Sunucu'nu Anlat !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sunucu'nu Anlat !

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi isteyenler kendi sunucusunun iyi ve kötü yanlarını yazsınlar. Yani tüm arkadaşlarımızın bilgilenmesi amacıyla kendi sunucunuzu tanıtın. Aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz sunucunuzla ilgili. Örnek veriyorum: Eminönü'nde genelde kadim grubu kurulsa ve 2 görev grubu olsa, derlerki 2 defa kesilcek. Ama kadimi kesen grup yavaştan yavaştan yol alır.. :) tabi her zaman için değil sadece başıma geldi anlatayım dedim. Hadi sizin olaylarınızı, yazılarınızı bekliyoruz..
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu'nu Anlat !

Mesaj gönderen umutabi »

fatihfb88 yazdı:Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi isteyenler kendi sunucusunun iyi ve kötü yanlarını yazsınlar. Yani tüm arkadaşlarımızın bilgilenmesi amacıyla kendi sunucunuzu tanıtın. Aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz sunucunuzla ilgili. Örnek veriyorum: Eminönü'nde genelde kadim grubu kurulsa ve 2 görev grubu olsa, derlerki 2 defa kesilcek. Ama kadimi kesen grup yavaştan yavaştan yol alır.. :) tabi her zaman için değil sadece başıma geldi anlatayım dedim. Hadi sizin olaylarınızı, yazılarınızı bekliyoruz..
o da bir şey mi
Köşkde oynarken [2 yıl once fln] kendini bilmez tanklar 10 20 canda naralayıp kaçırıyordu kadimi
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

bizim sunucuda öyleydi kadimde birileri gelip çocukluk yaparlardı bazı iyi loncalar keserlerdi bende onlara yalvarırdım alın gruba benimkide olsun diye ama şimdi hiç değmeyen bir oyun için uğraşıyormuşum artık eski günleri hatırladıkca kendime gülüyorum :)
.....
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Sancak sunucusunda kadimi genelde toplanıp kesmezler loncalar kendi aralarında keserler daha çok ;)
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Meran Sunucusu : İkv nin Üvey Evladı , Tüm İti Kopuğu SApığı Hırsızı SAnki Burada Toplanmış Olsa Bile ARkadaşlık Hat Safada Diyebiliriz. Ama Yardımlaşma Yüzde Sıfır Dostu Tam Dost Düşmanı Tam Düşman Olan Bir Sunucu Ölü Adamların Araftan Katıldığı 13 Yaşındaki Çocukların Pc Başında 23 Yaşında Olduğu Bir Sunucu Irkçılık Yaptıktan Sonra Kuzenim Yazmış Diyip Ban Açtıracak İnsanlarla Dolu. Bölgeden Küfür Geçmediği Gün Yok !.. Görevler Lonca Olmadan Asla Yapılamıyor Hep Yarım Hep Yarım..
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

teşkilat:eskiye nazaran daha az oyuncusu olan bi sunucu
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
NECROMYTH
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NECROMYTH »

-Pahalı.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

haydegidelumm yazdı:Meran Sunucusu : İkv nin Üvey Evladı , Tüm İti Kopuğu SApığı Hırsızı SAnki Burada Toplanmış Olsa Bile ARkadaşlık Hat Safada Diyebiliriz. Ama Yardımlaşma Yüzde Sıfır Dostu Tam Dost Düşmanı Tam Düşman Olan Bir Sunucu Ölü Adamların Araftan Katıldığı 13 Yaşındaki Çocukların Pc Başında 23 Yaşında Olduğu Bir Sunucu Irkçılık Yaptıktan Sonra Kuzenim Yazmış Diyip Ban Açtıracak İnsanlarla Dolu. Bölgeden Küfür Geçmediği Gün Yok !.. Görevler Lonca Olmadan Asla Yapılamıyor Hep Yarım Hep Yarım..
araftan oyniyan haha :D yağızın charla girdimde bissürü kişiye atar yaptım adamsan kuklacıya gel diye şansıma 1 i geldi ezdim onuda :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Beyaz Köşk:
Eminönü bölgesinde her zaman in cin top oynar, banka önü 4 yıl önce haftanın her günü kalabalık iken günümüzde ya görev almaya gelen bir kaç kişi, ya da kasasını düzenleyen 1-2 kişi ile sınırlı. Maksimum kişi sayısı 4-5 kişiyi maalesef aşmıyor. Mısır Çarşısı önünde normalde vs atılırken son zamanlarda yine sinek avlamaya başladı.
Meteor bölgesinde ise Lodos sancağının bulunduğu yerde azıcık kalabalık olsa da tatmin edici sayıya ulaşmıyor. (Yapılan etkinlikler dışında). Lodosların Çemberlitaş girişinde maksimum 2 grup kadar kullanıcı bulunur. Bunlardan yarısı 2 farklı lonca mensuplarına sahip. Diğerleri ise grup kurmaya (!) çalışan kuru kalabalık. Loncanız yok ise grup bulmanız aşırı zor.
Sivri ada bölgesinde ise sadece giriş kısmında günün çok az kesimlerinde 1 ya da 2 tane migrat grubu dışında kullanıcıya rastlamanız çok zordur.
Yeraltı bölgesinde pek fazla kullanıcı yok. Metin kutusundaki bölgeden ticaret, grup toplama gibi girişimlere rastlama imkanınız yoktur. Ancak 2-3 kişinin kendi arasında sohbetlerine rastlarsınız.
Genel olarak eğer yeniyseniz bu sunucuda tutunabileceğinizi sanmıyorum. Piyasa cok pahalı değil, ancak cok da ucuz değil. Görev veya grup bölgeleri için gruplara ancak klandan rastlarsanız gidebilirsiniz. Kalan gruplar lonca gruplarıdır. Onlara giriş cok zordur. Normal grup bulmak da o kadar kolay değildir. Örneğin 1200 hasarlı büyücünüz ile sığınak bölgesine bile girişiniz cok zordur. Bazı kendini bilmezler sığınak veya migrat bölgesine 1500 hasarlı büyücünün altında hasara sahip büyücüleri gruba almamak ile birlikte grup isteklerine cevap bile vermezler. Bunlar genellikle eşya yönünden full olan kişilerdir. Yani kısaca eşyalarını dizene kadar yalvaran kesim, birazcık dizilmesinden sonra daha düşük kullanicilari ezmeye çalışmaktadır. Bunlar kendini insan zanneden mahluklardan başka bir sey değildir.

Saygılar
PUSAT
Esesfrkn10
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Esesfrkn10 »

apomario yorumunu beğendim kardeş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön