Not: her türlü komuta uyarım skype var ama yeterki bi ÇEMBERLİ yüzü göreyim
Bi baksanız
Bi baksanız
Acaba çemberliye alabilecek yardımsever kişiler varmı ? Migodan bir türlü zırh alamıyorum
fizik itemlerim falan tamam ama zırh düşmüyor düşmüyor düşmüyoooor
hani yol savascısı falan x'e alsanız ordan zırh düşürsem güzel olur ama çt ye almıyolar zırhım yok diye. full ÇT' itemli adamların yanında bir ÇT'siz girse pek bişey değişmez ama yanına alacak kmse yok. Acaba bu konuda yardımcı olup beni çemberliye sokabilecek varmı? çok teşekkür ediyorum şimdiden.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Re: Bi baksanız
Hey gidi İKV oyuncusu hey..Şu düşürülen duruma bak oyuncuları artık forumlarda grup arayanlar var..Suç sende değil kardeşim oyuncuları bu durumda düşürenlerde.
O grubu biraz zor bulursun çünkü herkes menfaat peşinde.
O grubu biraz zor bulursun çünkü herkes menfaat peşinde.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Aynen suç grup bulamayanlarda değil. 4 ÇT itemli adam 1 itemsiz adamı alsa zorlanmazlar onada item dizilir ama gözlerini hırs bürümüş kimse sallamıyor bizleri. Bu gidişte çemberli yüzü göremiycez sanırım 
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- MAXIMIANUS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşerin Tanıkları
fatihfb88 yazdı:Aynen suç grup bulamayanlarda değil. 4 ÇT itemli adam 1 itemsiz adamı alsa zorlanmazlar onada item dizilir ama gözlerini hırs bürümüş kimse sallamıyor bizleri. Bu gidişte çemberli yüzü göremiycez sanırım
Almamaların sebebide şu ben almaya çalışırım tabi iyi oynadığına kaanat getirirsem adamı bölgeye alıyorsun d.k cı yapıyorsun ne d.k atmasını biliyor ne dalmasını biliyor ben ilk kez giren adamlarla çok girdim aşağı yazıyorum bak şimdi şunu edicek şunu yap diye bazılarının hakikaten kabiyeti yok kabiliyet yoksa grubunda olmaz bu iş böyle gelip gider arkadaş ortamı bir yere kadar idare eder.Ama kalabalık sunucularda fırsat bulmak çok zordur bunuda belirtmek isterim.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

MAXI sen bana bi yol ver hacı bak dk, bb falan kaçmaz ciddiyim. Ama sadece bi şans
ops:
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
İlk defa ÇT girdiğimde zırhım yoktu yol savaşçısından sıfır kelvın düşürdümfatihfb88 yazdı:MAXI sen bana bi yol ver hacı bak dk, bb falan kaçmaz ciddiyim. Ama sadece bi şansops:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013