Taşkanat Zırh Üretimi Hk.

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Taşkanat Zırh Üretimi Hk.

Mesaj gönderen betacan »

Merhaba arkadaslar..

2 günden beri sizin kafanızı şişirdim biliyorum ama bir karar aldım savaşçımı tank yapmıstım full farabi set 75 zırh 31 bin can vs.. herşey tam aktar zırhda var ama taşkanat zırh üretmeyi düşünüyorum.. başka türlü GB'lere alınmıyorum yoksa. Sizce bu karar dogrumudur ? Taşkanat zırh üretmek Eminönü piyasasına göre ne kadar eder ?
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Taşkanat Zırh Üretimi Hk.

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen betacan »

Bymadxlord yazdı:Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.

İyi Forumlar.
Güzel kardeşim fullicem itemleri ama almıyolarki GB'ye :?
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

betacan yazdı:Merhaba arkadaslar..

2 günden beri sizin kafanızı şişirdim biliyorum ama bir karar aldım savaşçımı tank yapmıstım full farabi set 75 zırh 31 bin can vs.. herşey tam aktar zırhda var ama taşkanat zırh üretmeyi düşünüyorum.. başka türlü GB'lere alınmıyorum yoksa. Sizce bu karar dogrumudur ? Taşkanat zırh üretmek Eminönü piyasasına göre ne kadar eder ?

İstersen Full Taşkanat ol, İsterse GM savaşçı çarı gelsin yinede sığınak, migrata almazlar. Bu kadar iddalıyım. Sen ilk önce çevre yapmana bak yoksa Sığınak-Migrat hayal olur. Şuan benim bir çevrem, akradaş kitlem var istersem oyunda bile olmam onlar keser ben sadece kenandan poşetimi alırım. çevre herşeydir. Oyunda olduğum zaman /f Şahüzzaman yap yardım etmeye çalışırım.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Abercrombie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Abercrombie »

betacan yazdı:
Bymadxlord yazdı:Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.

İyi Forumlar.
Nasıl almıyolar ben 30 k canla giriyodum kenana üzerim süper şuan
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Abercrombie yazdı:
betacan yazdı:

İyi Forumlar.
Nasıl almıyolar ben 30 k canla giriyodum kenana üzerim süper şuan
Ya şansına girmişsindir,yada çevren vardır.Başka türlü çok çok zor.Ben sıgınaga girmek için 2 aydır bekledim ve betadan beridir oynuyorum.Merandaydık hiçkimse kalmamış,seçim yapmak zorunda kaldık bizde.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Arizonaa yazdı:
betacan yazdı:Merhaba arkadaslar..

İstersen Full Taşkanat ol, İsterse GM savaşçı çarı gelsin yinede sığınak, migrata almazlar. Bu kadar iddalıyım. Sen ilk önce çevre yapmana bak yoksa Sığınak-Migrat hayal olur. Şuan benim bir çevrem, akradaş kitlem var istersem oyunda bile olmam onlar keser ben sadece kenandan poşetimi alırım. çevre herşeydir. Oyunda olduğum zaman /f Şahüzzaman yap yardım etmeye çalışırım.
Bu arkadaşımada aynen katılıyorum.Benimde üstteki yorumda anlatmaya çalışmış oldugum bu.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni