Bi baksanız

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bi baksanız

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Acaba çemberliye alabilecek yardımsever kişiler varmı ? Migodan bir türlü zırh alamıyorum :/ fizik itemlerim falan tamam ama zırh düşmüyor düşmüyor düşmüyoooor :/ hani yol savascısı falan x'e alsanız ordan zırh düşürsem güzel olur ama çt ye almıyolar zırhım yok diye. full ÇT' itemli adamların yanında bir ÇT'siz girse pek bişey değişmez ama yanına alacak kmse yok. Acaba bu konuda yardımcı olup beni çemberliye sokabilecek varmı? çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Not: her türlü komuta uyarım skype var ama yeterki bi ÇEMBERLİ yüzü göreyim :(
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Bi baksanız

Mesaj gönderen KRaLeX »

Hey gidi İKV oyuncusu hey..Şu düşürülen duruma bak oyuncuları artık forumlarda grup arayanlar var..Suç sende değil kardeşim oyuncuları bu durumda düşürenlerde.

O grubu biraz zor bulursun çünkü herkes menfaat peşinde.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aynen suç grup bulamayanlarda değil. 4 ÇT itemli adam 1 itemsiz adamı alsa zorlanmazlar onada item dizilir ama gözlerini hırs bürümüş kimse sallamıyor bizleri. Bu gidişte çemberli yüzü göremiycez sanırım :(
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

fatihfb88 yazdı:Aynen suç grup bulamayanlarda değil. 4 ÇT itemli adam 1 itemsiz adamı alsa zorlanmazlar onada item dizilir ama gözlerini hırs bürümüş kimse sallamıyor bizleri. Bu gidişte çemberli yüzü göremiycez sanırım :(

Almamaların sebebide şu ben almaya çalışırım tabi iyi oynadığına kaanat getirirsem adamı bölgeye alıyorsun d.k cı yapıyorsun ne d.k atmasını biliyor ne dalmasını biliyor ben ilk kez giren adamlarla çok girdim aşağı yazıyorum bak şimdi şunu edicek şunu yap diye bazılarının hakikaten kabiyeti yok kabiliyet yoksa grubunda olmaz bu iş böyle gelip gider arkadaş ortamı bir yere kadar idare eder.Ama kalabalık sunucularda fırsat bulmak çok zordur bunuda belirtmek isterim.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MAXI sen bana bi yol ver hacı bak dk, bb falan kaçmaz ciddiyim. Ama sadece bi şans :oops:
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

fatihfb88 yazdı:MAXI sen bana bi yol ver hacı bak dk, bb falan kaçmaz ciddiyim. Ama sadece bi şans :oops:
İlk defa ÇT girdiğimde zırhım yoktu yol savaşçısından sıfır kelvın düşürdüm :) Loncam sağolsun zırhsız almıştı. Ayrıca ÇT ye ejder asası bile olmayan hasarı 600 olan büyücüyle girdik ama diğerleri full du Tamammen arkadaş meselesi
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Sohbet” sayfasına dön