TsKxKxaPpLe BİR VAZGEÇİLMEZDİR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TsKxKxaPpLe BİR VAZGEÇİLMEZDİR

Mesaj gönderen TsKxKxaPpLe »

Uzun zmandır devam eden turnuvalar sonucunda 1. olmuş bulunmaktayım. Yarı final karşılaşmasında otelde bulunmamdan dolayı karakterime giren SOUNDOFSİLENCE (Yasin) arkadaşıma teşekkür ediyorum =) Bunu sebep gösterip benim oynamadığımı düşünen arkadaşımda tekrar düşünsün =) .

Bugüne kadar karşılaştıgım tüm rakiplerimi tebrik ediyorum ...

Resim
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
QatarFoundatioNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok keke

Re: TsKxKxaPpLe BİR VAZGEÇİLMEZDİR

Mesaj gönderen QatarFoundatioNN »

bu kadar gormemişlik yapma dun 8 sunucuda 3 şampiyon yani 24 şampiyon oldu sadece sen forumda konu açmışlsın
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

QatarFoundatioNN yazdı:bu kadar gormemişlik yapma dun 8 sunucuda 3 şampiyon yani 24 şampiyon oldu sadece sen forumda konu açmışlsın
Bu konu yaklaşık 100 'ü geçkin gösterim yapmasına rağmen bunu yazan tek kişi sensin . Şimdi söyle görgüsüzlük yapan kim ??
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
hayatason
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hayatason »

Hakkınla kazanmadığın çarına başkasını sokarak kazandığın bır şampıyonlukla ndn bu kadar övünüyosun mrk ettım şampıyon oluyosan bunu haketmen lazım haksız bı şampıyonlukla bu kadar övünmemelısın sen değıl çarına soktuğun arkadasın şampıyon oldu
Kasbankası

Prewarexsholddd

Darkxheal
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hayatason yazdı:Hakkınla kazanmadığın çarına başkasını sokarak kazandığın bır şampıyonlukla ndn bu kadar övünüyosun mrk ettım şampıyon oluyosan bunu haketmen lazım haksız bı şampıyonlukla bu kadar övünmemelısın sen değıl çarına soktuğun arkadasın şampıyon oldu

Yarı fnal müsabakasında tatilde olduğum için rkadaşımı soktum. Geriye kalan tüm müsabakalarda bizzat ben yarıştım.
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
durmuskaptan
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Araniyor *

Mesaj gönderen durmuskaptan »

Hayırlısı Olsun Be Abi

Fearlesxdevilss
Cxemre
viewtopic.php?f=25&t=100582

Fearlesxdevilss [49]

Fianxrotasızş [15]
Fianxrotasızb [1]

FianxRoTaSıZ ARTIK BANA AİT DEGİLDİR
Kullanıcı avatarı
hayatason
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hayatason »

Fınal musabakasında saat 8 de oyunda olan arkadaşlar fınalde yasinin yarıştığını anlarlar kardesım lodos klanından ona nası teşekkür ettığını gördük.
Kasbankası

Prewarexsholddd

Darkxheal
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kardeşim Beni Allah biliyor . Kimseye kendimi inandıracak değilim. Eğer öyle düşünüyorsanızda sizin kararınızdır Saygı Duyarım .

Ayrıca bu Fotoğraf içerde çekilmişdir . Vazgeçilmez bölümünde SOUNDOFSİLENCE yazardı
Resim
APPLE !!
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Bencede görgüsüzlüğünde bu kadarını görmedik... Gerçi sattığım iksir içilmediğinden dolayı bana hakaret eden insanlardan ne beklersin ki? Destek takımına başvurmak yerine gelmiş bana ''Lan #@!?'' diye hakaret ediyorsun... Bunun üzerine buradan konu açabiliyorsun? İnsanlar gerçekten çok tuaf...
TsKxKxaPpLe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xBeLaReNGix yazdı:Bencede görgüsüzlüğünde bu kadarını görmedik... Gerçi sattığım iksir içilmediğinden dolayı bana hakaret eden insanlardan ne beklersin ki? Destek takımına başvurmak yerine gelmiş bana ''Lan #@!?'' diye hakaret ediyorsun... Bunun üzerine buradan konu açabiliyorsun? İnsanlar gerçekten çok tuaf...
Anlam veremediğim tek olay şudur . Forumda konu açmak serbest olmasına rağmen benim konuma neden bukadar tepki veriliyor anlamış değilim. Belarengi sattığın iksirler oyun hatası olarak ortaya cıktı . Bunu kimse bilmeden önce sana bu tepkiyi vermem normal değilmidir bunu biraz sen düşün. Gereği olmasa idi itiraz etmez ve turnuvama veda ederdim .

Ne kadar cok çekemeyenimiz varmış şimdi daha iyi anlıyorum ..
Resim
APPLE !!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön