Hiç 49 level olamadım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Hiç 49 level olamadım

Mesaj gönderen Starlow »

Selamun aleyküm arkadaşlar küçük yaşlardan beri ikv oynamaktayım 8-9 yaşlarında başladım şuan 15 yaşındayım tabiki hiç adam gibi oturup kasmadım bu sürede ancak son zamanlarda artık 49 olmalıyım dedim ve bir paket aldım (bundan 5 ay kadar önce ) şifacıma lonca pasaportu yükleyip bir loncaya girdim orda 36 level oldum büyücümü ise kendi başıma 32 level yaptım.
Ancak şuana kadar 49 level'e ulaşamadım bana tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz ? okul başlamadan büyücü karakterimi 49 level yapmak istiyorum ejder asa için topladıgım malzemeler : 5 adet Alex - 2 adet liderlik sembolü - 2 adet örümcek gözü - 2 adet dev komodo dişi.
49 level olana kadar ejder malzemelerini toplayıp ürettikten sonra okul açılır büyük ihtimalle ozaman günde 1-2 saat internet kafeye gider Sığınak Miğrat atarım. Planlarım bunlar ancak 49 olmak için nasıl ilerlemeliyim ?
Resim
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Hiç 49 level olamadım

Mesaj gönderen osman5050 »

Ejder salla şifaya ashab üret keyfine bak.En zevkli kasma bence şifacıdadır.Senin tahminini bilemiyorum :)
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Starlow »

şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
QatarFoundatioNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok keke

Mesaj gönderen QatarFoundatioNN »

Starlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım :)
Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsa
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Görevler, yaratık öldürerek alacağınız deneyim puanından çok daha fazlasını size verir. Bu yüzden görevleri mutlaka yapın. Görev yaparak seviye atlamak, yaratık öldürerek seviye atlamaktan daha hızlı bir yoldur.

Tam deneyim puanı(EXP) almak için, daima kendinizle aynı seviyedeki yaratıklarla dövüşmeye özen gösterin.

Üzerinizdeki eşyaları hasar verenlerden seçmeniz, seviye atlamanızı hızlandıracaktır. Maksimum Hasar veren eşyalar giyerseniz, yaratıklara daha çok hasar verebilirsiniz. Büyü Hasarı Zehir eşyalar giyerseniz, zehir yeteneğinizin hasarı yükselir.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Starlow »

JouRney yazdı:Görevler, yaratık öldürerek alacağınız deneyim puanından çok daha fazlasını size verir. Bu yüzden görevleri mutlaka yapın. Görev yaparak seviye atlamak, yaratık öldürerek seviye atlamaktan daha hızlı bir yoldur.

Tam deneyim puanı(EXP) almak için, daima kendinizle aynı seviyedeki yaratıklarla dövüşmeye özen gösterin.

Üzerinizdeki eşyaları hasar verenlerden seçmeniz, seviye atlamanızı hızlandıracaktır. Maksimum Hasar veren eşyalar giyerseniz, yaratıklara daha çok hasar verebilirsiniz. Büyü Hasarı Zehir eşyalar giyerseniz, zehir yeteneğinizin hasarı yükselir.
Tavsiyeler için teşekkür ederim görevlerimi yapıyorum yakın zamanda 49 levele ulaşacağım İnşAllah.
Resim
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

Sanmam bende 5.5 senedir oynuyorum ama bissürü 49 yaptım :D 49 yapsan bile kenan-junona gelince sıkılup bırakırsın biraz sabırlıysan Gaffara kadar gelirsin şahsen ben gaffarda kesitm ama baydı adam gibi grup yok
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Epiloque
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Epiloque »

Okulum var diyorsun neden oynuyorsun,

İkv her zaman pişmanlıktır.
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!

ultrAslan
Kullanıcı avatarı
Starlow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Starlow »

Epiloque yazdı:Okulum var diyorsun neden oynuyorsun,

İkv her zaman pişmanlıktır.
Ben okulumu aksatıcam başından kalkmayacağım gibi bir cümle kurdummu ? günde 1-2 saat dedim fikir almak için açılan başlıkta yok 5 senedir oynayıp 49 olamadıysan bırak okulunu aksatma ikv pişmanlıktır gibi tavsiyelere aşşağlamalara ihtiyacım yok.
Düzgün oynamadığım için 49 level olamadıgımı belirttim orda nasıl ilerlemeliyim dedim tartışma yaratmak istemiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Abercrombie »

QatarFoundatioNN yazdı:
Starlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım :)
Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsa
aynen bende 5-6 yıldır oynuyorum 3-4 günde plus varsa rahatlıkla 49 yapıp anında üst diziyorum gb ler sayesinde

“Genel Etkileşim” sayfasına dön