Lonca N.W.A İnönü Çıkartması :)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Lonca N.W.A İnönü Çıkartması :)

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Merhabalar . 3 aydır oyunu bırakmış , karakterlerimi Göktuğ isimli bir arkadaşıma vermiş olmama rağmen hiç bir zaman arkadaşlarımdan,loncamdan kopmamıştım. Oyunu bırakmadan Beşiktaş maçına gitmek gibi bir niyetimiz vardı , bizimkilerden habersiz bilet almıştım ki bizim kel Oğuz beni arayana kadar :) Gangam nerdesin Tophanede seni bekliyoruz maça gidicektik unutmadın inşallah dedi ve atladım gittim :) Seyrine doyum olmayan bir tribün,birlikte geçirilen güzel zaman ve herşeyden öte dostluk adı altında çok güzel zaman geçirdik . Skor kötü olsada sonuç iyiydi :) Bekle bizi Atletico !

Oğuz FAİL haha :)

Resim

Fenerbahçe'li olsada bizi yalnız bırakmayan KURTADAM Can'ın tek resmi :)

Resim

BEŞİKT AŞK!
Resim

Fotoğrafta bileti olmayan yetimi bulmak zor olmamalı :)

Resim

**
Resim

Maçtan önce Tophane'de okey,nargile keyfi

Resim

Resim

Resim

Ve yılın bombası ! Alicik Beşiktaş İnönü Stadyumunda objektiflere yakalandı , şüphesiz 10 dakika gülmüşüzdür rastlantının böylesi :D

Resim

Erdem GÜRSAN , Kadir SERBEST , Ünal ÇELEBİ , Can ASLAN , Erdi ÇİLEK , Oğuzhan MÜZİK

* NeverWalkAlone...
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
ereneren2010
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca N.W.A İnönü Çıkartması :)

Mesaj gönderen ereneren2010 »

O bu şu Değilde Alicik Fena Bi Tek Ona Güldüm :mrgreen: [Ayrıva Bende Koyu Beşiktaşlıyım]
Resim

İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

ahahahaha :D :D :D :D :D :D :D alicik
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Emekli NeverWalkAlone üyemiz Erdem benden erken davranmış konuyu açmakta :lol: .Dostlarımla geçirdiğim bu değerli saatleri unutulmayacak anılarım arasına yazdım.Biz sadece oyunu oynamıyor , aynı zamanda yıkılmaz kardeşliklerde kuruyoruz.

ÜnaL'ım " Mr. Respect " , teeee AnGaRa'dan kopup geldi sırf bu maç için :) .Dün saatler 15:00 , bu sabah 06:00 arasını gösterdiğinde İstanbul'daydı kendisi, 15 saatlik BeşiktAŞK macerası oldu LaLenin :) .

Oğuz'um " Mr. KeL " Anadolu yakasından o saatte nasıl geri dönücem telaşları içinde geldi , onuda karşıya " kaçak " yolcu taşıyan botlarla uğurladık Beşiktaş'tan :) .

Can " Mr. Kurtadam " Fenerbahçe'li olduğu halde , maçın 00,00 civarında biteceğini bildiği halde Dolapdere 'den kopup geldi :) .Adam ölümden döndü gibi birşey :).

Fakat sanırım en büyük sürpriz ise maç saati yaklaştığında Erdem " Mr. Mc "in geliceğini öğrendiğimizde oldu :) .Böylesi bir günde , böylesine kıymetli bir dostumuzunda aramızda olucağını duyunca sevincimiz , çoşkumuz dahada arttı.

Maça gelmese bile 1-2 saatte olsa bizi yalnız bırakmayan Erdi " Mr. qRunT "a da ayrıca teşekkürler :)

Maça gelirsek , yenmesekte tur atlamanın sevinciyle ayrıldık staddan :) Maç içerisindeki tezahüratlar , çeşitli etkinlikler hafızalarda kazınmayacak yerler aldı. "ALİCİK " formalı arkadaşı farkedince gülme krizi geçiriyorduk , rastlantının böylesine şaşmamak elde değil :lol: .

Bugünde yanımda olan tüm Lonca NeverWalkAlone üyelerine teşekkürler :) . NWA Akarrrr Gardaşşş .. 8-)
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
gfbercan
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen gfbercan »

kardeşlerim bıraz uzakta olduğumuz için gelemedık gelseydık sabah doğru geri dönerdik heralde ;) olsun başka zaman erkenden buluşur takılırız güzel bir gün olmuş orda olmak wardı ;)
==>PeRSeuS <=
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Bu fotograftan sonra Ünal (Respected) arkadaşımızın tüm yetkilerini alıyorum. Akabinde tüm hesaplarına sınırsız ban :P

Birde utanmadan özelime link atıyor FENERBAHÇE Aşktır ;)

Konuyuda kilitlesekmi acaba :)
Koray YAR
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Ünal'ın FENERBAHÇE Aşktır mesajını bende gördüm.
Hatta bazı zamanlarda bana ''Sen bir Alex değilsin'' dediği anlarda olmuştu.
Bence bu banı kesinlikle hakediyor. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

:lol: :lol:

Şaka bir yana harika bir gündü tüm dostlarıma teşekkürler. :)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
gfbercan
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen gfbercan »

ztn resımlerde gözükyor orda olmasam da güzel geçmış keşke orda olsaydım kanka ;)
==>PeRSeuS <=
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Ve yılın bombası ! Alicik Beşiktaş İnönü Stadyumunda objektiflere yakalandı , şüphesiz 10 dakika gülmüşüzdür rastlantının böylesi :D

Resim

Erdem GÜRSAN , Kadir SERBEST , Ünal ÇELEBİ , Can ASLAN , Erdi ÇİLEK , Oğuzhan MÜZİK

* NeverWalkAlone...
[/quote]

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön