Sunucu'nu Anlat !
Sunucu'nu Anlat !
Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi isteyenler kendi sunucusunun iyi ve kötü yanlarını yazsınlar. Yani tüm arkadaşlarımızın bilgilenmesi amacıyla kendi sunucunuzu tanıtın. Aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz sunucunuzla ilgili. Örnek veriyorum: Eminönü'nde genelde kadim grubu kurulsa ve 2 görev grubu olsa, derlerki 2 defa kesilcek. Ama kadimi kesen grup yavaştan yavaştan yol alır..
tabi her zaman için değil sadece başıma geldi anlatayım dedim. Hadi sizin olaylarınızı, yazılarınızı bekliyoruz..
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu'nu Anlat !
o da bir şey mifatihfb88 yazdı:Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi isteyenler kendi sunucusunun iyi ve kötü yanlarını yazsınlar. Yani tüm arkadaşlarımızın bilgilenmesi amacıyla kendi sunucunuzu tanıtın. Aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz sunucunuzla ilgili. Örnek veriyorum: Eminönü'nde genelde kadim grubu kurulsa ve 2 görev grubu olsa, derlerki 2 defa kesilcek. Ama kadimi kesen grup yavaştan yavaştan yol alır..tabi her zaman için değil sadece başıma geldi anlatayım dedim. Hadi sizin olaylarınızı, yazılarınızı bekliyoruz..
Köşkde oynarken [2 yıl once fln] kendini bilmez tanklar 10 20 canda naralayıp kaçırıyordu kadimi
Üstü Kalsın... 

bizim sunucuda öyleydi kadimde birileri gelip çocukluk yaparlardı bazı iyi loncalar keserlerdi bende onlara yalvarırdım alın gruba benimkide olsun diye ama şimdi hiç değmeyen bir oyun için uğraşıyormuşum artık eski günleri hatırladıkca kendime gülüyorum 
.....
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sancak sunucusunda kadimi genelde toplanıp kesmezler loncalar kendi aralarında keserler daha çok 
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Meran Sunucusu : İkv nin Üvey Evladı , Tüm İti Kopuğu SApığı Hırsızı SAnki Burada Toplanmış Olsa Bile ARkadaşlık Hat Safada Diyebiliriz. Ama Yardımlaşma Yüzde Sıfır Dostu Tam Dost Düşmanı Tam Düşman Olan Bir Sunucu Ölü Adamların Araftan Katıldığı 13 Yaşındaki Çocukların Pc Başında 23 Yaşında Olduğu Bir Sunucu Irkçılık Yaptıktan Sonra Kuzenim Yazmış Diyip Ban Açtıracak İnsanlarla Dolu. Bölgeden Küfür Geçmediği Gün Yok !.. Görevler Lonca Olmadan Asla Yapılamıyor Hep Yarım Hep Yarım..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-Pahalı.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
araftan oyniyan hahahaydegidelumm yazdı:Meran Sunucusu : İkv nin Üvey Evladı , Tüm İti Kopuğu SApığı Hırsızı SAnki Burada Toplanmış Olsa Bile ARkadaşlık Hat Safada Diyebiliriz. Ama Yardımlaşma Yüzde Sıfır Dostu Tam Dost Düşmanı Tam Düşman Olan Bir Sunucu Ölü Adamların Araftan Katıldığı 13 Yaşındaki Çocukların Pc Başında 23 Yaşında Olduğu Bir Sunucu Irkçılık Yaptıktan Sonra Kuzenim Yazmış Diyip Ban Açtıracak İnsanlarla Dolu. Bölgeden Küfür Geçmediği Gün Yok !.. Görevler Lonca Olmadan Asla Yapılamıyor Hep Yarım Hep Yarım..
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Beyaz Köşk:
Eminönü bölgesinde her zaman in cin top oynar, banka önü 4 yıl önce haftanın her günü kalabalık iken günümüzde ya görev almaya gelen bir kaç kişi, ya da kasasını düzenleyen 1-2 kişi ile sınırlı. Maksimum kişi sayısı 4-5 kişiyi maalesef aşmıyor. Mısır Çarşısı önünde normalde vs atılırken son zamanlarda yine sinek avlamaya başladı.
Meteor bölgesinde ise Lodos sancağının bulunduğu yerde azıcık kalabalık olsa da tatmin edici sayıya ulaşmıyor. (Yapılan etkinlikler dışında). Lodosların Çemberlitaş girişinde maksimum 2 grup kadar kullanıcı bulunur. Bunlardan yarısı 2 farklı lonca mensuplarına sahip. Diğerleri ise grup kurmaya (!) çalışan kuru kalabalık. Loncanız yok ise grup bulmanız aşırı zor.
Sivri ada bölgesinde ise sadece giriş kısmında günün çok az kesimlerinde 1 ya da 2 tane migrat grubu dışında kullanıcıya rastlamanız çok zordur.
Yeraltı bölgesinde pek fazla kullanıcı yok. Metin kutusundaki bölgeden ticaret, grup toplama gibi girişimlere rastlama imkanınız yoktur. Ancak 2-3 kişinin kendi arasında sohbetlerine rastlarsınız.
Genel olarak eğer yeniyseniz bu sunucuda tutunabileceğinizi sanmıyorum. Piyasa cok pahalı değil, ancak cok da ucuz değil. Görev veya grup bölgeleri için gruplara ancak klandan rastlarsanız gidebilirsiniz. Kalan gruplar lonca gruplarıdır. Onlara giriş cok zordur. Normal grup bulmak da o kadar kolay değildir. Örneğin 1200 hasarlı büyücünüz ile sığınak bölgesine bile girişiniz cok zordur. Bazı kendini bilmezler sığınak veya migrat bölgesine 1500 hasarlı büyücünün altında hasara sahip büyücüleri gruba almamak ile birlikte grup isteklerine cevap bile vermezler. Bunlar genellikle eşya yönünden full olan kişilerdir. Yani kısaca eşyalarını dizene kadar yalvaran kesim, birazcık dizilmesinden sonra daha düşük kullanicilari ezmeye çalışmaktadır. Bunlar kendini insan zanneden mahluklardan başka bir sey değildir.
Saygılar
PUSAT
Eminönü bölgesinde her zaman in cin top oynar, banka önü 4 yıl önce haftanın her günü kalabalık iken günümüzde ya görev almaya gelen bir kaç kişi, ya da kasasını düzenleyen 1-2 kişi ile sınırlı. Maksimum kişi sayısı 4-5 kişiyi maalesef aşmıyor. Mısır Çarşısı önünde normalde vs atılırken son zamanlarda yine sinek avlamaya başladı.
Meteor bölgesinde ise Lodos sancağının bulunduğu yerde azıcık kalabalık olsa da tatmin edici sayıya ulaşmıyor. (Yapılan etkinlikler dışında). Lodosların Çemberlitaş girişinde maksimum 2 grup kadar kullanıcı bulunur. Bunlardan yarısı 2 farklı lonca mensuplarına sahip. Diğerleri ise grup kurmaya (!) çalışan kuru kalabalık. Loncanız yok ise grup bulmanız aşırı zor.
Sivri ada bölgesinde ise sadece giriş kısmında günün çok az kesimlerinde 1 ya da 2 tane migrat grubu dışında kullanıcıya rastlamanız çok zordur.
Yeraltı bölgesinde pek fazla kullanıcı yok. Metin kutusundaki bölgeden ticaret, grup toplama gibi girişimlere rastlama imkanınız yoktur. Ancak 2-3 kişinin kendi arasında sohbetlerine rastlarsınız.
Genel olarak eğer yeniyseniz bu sunucuda tutunabileceğinizi sanmıyorum. Piyasa cok pahalı değil, ancak cok da ucuz değil. Görev veya grup bölgeleri için gruplara ancak klandan rastlarsanız gidebilirsiniz. Kalan gruplar lonca gruplarıdır. Onlara giriş cok zordur. Normal grup bulmak da o kadar kolay değildir. Örneğin 1200 hasarlı büyücünüz ile sığınak bölgesine bile girişiniz cok zordur. Bazı kendini bilmezler sığınak veya migrat bölgesine 1500 hasarlı büyücünün altında hasara sahip büyücüleri gruba almamak ile birlikte grup isteklerine cevap bile vermezler. Bunlar genellikle eşya yönünden full olan kişilerdir. Yani kısaca eşyalarını dizene kadar yalvaran kesim, birazcık dizilmesinden sonra daha düşük kullanicilari ezmeye çalışmaktadır. Bunlar kendini insan zanneden mahluklardan başka bir sey değildir.
Saygılar
PUSAT
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
apomario yorumunu beğendim kardeş.