İlk maraşal kim yaptı ve şuan en çok kimde var

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: İlk maraşal kim yaptı ve şuan en çok kimde var

Mesaj gönderen CruicaL »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:
NoMeRcY yazdı:Kendinizi Kasmanıza Gerek Yok Beyler İlk Mareşal dediğiniz adamı Game Master'ler Verdi.( Emeksiz )
Ondan sonraki Bütün Mareşaller STAR 'ın Kasdıgı Çarlar ...

Paranız varsa neden olmasın...
Sayın Doğan Girmenç Parayı Basıp Mareşal Rütbesini Almamıştır. Ölen Oğlunun En Büyük Hayali Mareşal Olmakmış. Buna Jest Olarak İKV Yönetimi Böyle Bir Uygulama Getirdi. Doğan Girmenç Halen Oyuna girip Yönetimin Verdiği Rütbeyi ve KP'leri Gözlük Alıp Dağıtmaktadır. Kolay Gelsin...
yani Neden Doğan abiye laf atma cabasında ki ? kuyruk acısımı var :? 8-)
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
NoMeRcY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NoMeRcY »

CruicaL yazdı:
AfoRozCuPaPazZ yazdı:
NoMeRcY yazdı:Kendinizi Kasmanıza Gerek Yok Beyler İlk Mareşal dediğiniz adamı Game Master'ler Verdi.( Emeksiz )

Sayın Doğan Girmenç Parayı Basıp Mareşal Rütbesini Almamıştır. Ölen Oğlunun En Büyük Hayali Mareşal Olmakmış. Buna Jest Olarak İKV Yönetimi Böyle Bir Uygulama Getirdi. Doğan Girmenç Halen Oyuna girip Yönetimin Verdiği Rütbeyi ve KP'leri Gözlük Alıp Dağıtmaktadır. Kolay Gelsin...
yani Neden Doğan abiye laf atma cabasında ki ? kuyruk acısımı var :? 8-)

Başlığı iyi okursan sevinirim. İlk Maraşal Kim Yaptı ? diyor Kendine yapmış olsaydı Söylerdik. Gm Yapdıgı için Gm nin yapdıgını söyledik.Gocunmak istiyorsan kendine başka bir oyuncak bul.
Bizim sermayemiz paramız değil, itibarımızdır.
Kullanıcı avatarı
uLeMaII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMaII »

Bende de kılıç var Gocaman.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>

Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:

Pumanın Kp si en son baktığımda 3,860 mdedin ne bitmez kpmiste girip girip gözlük alıyor en son girdiğinde M2,5 Göz cekcek kpsi yoktun.

Yönetimin verdiği Sadece şan oda 5 m oda boş şan kpsi yok toplam şanı 9,100 küsürlerdedin.

İlk maraşeli o yaptı işte itiraz eden yok ne diye çamur atalım. Göz dağıtmak hikaye ben görmedim oyunda göz dağıttığını.

39 levelken Adada Yalnız adamın yanıdaken pempe oldu sonra sonra aradan 2 hafta sonra kaç kp oldu dediğimde 3,750 mde daha 5 m ye çok var diyordun yani oza man millete 5 mde kılıç oalcak biliyordun.

ve aradan 2 hafta geçti kılıç olmuş toplam carı 17 tanedin Evrenin kiradığı car sayısı 8 din sonra yok tüm arzlar adada ona kp vermişte bilmem ne mişte hikaye kardeşim kulaktan dolma bilgiler bunlar.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

Aslında oyunda Mareşal yapan daha çıkmadı. çünkü parayla veya car yapıp kesmeyle herkes olur. önemli olan savaşarak adam keserek mareşal olmak. Ama diyorsanız ki öyle böyle yok ilk olan kim.Ikv'nin ilk mareşali Pumaa olmuştur. Yönetim verse dahi ilk odur. Bunu kimse inkar edemez. . .
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
TraYN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraYN »

; İlk Mareşal Benim , bu oyunu ilk oynayan benim ve oyunu da ben kurdum :) var mı ? itirazı olan ...
7 yaş grubundaki çocuklar bu oyunu bastı basalı :) oyuna girilmez oldu zaten o kadar berbat bir oyun ki zor oynuyorduk sizde tuzu biberi oldunuz :) iyi oldu ama çok şükür 4 aydır oynamıyorum oynamaya da hiç niyetim yok :) kolay gelsin sizi şirinler :P
Resim

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü :[/b] FataLErroR
Kullanıcı avatarı
TraYN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraYN »

he unutmadan söyleyeyim , oyunda girmediğim hesap kalmamıştır...:) ki bi çoğunun özel hayatına bile girdim ben bu oyunun en büyük belasıydım ve hiç sevenim de yoktu :) şimdi 20 li veletler isyana kalkar :D " Kimsin layn " veya 23 lü veletler alaylı tavrıyla " baba büyüksün " der ; ama dediğine karşılık bulamaz :D çünkü umrumda olmaz :)
Resim

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü :[/b] FataLErroR
Kullanıcı avatarı
PeRiMaSaLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen PeRiMaSaLi »

reklam kokan haraketler bunlar :)
ஜ۩۞۩ஜPeRiMaSaLı(SaLee)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Ilk maresal puma yonetim mi verdi rutbeyi kendimi kasti bilinmiyor kendide kassa yonetimde verse ilk maresal puma
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
darkdefender
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen darkdefender »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:Aslında oyunda Mareşal yapan daha çıkmadı. çünkü parayla veya car yapıp kesmeyle herkes olur. önemli olan savaşarak adam keserek mareşal olmak. Ama diyorsanız ki öyle böyle yok ilk olan kim.Ikv'nin ilk mareşali Pumaa olmuştur. Yönetim verse dahi ilk odur. Bunu kimse inkar edemez. . .
kardeşim sawaşarak kasın diyosunda biz arkadaşımla beraber lodos kesiyoruz diye yemediğimiz küfür kalmadı

“Genel Sohbet” sayfasına dön