Merhabalar . 3 aydır oyunu bırakmış , karakterlerimi Göktuğ isimli bir arkadaşıma vermiş olmama rağmen hiç bir zaman arkadaşlarımdan,loncamdan kopmamıştım. Oyunu bırakmadan Beşiktaş maçına gitmek gibi bir niyetimiz vardı , bizimkilerden habersiz bilet almıştım ki bizim kel Oğuz beni arayana kadar Gangam nerdesin Tophanede seni bekliyoruz maça gidicektik unutmadın inşallah dedi ve atladım gittim Seyrine doyum olmayan bir tribün,birlikte geçirilen güzel zaman ve herşeyden öte dostluk adı altında çok güzel zaman geçirdik . Skor kötü olsada sonuç iyiydi Bekle bizi Atletico !
Oğuz FAİL haha
Fenerbahçe'li olsada bizi yalnız bırakmayan KURTADAM Can'ın tek resmi
BEŞİKTAŞK!
Fotoğrafta bileti olmayan yetimi bulmak zor olmamalı
**
Maçtan önce Tophane'de okey,nargile keyfi
Ve yılın bombası ! Alicik Beşiktaş İnönü Stadyumunda objektiflere yakalandı , şüphesiz 10 dakika gülmüşüzdür rastlantının böylesi
Erdem GÜRSAN , Kadir SERBEST , Ünal ÇELEBİ , Can ASLAN , Erdi ÇİLEK , Oğuzhan MÜZİK
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Emekli NeverWalkAlone üyemiz Erdem benden erken davranmış konuyu açmakta :lol: .Dostlarımla geçirdiğim bu değerli saatleri unutulmayacak anılarım arasına yazdım.Biz sadece oyunu oynamıyor , aynı zamanda yıkılmaz kardeşliklerde kuruyoruz.
ÜnaL'ım " Mr. Respect " , teeee AnGaRa'dan kopup geldi sırf bu maç için .Dün saatler 15:00 , bu sabah 06:00 arasını gösterdiğinde İstanbul'daydı kendisi, 15 saatlik BeşiktAŞK macerası oldu LaLenin .
Oğuz'um " Mr. KeL " Anadolu yakasından o saatte nasıl geri dönücem telaşları içinde geldi , onuda karşıya " kaçak " yolcu taşıyan botlarla uğurladık Beşiktaş'tan .
Can " Mr. Kurtadam " Fenerbahçe'li olduğu halde , maçın 00,00 civarında biteceğini bildiği halde Dolapdere 'den kopup geldi .Adam ölümden döndü gibi birşey .
Fakat sanırım en büyük sürpriz ise maç saati yaklaştığında Erdem " Mr. Mc "in geliceğini öğrendiğimizde oldu .Böylesi bir günde , böylesine kıymetli bir dostumuzunda aramızda olucağını duyunca sevincimiz , çoşkumuz dahada arttı.
Maça gelmese bile 1-2 saatte olsa bizi yalnız bırakmayan Erdi " Mr. qRunT "a da ayrıca teşekkürler
Maça gelirsek , yenmesekte tur atlamanın sevinciyle ayrıldık staddan Maç içerisindeki tezahüratlar , çeşitli etkinlikler hafızalarda kazınmayacak yerler aldı. "ALİCİK " formalı arkadaşı farkedince gülme krizi geçiriyorduk , rastlantının böylesine şaşmamak elde değil :lol: .
Bugünde yanımda olan tüm Lonca NeverWalkAlone üyelerine teşekkürler . NWA Akarrrr Gardaşşş ..
kardeşlerim bıraz uzakta olduğumuz için gelemedık gelseydık sabah doğru geri dönerdik heralde olsun başka zaman erkenden buluşur takılırız güzel bir gün olmuş orda olmak wardı
Ünal'ın FENERBAHÇE Aşktır mesajını bende gördüm.
Hatta bazı zamanlarda bana ''Sen bir Alex değilsin'' dediği anlarda olmuştu.
Bence bu banı kesinlikle hakediyor. :mrgreen: