Gorunen okı yenı yetenek sıstemı ıle ws sıstemıde komple degıtı karakter olarak en guclu olan savascı artık ws bolumunde o kadarda guclu degıl benım gordugum yetenek sıstemını guzel ayarlar ve dıkkatlı kullanırsanız
bır buyucu savascıyı rahatlıkla yenıyor ama bır sıfacıda ıyı bır yetenek dagılımı vermısse buyucuyu yenıyor... bır savacıda sıfayı yenıyor yanı .. herkez ıcın acık kapı bırakmıslar... tabıı eskı ws sıstemı ve ıtem kalıtesının ustun oldugu oyuncuların ws kazandıgı gunler daha bır guzeldı gıbı gelıyor ama bunada alısmak zor olmasa gerek ..
Radyasyonxkurucu yazdı:malesefkı arkadaslar artık bı buyucunun karsısında bı savascı hıc hamle yapamadan alt edılebılıyor bu ne sacma bı skıll ya biz depar atıoruz adam zıhın bız durduruyoruz adam kutup elımızde bişi kalmıo bide tesla acıo kafa 1 m ooohh bu skılı bunlara veren gm ye ıltıfat yagdırıorum bukadarmı olur yanı bukadarmı ? !!!!
Lan oldu olcak bide skıll pranga verseydınızde buyucular ayagımıza taksaydı #@!? he =@
Arkadaşım açtığın konulardan,yazdığı yazılardan senin biraz aptal olduğunu saptadım.. :ugeek: .-. :twisted:
madem bu oyundan bıktın hade gittt tutan mı var??
Lordxlestat kardeşime tamamen katılıyorum.Üstü ful max olan ve azcıkda işten çakan bir savaşçı rahatlıkla büyücü kesebilir.Önemli olan işi bilmektir gerisi boş iş
NOT:Lordxlestatıda az kesmedım hea tanır o beni Muhallebi Çocuğu
efsane534 yazdı:Lordxlestat kardeşime tamamen katılıyorum.Üstü ful max olan ve azcıkda işten çakan bir savaşçı rahatlıkla büyücü kesebilir.Önemli olan işi bilmektir gerisi boş iş
NOT:Lordxlestatıda az kesmedım hea tanır o beni Muhallebi Çocuğu
Zaten anca eziqLer büyüyü maxLa keser
Hiçte teke tek rastlamaz
Kendi 2 yada daha çok kişi daLarken sorun oLmaz ama ;
ona 2 yada daha fazLa kişi daLdımı süüüüüt gibi kaçar