gelForumunMessisi yazdı:eminim anında full bıcak set dizionAbercrombie yazdı:aynen bende 5-6 yıldır oynuyorum 3-4 günde plus varsa rahatlıkla 49 yapıp anında üst diziyorum gb ler sayesindeQatarFoundatioNN yazdı:Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsaStarlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
dostum üst dizmek dedigin kıyamet yada bıcak yada mevlana olcak çt itemleri olcak farabi-yücelen vs bunlar bişi değilAbercrombie yazdı:1 orada bıçak diziyorum yazmıyor 2 fullde yazmıyor önce okumayı öğren sonra gelForumunMessisi yazdı:eminim anında full bıcak set dizionAbercrombie yazdı:aynen bende 5-6 yıldır oynuyorum 3-4 günde plus varsa rahatlıkla 49 yapıp anında üst diziyorum gb ler sayesindeQatarFoundatioNN yazdı:Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsaStarlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
İForumunMessisi yazdı:eminim anında full bıcak set dizionAbercrombie yazdı:aynen bende 5-6 yıldır oynuyorum 3-4 günde plus varsa rahatlıkla 49 yapıp anında üst diziyorum gb ler sayesindeQatarFoundatioNN yazdı:Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsaStarlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım
1 savaşçı, 2 şifacı, 2 Büyücü fulledim 1 de savaşçı yarıladım. (Taş ceket pant zırh eldiven,bıçak ayak eldiven,hidra eldiven evo kolye zırh,ışık takı seti)
Toplamda , 3 ayımı aldı. Ama ben asla pc başında sabahtan akşama kadar durmadım.
Çıktım günü geldi arkadaşlarla dolaştım , günü geldi sevgilimle, günü geldi işe gittim, günü geldi arkadaşımla internet cafeye dahi gittim
Charları kasması, Mareşal etmesi, GB atması dahil.
Yani evet, 6 char (2 si mareşal) bence 3 ay doğal. 15-20 günde tanesi bitiyor.
Şahsen 600 gün boyunca bende 49 level olamadım. Anlayana..
Parazitler anında atlamasın.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- BIGPATRON
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
lvl kasacaksan solucandakı 4 bombacı ben orda 39 lvlden 48 lvle kadar kastım yalan yok cogu kısı gorup dalga gectıStarlow yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar küçük yaşlardan beri ikv oynamaktayım 8-9 yaşlarında başladım şuan 15 yaşındayım tabiki hiç adam gibi oturup kasmadım bu sürede ancak son zamanlarda artık 49 olmalıyım dedim ve bir paket aldım (bundan 5 ay kadar önce ) şifacıma lonca pasaportu yükleyip bir loncaya girdim orda 36 level oldum büyücümü ise kendi başıma 32 level yaptım.
Ancak şuana kadar 49 level'e ulaşamadım bana tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz ? okul başlamadan büyücü karakterimi 49 level yapmak istiyorum ejder asa için topladıgım malzemeler : 5 adet Alex - 2 adet liderlik sembolü - 2 adet örümcek gözü - 2 adet dev komodo dişi.
49 level olana kadar ejder malzemelerini toplayıp ürettikten sonra okul açılır büyük ihtimalle ozaman günde 1-2 saat internet kafeye gider Sığınak Miğrat atarım. Planlarım bunlar ancak 49 olmak için nasıl ilerlemeliyim ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
M. KEMAL ATATÜRK
Asosyalxmanyak49
Erdalxbakkal Ejder kk erdal bakkalda içilir
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yalnız ejder için topladığım malzemeler dediklerinin hepsi zaten görev itemi beleşe veriliyor.
Öbürlerini topla onları zaten birinden istesen verirler.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
küçükken ben de bi türlü 39 kasamıyordum az daha büyü
denedim test ettim büyüyünce daha rahat daha güzel oluyor diplomanı al oyuna başlarsın 
...
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yapman gereken şey :
okul açılana kadar ne yapıyosan yap , okul açılınca otur kendini dersine ver notların yüksek olur, hafta sonları oyununu oyna . her gün girersen kafan takılır oyuna , her akşam derse oturduğunda aklına gelir yarın yapacakların , okulda her ders akşam yapacaklarını düşünürsün , notların düşer , ailen de notların düştü diye üzerine gelir , moralini bozarlar , hafta sonları girdiğin oyundan da mahrum kalırsın. karnen yüksek olur başın dik girersin oyuna , yaza kadar böyle devam et , seneye yazın 3 ay çıkmazsın oyundan
okul açılana kadar ne yapıyosan yap , okul açılınca otur kendini dersine ver notların yüksek olur, hafta sonları oyununu oyna . her gün girersen kafan takılır oyuna , her akşam derse oturduğunda aklına gelir yarın yapacakların , okulda her ders akşam yapacaklarını düşünürsün , notların düşer , ailen de notların düştü diye üzerine gelir , moralini bozarlar , hafta sonları girdiğin oyundan da mahrum kalırsın. karnen yüksek olur başın dik girersin oyuna , yaza kadar böyle devam et , seneye yazın 3 ay çıkmazsın oyundan
Düzgün cevap yazan az kişilerdensin cevap için teşekkür ederim haklısın bencede.Anatoliangirl yazdı:yapman gereken şey :
Zaten yapabildiğimi yapmak için 1 aylık plus ve 1 haftalık %50 XP bonusu çektim toplam %100 bonusu oluyor. 35 level oldum yarın 40 level olmayı hedefliyorum cevapları bekliyorum büyücü kasmaktayım.

- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
eyvallah kardeş teşekkür ederim , aynı şeyleri yaşadım çünkü , insan sonradan çok pişman oluyor . notunu yüksek tut adam gibi bi üniversite tuttur zaten o sosyal çevre varken oyun oynamak istemezsin ama , al bilgisayarı önüne otur haftalarca kimse karışmaz çünkü mesleğini eline almış sayılırsın bi bakıma . okul açılmasına 12 gün var her gün 2 level kassan 49 oluyosun rahat rahatStarlow yazdı:Düzgün cevap yazan az kişilerdensin cevap için teşekkür ederim haklısın bencede.Anatoliangirl yazdı:yapman gereken şey :
Zaten yapabildiğimi yapmak için 1 aylık plus ve 1 haftalık %50 XP bonusu çektim toplam %100 bonusu oluyor. 35 level oldum yarın 40 level olmayı hedefliyorum cevapları bekliyorum büyücü kasmaktayım.