[İçerik silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14gün kapatılmıştır.
Black
Lonca N.W.A İnönü Çıkartması :)
Re: Lonca N.W.A İnönü Çıkartması :)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
İnönü Çevresinde bu tür buluşmalar olduğunda forumdan duyurursanız iyi olur Neticede Mevzu BEŞİKTAŞ Ve İKV ise ben ordayım 
İnşallah tekrarını yapıcaz kardeşim, o zaman haberleşiriz.mirkan1453 yazdı:İnönü Çevresinde bu tür buluşmalar olduğunda forumdan duyurursanız iyi olur Neticede Mevzu BEŞİKTAŞ Ve İKV ise ben ordayım
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
bacınıda sikim mi ünalCuRe yazdı:İnşallah tekrarını yapıcaz kardeşim, o zaman haberleşiriz.mirkan1453 yazdı:İnönü Çevresinde bu tür buluşmalar olduğunda forumdan duyurursanız iyi olur Neticede Mevzu BEŞİKTAŞ Ve İKV ise ben ordayım
Konuyu ufak bir buluşma ile güncelliyorum.
Geçtiğimiz Pazar Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Kadir'im ile birlikteydik, maç bizimdi ama penaltının kurbanı olduk. Güzel bir gündü yinede (:

Fenerbahçe maçında görüşmek ümidi ile.. Bu sefer daha geniş bir kadro ile orada olmayı umuyorum.
İyi eğlenceler.[/i][/color]
Geçtiğimiz Pazar Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Kadir'im ile birlikteydik, maç bizimdi ama penaltının kurbanı olduk. Güzel bir gündü yinede (:

İyi eğlenceler.[/i][/color]
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Her ne kadar ÜnaL 21,35'te otobüsten insede , 21,45'te başlayan maça Galatasaray'lı taksici abimizin gaza basması sonucu Eseneler Otogarı'ndan - İnönü'ye 20 dakikada gittik :lol: .İlk golü göremedik ondan dolayı mutsuzduk ama bu kadar gollü bir derbiyi kaçırmadığımız için şanslıyız diye düşünüyorum
.
Son dakikalarda Burak Yılmaz kendisini uçurmasaydı ve maçı kazansaydık daha da sevinebilirdik yalnız , yaktı bizi Bülent Yıldırım :twisted: .
Bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle
Son dakikalarda Burak Yılmaz kendisini uçurmasaydı ve maçı kazansaydık daha da sevinebilirdik yalnız , yaktı bizi Bülent Yıldırım :twisted: .
Bir sonraki buluşmalarda görüşmek dileğiyle
[YaLNıZSavaŞÇII]