Artık ws kralı BÜYÜCÜLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gunnes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık ws kralı BÜYÜCÜLER

Mesaj gönderen Gunnes »

efsane534 yazdı:Lordxlestat kardeşime tamamen katılıyorum.Üstü ful max olan ve azcıkda işten çakan bir savaşçı rahatlıkla büyücü kesebilir.Önemli olan işi bilmektir gerisi boş iş ;)
NOT:Lordxlestatıda az kesmedım hea tanır o beni Muhallebi Çocuğu :D :D :D
Zaten anca eziqLer büyüyü maxLa keser :D
Hiçte teke tek rastlamaz :D
Kendi 2 yada daha çok kişi daLarken sorun oLmaz ama ;
ona 2 yada daha fazLa kişi daLdımı süüüüüt gibi kaçar :D
...

GuNNeS...

...
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

büyücünün teke tek ws de her trülü savaşçıy ıkeser tek kötü taraf savaşçılar durdurmaya 15 vermesi :D hiç önermiyorum vermeyin savaşçılar :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Klan savaşındaysan eğer tabikide tek dalmazsın millet en kolay büyü kesiliyor diye büyüye depar atıyolar ilk vuruşu benim yapmama rağmen kesen kişi ben olmuyorum.Ama şu bi gerçek ki dosdum seni her türlü aşağıya alırım :D İtirazın varsa eğer yanıma gel :D :D Muhallebi çocuğu Gunnes :lol: :lol:
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
Hermanxllxserman
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Hermanxllxserman »

önce Depar At 35 sniye Kala büyücüye Dikkat Çak tam O anda kendine Büyü Bozma Atıcak O zmn üzerine tkla 2 kere vur Sonra bırak Zihin çaksın senin zihin bitince Sana Direnç kırma Atıcak Çifte ile kanatma At Sarsılmaz Aç Sonra O biraz kaçdık dan sonra 5 saniye kalcak depara bi kere daha dikkat at Depar çak buz la donunca donma bitsin Durdurmayı çak yumruk la kes
NOT: Teke tek de İşe yarar Savaşda :D Allah kerim
H€R@Nxllxs£RmØn

Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK

***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

benim büyücüyü kimse yığamıyor teke tekte birk eresinde 49 lwl bir savaşçı bir büyücü ve 42 lwl bir şifacı benle ben 39 lwlim bir şifacı var yanımda 49 lwl daldılar bize savaşçıya zihin attım ve büyüye daldım ve yenildi ezik sonra şfacılarına daldım oda gitti baktım savaşçı şifacıma daldmış fiziksel elektrik fiziksel elktrik atmaya başladım ve bana gelmeye başladı teslayı kurdum ve devam ettim yanıma kdr geldi ve buzu açtım sonra oturdum az bidah dalmaya başladım ve öldü yani bnm yanımda güçlü bir şifa olsun yenemeceğim grup yoktur saygılarımla büyücüler eskisi gibi ezik değildir artık bnu anlayın :D biraz uzun oldu ama olsun anlayın diye söledim :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Yakacef »

Zoru Görüp Arkasına Bakmadan Kaçan Biri Daha ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Maalesef ama büyücüyü yakında yakalarsam 4 vuruştan fazlasını almaz=))
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

hala bazı büyücülerin acemiliği var ! Tabii bazı savaşçılarında (:

1.Şimdi adam direnç kırıyor sen hemen büyü bozma yapda etkisi geçsin.
2.Büyücüye dikkati attın yavaşladımı ? Tamam koş peşine hemen dibine geleceksin zaten .. (Kutup açacaktır)
Sonra durdurmayı atacaksın Zihin tutulursa şanslısın he tutulmadı yaklaşmaya devam et (Zihin atacaktır bu seferde)
Sonra zihin geçtiği anda deparı bas ve büyücü artık elinde tabii direnç kırmayı önleyebilirseniz ..
Zaten anlattıgım süre içinde canınız 50lere inecek son 50 canlada kesersiniz artık deparlayıp ..

Her zaman kazanamasamda ben bu tarz uydurma taktikler yaratıp deniorum ve sonuçlarınıda alıyorum ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Radyasyonxkurucu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Radyasyonxkurucu »

Maşallah herkes konusmuş .....

Ben fazla konuşmak ıstemıyorum burda yanı bu konuda dil döken savascılara seslenıyorum bi gün belırleyelım ve burda laf eden savascılar gelsin Ve Karaelxmage de gelsın eger içinizden bi kişi kesebilirse o adamı teke tek ben harbi savascı carı kasmayı bılmıyorum .... Karaelxmagee yıde taktir ediyorum
Eger varsa kendıne guvenen savascı buyursun Lafla peynır gemısı yurumuyor onu atarım bunu atarım öle yaparım böle yaparım la bu iş olmaz yapacaksın bende ws yi video olarak kaydedecegım yenersen rezil olacagım ama yenılırsende o vıdeoyu forumda yayılayacagım rezıl olacaksın ****

Geceninyargici Gecexxbaşkan Gecexxşifacı
(savascı) (Büyücü) (Şifacı)
Sanat için soyunana alkış tutan eller DİNİ için giyinene neden karşı çıkar anlamam!!!
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Radyasyonxkurucu yazdı:Maşallah herkes konusmuş .....

Ben fazla konuşmak ıstemıyorum burda yanı bu konuda dil döken savascılara seslenıyorum bi gün belırleyelım ve burda laf eden savascılar gelsin Ve Karaelxmage de gelsın eger içinizden bi kişi kesebilirse o adamı teke tek ben harbi savascı carı kasmayı bılmıyorum .... Karaelxmagee yıde taktir ediyorum
Eger varsa kendıne guvenen savascı buyursun Lafla peynır gemısı yurumuyor onu atarım bunu atarım öle yaparım böle yaparım la bu iş olmaz yapacaksın bende ws yi video olarak kaydedecegım yenersen rezil olacagım ama yenılırsende o vıdeoyu forumda yayılayacagım rezıl olacaksın ****

Geceninyargici Gecexxbaşkan Gecexxşifacı
(savascı) (Büyücü) (Şifacı)
Hangi sunucu?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön