yani Neden Doğan abiye laf atma cabasında ki ? kuyruk acısımı var :?AfoRozCuPaPazZ yazdı:Sayın Doğan Girmenç Parayı Basıp Mareşal Rütbesini Almamıştır. Ölen Oğlunun En Büyük Hayali Mareşal Olmakmış. Buna Jest Olarak İKV Yönetimi Böyle Bir Uygulama Getirdi. Doğan Girmenç Halen Oyuna girip Yönetimin Verdiği Rütbeyi ve KP'leri Gözlük Alıp Dağıtmaktadır. Kolay Gelsin...NoMeRcY yazdı:Kendinizi Kasmanıza Gerek Yok Beyler İlk Mareşal dediğiniz adamı Game Master'ler Verdi.( Emeksiz )
Ondan sonraki Bütün Mareşaller STAR 'ın Kasdıgı Çarlar ...
Paranız varsa neden olmasın...
İlk maraşal kim yaptı ve şuan en çok kimde var
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: İlk maraşal kim yaptı ve şuan en çok kimde var
CruicaL yazdı:yani Neden Doğan abiye laf atma cabasında ki ? kuyruk acısımı var :?AfoRozCuPaPazZ yazdı:Sayın Doğan Girmenç Parayı Basıp Mareşal Rütbesini Almamıştır. Ölen Oğlunun En Büyük Hayali Mareşal Olmakmış. Buna Jest Olarak İKV Yönetimi Böyle Bir Uygulama Getirdi. Doğan Girmenç Halen Oyuna girip Yönetimin Verdiği Rütbeyi ve KP'leri Gözlük Alıp Dağıtmaktadır. Kolay Gelsin...NoMeRcY yazdı:Kendinizi Kasmanıza Gerek Yok Beyler İlk Mareşal dediğiniz adamı Game Master'ler Verdi.( Emeksiz )
Paranız varsa neden olmasın...![]()
Başlığı iyi okursan sevinirim. İlk Maraşal Kim Yaptı ? diyor Kendine yapmış olsaydı Söylerdik. Gm Yapdıgı için Gm nin yapdıgını söyledik.Gocunmak istiyorsan kendine başka bir oyuncak bul.
Bizim sermayemiz paramız değil, itibarımızdır.
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bende de kılıç var Gocaman.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
AfoRozCuPaPazZ yazdı:Sayın Doğan Girmenç Parayı Basıp Mareşal Rütbesini Almamıştır. Ölen Oğlunun En Büyük Hayali Mareşal Olmakmış. Buna Jest Olarak İKV Yönetimi Böyle Bir Uygulama Getirdi. Doğan Girmenç Halen Oyuna girip Yönetimin Verdiği Rütbeyi ve KP'leri Gözlük Alıp Dağıtmaktadır. Kolay Gelsin...NoMeRcY yazdı:Kendinizi Kasmanıza Gerek Yok Beyler İlk Mareşal dediğiniz adamı Game Master'ler Verdi.( Emeksiz )
Paranız varsa neden olmasın...
Pumanın Kp si en son baktığımda 3,860 mdedin ne bitmez kpmiste girip girip gözlük alıyor en son girdiğinde M2,5 Göz cekcek kpsi yoktun.
Yönetimin verdiği Sadece şan oda 5 m oda boş şan kpsi yok toplam şanı 9,100 küsürlerdedin.
İlk maraşeli o yaptı işte itiraz eden yok ne diye çamur atalım. Göz dağıtmak hikaye ben görmedim oyunda göz dağıttığını.
39 levelken Adada Yalnız adamın yanıdaken pempe oldu sonra sonra aradan 2 hafta sonra kaç kp oldu dediğimde 3,750 mde daha 5 m ye çok var diyordun yani oza man millete 5 mde kılıç oalcak biliyordun.
ve aradan 2 hafta geçti kılıç olmuş toplam carı 17 tanedin Evrenin kiradığı car sayısı 8 din sonra yok tüm arzlar adada ona kp vermişte bilmem ne mişte hikaye kardeşim kulaktan dolma bilgiler bunlar.
A R Z L O D O S
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Aslında oyunda Mareşal yapan daha çıkmadı. çünkü parayla veya car yapıp kesmeyle herkes olur. önemli olan savaşarak adam keserek mareşal olmak. Ama diyorsanız ki öyle böyle yok ilk olan kim.Ikv'nin ilk mareşali Pumaa olmuştur. Yönetim verse dahi ilk odur. Bunu kimse inkar edemez. . .
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
; İlk Mareşal Benim , bu oyunu ilk oynayan benim ve oyunu da ben kurdum
var mı ? itirazı olan ...
7 yaş grubundaki çocuklar bu oyunu bastı basalı
oyuna girilmez oldu zaten o kadar berbat bir oyun ki zor oynuyorduk sizde tuzu biberi oldunuz
iyi oldu ama çok şükür 4 aydır oynamıyorum oynamaya da hiç niyetim yok
kolay gelsin sizi şirinler
7 yaş grubundaki çocuklar bu oyunu bastı basalı

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü
he unutmadan söyleyeyim , oyunda girmediğim hesap kalmamıştır...
ki bi çoğunun özel hayatına bile girdim ben bu oyunun en büyük belasıydım ve hiç sevenim de yoktu
şimdi 20 li veletler isyana kalkar
" Kimsin layn " veya 23 lü veletler alaylı tavrıyla " baba büyüksün " der ; ama dediğine karşılık bulamaz
çünkü umrumda olmaz

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü
- PeRiMaSaLi
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
reklam kokan haraketler bunlar 
ஜ۩۞۩ஜPeRiMaSaLı(SaLee)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Vatansever
Ilk maresal puma yonetim mi verdi rutbeyi kendimi kasti bilinmiyor kendide kassa yonetimde verse ilk maresal puma
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
- darkdefender
- Acemi Savaşçı
kardeşim sawaşarak kasın diyosunda biz arkadaşımla beraber lodos kesiyoruz diye yemediğimiz küfür kalmadıAfoRozCuPaPazZ yazdı:Aslında oyunda Mareşal yapan daha çıkmadı. çünkü parayla veya car yapıp kesmeyle herkes olur. önemli olan savaşarak adam keserek mareşal olmak. Ama diyorsanız ki öyle böyle yok ilk olan kim.Ikv'nin ilk mareşali Pumaa olmuştur. Yönetim verse dahi ilk odur. Bunu kimse inkar edemez. . .