Uzun zmandır devam eden turnuvalar sonucunda 1. olmuş bulunmaktayım. Yarı final karşılaşmasında otelde bulunmamdan dolayı karakterime giren SOUNDOFSİLENCE (Yasin) arkadaşıma teşekkür ediyorum Bunu sebep gösterip benim oynamadığımı düşünen arkadaşımda tekrar düşünsün .
Bugüne kadar karşılaştıgım tüm rakiplerimi tebrik ediyorum ...
Hakkınla kazanmadığın çarına başkasını sokarak kazandığın bır şampıyonlukla ndn bu kadar övünüyosun mrk ettım şampıyon oluyosan bunu haketmen lazım haksız bı şampıyonlukla bu kadar övünmemelısın sen değıl çarına soktuğun arkadasın şampıyon oldu
hayatason yazdı:Hakkınla kazanmadığın çarına başkasını sokarak kazandığın bır şampıyonlukla ndn bu kadar övünüyosun mrk ettım şampıyon oluyosan bunu haketmen lazım haksız bı şampıyonlukla bu kadar övünmemelısın sen değıl çarına soktuğun arkadasın şampıyon oldu
Yarı fnal müsabakasında tatilde olduğum için rkadaşımı soktum. Geriye kalan tüm müsabakalarda bizzat ben yarıştım.
Bencede görgüsüzlüğünde bu kadarını görmedik... Gerçi sattığım iksir içilmediğinden dolayı bana hakaret eden insanlardan ne beklersin ki? Destek takımına başvurmak yerine gelmiş bana ''Lan #@!?'' diye hakaret ediyorsun... Bunun üzerine buradan konu açabiliyorsun? İnsanlar gerçekten çok tuaf...
xBeLaReNGix yazdı:Bencede görgüsüzlüğünde bu kadarını görmedik... Gerçi sattığım iksir içilmediğinden dolayı bana hakaret eden insanlardan ne beklersin ki? Destek takımına başvurmak yerine gelmiş bana ''Lan #@!?'' diye hakaret ediyorsun... Bunun üzerine buradan konu açabiliyorsun? İnsanlar gerçekten çok tuaf...
Anlam veremediğim tek olay şudur . Forumda konu açmak serbest olmasına rağmen benim konuma neden bukadar tepki veriliyor anlamış değilim. Belarengi sattığın iksirler oyun hatası olarak ortaya cıktı . Bunu kimse bilmeden önce sana bu tepkiyi vermem normal değilmidir bunu biraz sen düşün. Gereği olmasa idi itiraz etmez ve turnuvama veda ederdim .
Ne kadar cok çekemeyenimiz varmış şimdi daha iyi anlıyorum ..