Selamun aleyküm arkadaşlar küçük yaşlardan beri ikv oynamaktayım 8-9 yaşlarında başladım şuan 15 yaşındayım tabiki hiç adam gibi oturup kasmadım bu sürede ancak son zamanlarda artık 49 olmalıyım dedim ve bir paket aldım (bundan 5 ay kadar önce ) şifacıma lonca pasaportu yükleyip bir loncaya girdim orda 36 level oldum büyücümü ise kendi başıma 32 level yaptım.
Ancak şuana kadar 49 level'e ulaşamadım bana tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz ? okul başlamadan büyücü karakterimi 49 level yapmak istiyorum ejder asa için topladıgım malzemeler : 5 adet Alex - 2 adet liderlik sembolü - 2 adet örümcek gözü - 2 adet dev komodo dişi.
49 level olana kadar ejder malzemelerini toplayıp ürettikten sonra okul açılır büyük ihtimalle ozaman günde 1-2 saat internet kafeye gider Sığınak Miğrat atarım. Planlarım bunlar ancak 49 olmak için nasıl ilerlemeliyim ?
Hiç 49 level olamadım
Re: Hiç 49 level olamadım
Ejder salla şifaya ashab üret keyfine bak.En zevkli kasma bence şifacıdadır.Senin tahminini bilemiyorum 
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım 

- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok keke
Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsaStarlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
Görevler, yaratık öldürerek alacağınız deneyim puanından çok daha fazlasını size verir. Bu yüzden görevleri mutlaka yapın. Görev yaparak seviye atlamak, yaratık öldürerek seviye atlamaktan daha hızlı bir yoldur.
Tam deneyim puanı(EXP) almak için, daima kendinizle aynı seviyedeki yaratıklarla dövüşmeye özen gösterin.
Üzerinizdeki eşyaları hasar verenlerden seçmeniz, seviye atlamanızı hızlandıracaktır. Maksimum Hasar veren eşyalar giyerseniz, yaratıklara daha çok hasar verebilirsiniz. Büyü Hasarı Zehir eşyalar giyerseniz, zehir yeteneğinizin hasarı yükselir.
Tam deneyim puanı(EXP) almak için, daima kendinizle aynı seviyedeki yaratıklarla dövüşmeye özen gösterin.
Üzerinizdeki eşyaları hasar verenlerden seçmeniz, seviye atlamanızı hızlandıracaktır. Maksimum Hasar veren eşyalar giyerseniz, yaratıklara daha çok hasar verebilirsiniz. Büyü Hasarı Zehir eşyalar giyerseniz, zehir yeteneğinizin hasarı yükselir.
2009-2013
Tavsiyeler için teşekkür ederim görevlerimi yapıyorum yakın zamanda 49 levele ulaşacağım İnşAllah.JouRney yazdı:Görevler, yaratık öldürerek alacağınız deneyim puanından çok daha fazlasını size verir. Bu yüzden görevleri mutlaka yapın. Görev yaparak seviye atlamak, yaratık öldürerek seviye atlamaktan daha hızlı bir yoldur.

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Sanmam bende 5.5 senedir oynuyorum ama bissürü 49 yaptım
49 yapsan bile kenan-junona gelince sıkılup bırakırsın biraz sabırlıysan Gaffara kadar gelirsin şahsen ben gaffarda kesitm ama baydı adam gibi grup yok
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Okulum var diyorsun neden oynuyorsun,
İkv her zaman pişmanlıktır.
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
Ben okulumu aksatıcam başından kalkmayacağım gibi bir cümle kurdummu ? günde 1-2 saat dedim fikir almak için açılan başlıkta yok 5 senedir oynayıp 49 olamadıysan bırak okulunu aksatma ikv pişmanlıktır gibi tavsiyelere aşşağlamalara ihtiyacım yok.Epiloque yazdı:Okulum var diyorsun neden oynuyorsun,
Düzgün oynamadığım için 49 level olamadıgımı belirttim orda nasıl ilerlemeliyim dedim tartışma yaratmak istemiyorum.

- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
aynen bende 5-6 yıldır oynuyorum 3-4 günde plus varsa rahatlıkla 49 yapıp anında üst diziyorum gb ler sayesindeQatarFoundatioNN yazdı:Sen 49 olamadıysan 5 yılda açıkçası oyunu bırak gb itemi hiç dizemessin 49 olmak zor geliyorsaStarlow yazdı:şifacı kasmada zorlanıyorum açıkcası ama deneyelim görevlerden devam edicem level atladıkça yazarım