Merhaba arkadaslar..
2 günden beri sizin kafanızı şişirdim biliyorum ama bir karar aldım savaşçımı tank yapmıstım full farabi set 75 zırh 31 bin can vs.. herşey tam aktar zırhda var ama taşkanat zırh üretmeyi düşünüyorum.. başka türlü GB'lere alınmıyorum yoksa. Sizce bu karar dogrumudur ? Taşkanat zırh üretmek Eminönü piyasasına göre ne kadar eder ?
Taşkanat Zırh Üretimi Hk.
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Taşkanat Zırh Üretimi Hk.
Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Güzel kardeşim fullicem itemleri ama almıyolarki GB'ye :?Bymadxlord yazdı:Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.
İyi Forumlar.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
betacan yazdı:Merhaba arkadaslar..
2 günden beri sizin kafanızı şişirdim biliyorum ama bir karar aldım savaşçımı tank yapmıstım full farabi set 75 zırh 31 bin can vs.. herşey tam aktar zırhda var ama taşkanat zırh üretmeyi düşünüyorum.. başka türlü GB'lere alınmıyorum yoksa. Sizce bu karar dogrumudur ? Taşkanat zırh üretmek Eminönü piyasasına göre ne kadar eder ?
İstersen Full Taşkanat ol, İsterse GM savaşçı çarı gelsin yinede sığınak, migrata almazlar. Bu kadar iddalıyım. Sen ilk önce çevre yapmana bak yoksa Sığınak-Migrat hayal olur. Şuan benim bir çevrem, akradaş kitlem var istersem oyunda bile olmam onlar keser ben sadece kenandan poşetimi alırım. çevre herşeydir. Oyunda olduğum zaman /f Şahüzzaman yap yardım etmeye çalışırım.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Sal Ta Nat
Nasıl almıyolar ben 30 k canla giriyodum kenana üzerim süper şuanbetacan yazdı:Güzel kardeşim fullicem itemleri ama almıyolarki GB'ye :?Bymadxlord yazdı:Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.
İyi Forumlar.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Ya şansına girmişsindir,yada çevren vardır.Başka türlü çok çok zor.Ben sıgınaga girmek için 2 aydır bekledim ve betadan beridir oynuyorum.Merandaydık hiçkimse kalmamış,seçim yapmak zorunda kaldık bizde.Abercrombie yazdı:Nasıl almıyolar ben 30 k canla giriyodum kenana üzerim süper şuanbetacan yazdı:Güzel kardeşim fullicem itemleri ama almıyolarki GB'ye :?Bymadxlord yazdı:Düşüncen bir yerde haklı ama sana tavsiye edeceğim yol Sığınak ve migratını fulleyip taskanat zırha harcayacağın para ile gereklı direnç itemlerini alıp cemberlitaşta gerektiği gibi tank olmandır.
İyi Forumlar.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Bu arkadaşımada aynen katılıyorum.Benimde üstteki yorumda anlatmaya çalışmış oldugum bu.Arizonaa yazdı:betacan yazdı:Merhaba arkadaslar..
İstersen Full Taşkanat ol, İsterse GM savaşçı çarı gelsin yinede sığınak, migrata almazlar. Bu kadar iddalıyım. Sen ilk önce çevre yapmana bak yoksa Sığınak-Migrat hayal olur. Şuan benim bir çevrem, akradaş kitlem var istersem oyunda bile olmam onlar keser ben sadece kenandan poşetimi alırım. çevre herşeydir. Oyunda olduğum zaman /f Şahüzzaman yap yardım etmeye çalışırım.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı